היי אנשים,
אני בדרך כלל לא כותב מאמרים בפורומים אלא בעמוד שלי בפייסבוק, אבל הייתי רוצה לגשת לדבר בקשר לדבר מה שפשוט גרם לי להתעצבן ולהבין שאתם זקוקים לזה בצורה דיי נואשת - אז הנה אני, באתי לעזרה.
רובכם מכירים את המושג בפיקאפ שנקרא קרוב-רחוק. הרעיון הכללי הוא להתעלם מהבחורה לפעמים, לגרום לה לחשוב שאתה לא משקיע בה ואז לחזור להשקיע בה כדי להעלות לה את הרגשות ולגרום לה להבין שהיא זקוקה לך.
אז, הייתי רוצה להתעמק בכמה דברים, כי הרבה אנשים שאלו אותי בקשר לזה, והאם כדאי להתעלם ממשיהי אחרי שעשיתם א' או ב', והרבה אנשים כותבים בשאלות שלהם שהם התעלמו מהבחורה ועשו לה רחוק, ולא יודעים מה היה צריך לעשות בכלל.
בואו נתבונן בזה רגע לעומק. מה היא בעצם הפואנטה של לעשות את זה? למה אנחנו בכלל צריכים לעשות לבחורה קרוב, או רחוק? ולמה לעשות את זה בצורה מלאכותית זה פיקאפ פרימיטיבי ומאד טיפשי.
זה נועד כדי לגרום לבחורה לחשוב שאנחנו לא משקיעים בה, וזה אומר, נועד לספר לבחורה את הסיפור שאנחנו לא שלה, ושהיא צריכה עבוד קשה באותו הזמן שאנחנו מעוניינים בה. זה אומר בעיקרון שאם עושים את הרחוק אחרי שלקחנו ממישהי את המספר שלה, אז זה מראה שאנחנו מעוניינים בה, אבל אנחנו לא רצים לפגוש אותה כמו כל שאר הגברים.
למה זה נורא פרימיטיבי?
אם לקחתם מהבחורה את המספר שלה, אתם רוצים לראות אותה, ואתם תשבו ותבהו במספר הזה שעות ותרצו להתקשר ואז לא תתקשרו, רק כדי לעשות לה רחוק, זה לא אפקט שאתם רוצים ליצור. אם בא לכם לדבר איתה דברו איתה! זה מאד פשוט. אם אתם לא במצב רוח לדבר איתה, אז אל תכריחו את עצמכם. כי זה ייפעל לכם על המוח בצורה שאומרת שאתם מכריחים את עצמכם לעשות דברים שאתם לא רוצים, ואז כשתהיו ביחד עם הבחורה אתם תכריחו את עצמכם להיות איתה - וזה דיי טיפשי מלכתחילה.
אז מה עושים?
כדי לשדר לבחורה בצורה הכי טבעית והכי טובה שאתם מעוניינים בה ובו בזמן שהיא לא קנתה אתכם, זה לדעת איך להציג שכשאתם איתה, אתם משקיעים את כולכם, ונהנים לבלות איתה, וכשאתם לא איתה, אתם עושים דברים אחרים שלא קשורים אליה. היא תוכל רק להסיק מזה שאתם יכולים להעלם אם היא לא תשקיעה, והיא תתחיל ליזום לבד פגישות - זה לא האפקט הסופי שאתם רוצים. אתם רוצים שבמקום זאת זו תהיה מערכת יחסים שיתופית, אבל כדי להגיע לזה אתם צריכים בהתחלה ללמוד לשדר את זה בצורה הכי טובה. אל תשקיעו בה בצורה מטורפת, כי זה גם לא משהו שהיא רוצה, היא רוצה לדעת שאתם מעוניינים בה, אבל היא גם רוצה לדעת שאתם לא הולכים לעשות את הכל בצורה קלה מידי. אני גולש פה לנושא אחר אז אני לא ארחיב, אבל הנקודה הקטנה הזו חשובה, תדעו איך להשקיע בה מבלי שזה יהיה יותר מידי קל בשבילה.
שורה תחתונה,
אל תעשו קרוב או רחוק, זה מזוייף ומאד לא טבעי.
מידן.

ציטוט ההודעה