קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 12:41
  2. בלאט למה לסגור?! פורום אנימה שוב פעם
    על ידי La Bamba בפורום משוב
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 20:45
  3. למה ירדו לי 20 נקודות?!
    על ידי guy555 בפורום משוב
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 19:12
  4. למה אני לא יכול לפרסם סקרים.. ?
    על ידי Jacoby בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 19:38
  5. [בעיה] בפייבל :S כשאני מגיע קרוב לים זה נתקע
    על ידי Maniac בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 19:16
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

קרוב ורחוק - למה?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

ברירת מחדל קרוב ורחוק - למה?

היי אנשים,

אני בדרך כלל לא כותב מאמרים בפורומים אלא בעמוד שלי בפייסבוק, אבל הייתי רוצה לגשת לדבר בקשר לדבר מה שפשוט גרם לי להתעצבן ולהבין שאתם זקוקים לזה בצורה דיי נואשת - אז הנה אני, באתי לעזרה.

רובכם מכירים את המושג בפיקאפ שנקרא קרוב-רחוק. הרעיון הכללי הוא להתעלם מהבחורה לפעמים, לגרום לה לחשוב שאתה לא משקיע בה ואז לחזור להשקיע בה כדי להעלות לה את הרגשות ולגרום לה להבין שהיא זקוקה לך.
    אז, הייתי רוצה להתעמק בכמה דברים, כי הרבה אנשים שאלו אותי בקשר לזה, והאם כדאי להתעלם ממשיהי אחרי שעשיתם א' או ב', והרבה אנשים כותבים בשאלות שלהם שהם התעלמו מהבחורה ועשו לה רחוק, ולא יודעים מה היה צריך לעשות בכלל.

בואו נתבונן בזה רגע לעומק. מה היא בעצם הפואנטה של לעשות את זה? למה אנחנו בכלל צריכים לעשות לבחורה קרוב, או רחוק? ולמה לעשות את זה בצורה מלאכותית זה פיקאפ פרימיטיבי ומאד טיפשי.

זה נועד כדי לגרום לבחורה לחשוב שאנחנו לא משקיעים בה, וזה אומר, נועד לספר לבחורה את הסיפור שאנחנו לא שלה, ושהיא צריכה עבוד קשה באותו הזמן שאנחנו מעוניינים בה. זה אומר בעיקרון שאם עושים את הרחוק אחרי שלקחנו ממישהי את המספר שלה, אז זה מראה שאנחנו מעוניינים בה, אבל אנחנו לא רצים לפגוש אותה כמו כל שאר הגברים.

למה זה נורא פרימיטיבי?
    אם לקחתם מהבחורה את המספר שלה, אתם רוצים לראות אותה, ואתם תשבו ותבהו במספר הזה שעות ותרצו להתקשר ואז לא תתקשרו, רק כדי לעשות לה רחוק, זה לא אפקט שאתם רוצים ליצור. אם בא לכם לדבר איתה דברו איתה! זה מאד פשוט. אם אתם לא במצב רוח לדבר איתה, אז אל תכריחו את עצמכם. כי זה ייפעל לכם על המוח בצורה שאומרת שאתם מכריחים את עצמכם לעשות דברים שאתם לא רוצים, ואז כשתהיו ביחד עם הבחורה אתם תכריחו את עצמכם להיות איתה - וזה דיי טיפשי מלכתחילה.

אז מה עושים?
    כדי לשדר לבחורה בצורה הכי טבעית והכי טובה שאתם מעוניינים בה ובו בזמן שהיא לא קנתה אתכם, זה לדעת איך להציג שכשאתם איתה, אתם משקיעים את כולכם, ונהנים לבלות איתה, וכשאתם לא איתה, אתם עושים דברים אחרים שלא קשורים אליה. היא תוכל רק להסיק מזה שאתם יכולים להעלם אם היא לא תשקיעה, והיא תתחיל ליזום לבד פגישות - זה לא האפקט הסופי שאתם רוצים. אתם רוצים שבמקום זאת זו תהיה מערכת יחסים שיתופית, אבל כדי להגיע לזה אתם צריכים בהתחלה ללמוד לשדר את זה בצורה הכי טובה. אל תשקיעו בה בצורה מטורפת, כי זה גם לא משהו שהיא רוצה, היא רוצה לדעת שאתם מעוניינים בה, אבל היא גם רוצה לדעת שאתם לא הולכים לעשות את הכל בצורה קלה מידי. אני גולש פה לנושא אחר אז אני לא ארחיב, אבל הנקודה הקטנה הזו חשובה, תדעו איך להשקיע בה מבלי שזה יהיה יותר מידי קל בשבילה.

שורה תחתונה,
    אל תעשו קרוב או רחוק, זה מזוייף ומאד לא טבעי.

מידן.
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

סוף סוף מישו נורמלי...

לא מבין תילדודס שעושים קרוב רחוק מתי שלא צריך בכלל, בעיקר כשהבחורה רוצה אותם כבר אבל במקום להראות עניין הם מחליטים לשים אותה על רחוק כי הם מפחדים להראות "נואשים"...

תעשו מה שבא לכם ושימו זין עליה ועל מה שהיא תחשוב כי זה לא מעניין אף אחד.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

מאמר נכון מאוד, לפחות לדעתי!

כדי לשדר לבחורה בצורה הכי טבעית והכי טובה שאתם מעוניינים בה ובו בזמן שהיא לא קנתה אתכם, זה לדעת איך להציג שכשאתם איתה, אתם משקיעים את כולכם, ונהנים לבלות איתה, וכשאתם לא איתה, אתם עושים דברים אחרים שלא קשורים אליה. היא תוכל רק להסיק מזה שאתם יכולים להעלם אם היא לא תשקיעה, והיא תתחיל ליזום לבד פגישות
    המון שאלו כאן כיצד מראים לבחורה שאתה טיפוס מעניין, כרגע סיפקת להם תשובה.
    פשוט כשאתם לא איתה או איתה אבל לא בראש שלה באותו הרגע, עשו דברים אחרים שמעניינים אתכם, שימו לב, "שמעניינים אתכם".

הכיוון הוא מאוד נכון, אני מאלה שמאמינים שצריך להשקיע בבחורה, לא משנה אם בשביל זיון, סקס או סתם כי אתם בחורים נחמדים שאוהבים להשקיע בקרובים אליכם!

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

סוף סוף מישהו שמעביר את העקרונות , את 'מה שעומד מאחורי' ולא את המושגים השטחיים העלובים.
    באמת שאין מה להוסיף , כל הכבוד
    הייתי פה.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

אני רוצה לתת עוד כמה נקודות

קרוב רחוק בשפת גוף באינטרציה הראושנה ובכלל בכל פלרטוט בריא
    נשים עושים את זה כל הזמן, האמת למדתי הכי הרבה לפתות מנשים שפיתו אותי, והם עושים את זה כל הזמן
    זה להראות משיכה ואז לסגת, זה ללחוש למישהי שאתה רוצה אותה עכשיו, רגע לפני שאתה חייב ללכת, בעצם זה ללחוש לה כל דבר באוזן ואז להשאיר אותה קצת לחשוב על זה
    זה הcat string tjeory שכולם מקפיצים פה בתור דוגמא, להיות נגיש ולא נגיש באותו זמן
    שהיא לא תהיה בטוחה, שתווצר אווירה ברורה של IT'S ON אבל יווצר המצב הלא כל כך ברור של "האם הוא נמשך עלי?"
    זה פלרטוט

זה לא לסנן אותה כי אתם לא יודעים מה להגיד לה ואז לכתוב פה (רחוק) בסוגריים, כי הרי לא לזה אתם התכונתם כשסיננתם אותה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,745 | הודעות: 8,201,338 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect