קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה בMU איך אני הופף לדארק לורד בעולם הקרח?
    על ידי KingpiN בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 19:56
  2. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 20:01
  3. מה האצטדיון הכי גדול בעולם?
    על ידי Smirnoff בפורום כדורגל
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 14:09
  4. [דיון] אדריאנו החלוץ הכי טוב בעולם?
    על ידי British_Bloke בפורום כדורגל
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 21:59
  5. הכי סוס בעולם !
    על ידי Alonh בפורום דיבורים
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 20:52
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

הורד הכחול בעולם המוסלמי!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

ברירת מחדל הורד הכחול בעולם המוסלמי!

היי לכולם,

מזמן לא פרסמתי דיווח, ואני בהחלט מתנצל על כך, זה לא שאני לא יוצא, אני פשוט מעט עסוק, או אין לי כח לצאת בכלל.
    בכל מצב, קרה לי היום משהו, ורציתי לשתף אתכם.

אחותי הקטנה והמתוקה מתאמנת בקארטה. היום הייתה לה תחרות בעיירה הנפלאה של נס ציונה - ואני זכיתי להיות המלווה שלה.
    הגענו לאולם, מקום נחמד - לא חשבתי כל כך על פיקאפ, כי בכל זאת, תחרות והכל, ורציתי בעיקר לתמוך באחותי. זו הייתה תחרות ארצית ולכן גם היו קבוצות ומועדונים של ערביי ישראל שהגיעו להתחרות ולנסות לזכות במדליות.

אז כשהכריזו על המקצע של אחותי, קמתי הלכתי אליה לזירה, וליוויתי אותה. אז עמדנו שם, ולידנו עמדה מישהי ערביה, שגם הייתה אחת המתחרות, שאמרה לאיזו ילדה משהו בערבית, ואז פנתה אלינו ואמרה לי בעברית:
    ערביה: "לאן אתם?"
    מידן: "המקצע של 10-12, אני אולי לא נראה ככה, אבל אני מאד בוגר לגילי"

הן צחקו ובאו איתנו לזירה ההיא. הבחורה הערביה נראתה דיי טוב, ושמחתי שהיא התחילה את השיחה. -כן, היא התחילה איתי, מדהים אה?
    הגענו לשם, ועמדתי מאחורי אחותי ואז אמרו לי להתרחק ושמתי לב שאני עומד לידה והחברות שלה, אז חייכתי והתחלתי לדבר איתן שוב. שאלתי אם גם אותן סילקו, וזה המשיך לשיחה רגילה לגמרי. לא חשבתי על להתחיל איתה, סתם רציתי להיות נחמד ולדבר, כי תכלס, האנשים שהכי מצליחים עם בחורות הם אנשים שכיף להיות בחברתם, והנה, היה להן דיי כיף איתי.
    אני רוצה לציין שלא ממש ניהלתי איתה את השיחה המושלמת כי בחצי לב הסתכלתי על אחותי והיא הייתה זו שהשקיעה ברוב השיחה הזו, ושאלה אם אני מאמן, ודיברנו על זה שהיא מנסה להתעלות עליי וצחקנו קצת. שוב, אולי זו לא הייתה השיחה המושלמת, אבל היא הייתה מעוניינת בשיחה, וגם אני הייתי מעוניין בשיחה, והיה נחמד יחדיו. אני לא זוכר מה דיברנו, אבל בעיקר על קארטה ועל זה שהיא עומדת להתחרות במאמנת שלה. היא הייתה צריכה ללכת למקצע שלה אז היא שאלה אותי איך קוראים לי, הביאה לי את השם שלה וברחה.

לאחר זמן מה, אחרי שאחותי הפסידה, ובכתה לי קצת (כפרעליה!), ראיתי אותה שוב, דיברתי איתה קצת וראיתי אותה כמה פעמים פה ושם. יצאתי עם אחותי החוצה, ואחרי זמן מה היא גם יצאה, שאלה אותי אם אני רוצה שהיא תביא לי משהו מהמכולת שהיא הלכה אליה, הודיתי לה ואמרתי לה שאין צורך בכלום.
    היא חזרה אחרי זה מהמכולת, ואז הייתה הפסקה בתחרות וממש יכלתי להשקיע את עצמי קצת יותר בשיחה איתה - דיברתי איתה על מוסיקה על סלסה, ואפילו למדתי כמה מילים בערבית (מג'נון - משוגע, וואחד - אחד, אה - כן, וון - איפה) וזה היה ממש נחמד.
    לא היה ממש הרבה קינו כי היא לבשה את הקימונו העבה שמשתמשים בו לקאטות, אז זה לא באמת היה משהו שנעים לגעת בו, אולם מצידה היה הרבה קינו, היא נגעה לי ביד בזמן השיחה כשצחקנו והתקרה קצת.

אחרי שהתחרות שבה, הלכתי לצפות בכמה קרבות. ראיתי אותה עוברת, קראתי לה לשבת לידי, צחקתי איתה שהיא לא התכוונה לעשות את זה ושהיא כאילו עושה לי טובה, אז היא התיישבה לידי ודיברנו עוד קצת.
    אחרי זמן מה החברות שלה באו, וילדה אחת שאיתה בקבוצה שאלה אותה משהו בערבית, היא ענתה, ואז אני הוספתי "נכון" - על אף שאני לא יודע ערבית, והן היו בשוק. אז הסקתי שהן אמרו משהו עליי:
    מידן: "אה, זה היה משהו עליי? תגידו לי! זה בסדר, אני יודע שאני מכוער, אל תסתירו את זה ממני"
    אחת החברות: "לא!! היא שאלה אם אתה החבר החדש שלה, והיא ענתה לה שאתה דיי חתיך אז זה לא נורא"

תכלס, אני ממש לא חתיך, למי שראה את הסרטון שלי, אתם יכולים לראות את זה. אז אני יכול רק להסיק שאו שהן שיקרו לי, או שהיא פשוט נמשכת אליי. לקחתי ממנה פייסבוק, ולצערי הייתי צריך לקחת מספר, כי יש המון בנות ערביות עם השם שלה וזה מקשה עליי למצוא אותה, אז זו קצת באסה.

מה אני בא לומר פה בכל החפירה?
    שתכלס, גם כשלא חושבים על פיקאפ אפשר להצליח מבלי לעשות שום דבר מיוחד. למה זה? כי גבר מושך יהיה מושך גם כשהוא עייף, וגם כשהוא לא במצב רוח, ואני שמח שהגעתי למצב שבו בחורה יכולה להרשות לעצמה להתחיל איתי, אפילו שאני עייף ולא מרוכז בה לגמרי.

שאלות, טענות, מענות? =]
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אני מבין למה התכוונת אבל לא מסכים עם זה!

גם לי היו תקופות שלא עשיתי כלום והן טרחו לגשת אלי לבד, להזרים את השיחה או להרזים אותי הביתה (חחח כבר סיפרתי לך יא מנוול). בשלב הזה אתה נמצא באופוריה, אתה נמצא בסרט כלשהו ש"לא משנה מה אני אעשה אני אצליח אז למה להשקיע בכלל?" ואז באה המפלה! אף אחד לא ניגשת, גם כשאתה ניגש לא הולך לך.. אתה לאט לאט ומיום ליום חוזר להיות AFC מושלם! אם הייתם רואים כיצד אני ניגש לנשים לפני חודש בערך הייתם אומרים "מי זה האפס הזה?!??!" אני כיום משלם את המחיר של זה, חבל שגם אתה תיפול ברשת!

בקיצור, אל תשאפו להגיע למצב שבו אתם לא עושים כלום ומתחילות איתכם וגם כשאתם נמצאים בתקופות זוהרות שאתם משיגים מה שאתם רוצים בלי מאמץ תמיד תמיד תמיד תהיו מודעים לכך שזה זמני! ושבשלב כלשהו תצטרכו להתחיל הכל מחדש, להתאמץ, להשקיע ולעבוד קשה! אל תתנו ל"הצלחה" לסנוור אתכם.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 05-03-2011 בשעה 17:01.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחח תזהר שלא יעשו לך את מה שעשו לבדואי ההוא רק בגלל שהוא הצליח עם הבנות xD
    דבר שני, אני מבין למה התכוונת אבל לא מסכים עם זה!

גם לי היו תקופות שלא עשיתי כלום והן טרחו לגשת אלי לבד, להזרים את השיחה או להרזים אותי הביתה (חחח כבר סיפרתי לך יא מנוול). בשלב הזה אתה נמצא באופוריה, אתה נמצא בסרט כלשהו ש"לא משנה מה אני אעשה אני אצליח אז למה להשקיע בכלל?" ואז באה המפלה! אף אחד לא ניגשת, גם כשאתה ניגש לא הולך לך.. אתה לאט לאט ומיום ליום חוזר להיות AFC מושלם! אם הייתם רואים כיצד אני ניגש לנשים לפני חודש בערך הייתם אומרים "מי זה האפס הזה?!??!" אני כיום משלם את המחיר של זה, חבל שגם אתה תיפול ברשת!

בקיצור, אל תשאפו להגיע למצב שבו אתם לא עושים כלום ומתחילות איתכם וגם כשאתם נמצאים בתקופות זוהרות שאתם משיגים מה שאתם רוצים בלי מאמץ תמיד תמיד תמיד תהיו מודעים לכך שזה זמני! ושבשלב כלשהו תצטרכו להתחיל הכל מחדש, להתאמץ, להשקיע ולעבוד קשה! אל תתנו ל"הצלחה" לסנוור אתכם.
    לא.
    ממש מצטער, אבל זה לא נכון. אחרי הצלחה לא מגיעה מפלה. אני לא אומר כאן שאני הולך לעזוב את הכל ולחכות שהן יתחילו איתי - ממש לא - זה מטומטם. אני אומר שגבר מושך יהיה מושך בכל זמן. לפני שחזרתי לפיק אפ, כשפתחתי את המשתמש כאן בפורום, לפני כחודש, הייתי בהפסקה מפיק אפ של חמישה חודשים, שבהם לא יצאתי, ולא עשיתי כלום חוץ מלהשקיע בלימודים - ותכלס, חזרתי ועדיין הצלחתי ברוב המקרים, כי בתכונות של גבר מושך הם דברים שנטמעים בתוך הבנאדם, וזה משהו שקשה לשנות. - זו הדוגמא שאני מביא כאן. לכולם יהיו המעלות והירידות שלהם - יהיו ימים שאתם תהיו ממש עייפים, ויהיו ימים שבהם תהיו באנרגיות, אבל מה שאני רוצה לומר זה שבכל מקרה אתם תוכלו להצליח בלי קשר להרגשה הכללית שלכם.
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אני אומר שגבר מושך יהיה מושך בכל זמן.... כי בתכונות של גבר מושך הם דברים שנטמעים בתוך הבנאדם, וזה משהו שקשה לשנות.
    אתה עוד תתפלא.
    גם אני הסברתי לעצמי את זה בתור תירוץ לעצלנות שלי ובשביל לקחת את החיים בקלות, עד שמצאתי את עצמי יום אחד כאילו שלא ראיתי בחורות בחיים שלי ושהן חייזר מפחיד שאסור בשום-פנים-ואופן לגשת אליו! ואת זה הרגשתי לאחר שכבר שברתי פחדים, פיתחתי מיומנויות, זרמתי. כל עוד אתה מאמין בגישה שלך אז הכל בסדר

אחלה דיווח אגב.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 05-03-2011 בשעה 17:12.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

חשבתי הכרת מישי במהומות בלוב

יפה, אחלה דיווח! נהנתי לקרוא

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,083 | הודעות: 8,198,676 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect