שבועיים אני כבר מעשן מאלבורו אדום
וכבר 3 ימים שאני משתעל וכואב קצת הריאות
יש קשר?
ויש מצב אני הולך לרופא מחר יש איזה בדיקה בריאות או משהו ענארף שיוכלו לדעת שאני מעשן למה ההורים לא יודעים ולא רוצה שידעו
תודה![]()
שבועיים אני כבר מעשן מאלבורו אדום
וכבר 3 ימים שאני משתעל וכואב קצת הריאות
יש קשר?
ויש מצב אני הולך לרופא מחר יש איזה בדיקה בריאות או משהו ענארף שיוכלו לדעת שאני מעשן למה ההורים לא יודעים ולא רוצה שידעו
תודה![]()
|
|
לא יגלו אחי .
גם אני מעשן פעם בשבוע .
וגם לי זה היה פשוט עבדתי על ההורים שלי שיש לי שיעול וכואב לי הריאות .
נתנו לי כדור מציצה וסירופ.
אין לך ממה לפחד אחי לא יגלו מילה שלי
נערך לאחרונה על ידי FishenZone; 05-03-2011 בשעה 22:35.
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
אם יעשו צילום אז יש סיכוי קטן שיגלו..
מקסימום ישאלו אם אתה מעשן תגיד אמא אני מצטער ניסתי כמה פעמים עכשיו כבר אני מפסיק וזה.
והיא בטח תצעק עלייך מקסימום שלח לה הודעה מהבית ספר שאתה רוצה להתאבד ואתה מצטער שאתה הילד שלה ואז היא תסלח לך בשנייה =] מילה שלי .
חח אבל אל תשכול רציני להתאבד ! , ואם זה רופא בהתחלה סתם יבדקו לך עם המיקרופסקופט הקטן שלהם את הגרון אם יהיה חמור ישלחו למיון ושם יגלו אם ככה בדיקה שיגרתית אז לא יגלו
תגיד לרופא שעישנת שיידע איזה תרופות לתת לך לי זה קרה מנרגילה היה לי דלקת לייד הריאות אם צריך תעשה צילום חזה תבקש אנטיביוטיקה מהרופא מוקסיפן או מוקסיוויט וסירופ ותפסיק / תפחית עם העישון בזמן הקרוב . תעשה גם בדיקות דם כלליות תמיד טוב לעשות .
שבועיים על מלבורו אדום?
תיהיה בריא!
וזה תלוי אתה לוקח לריאות? או כמו ילדים בני 12 שחשים.. שהם כאילו לוקחים...
והשאלה ההכי חשובה... כמה זמן אתה מעשן?
Game Over
ספוילר:
[/CENTER]
אה אני רואה עכשיו שעישנת מלברו אדום זה סיגריה חזקה וחונקת תעבור למלברו לייט או מלברו החדש הזה שייצא עם 2 פילטרים סיגריה איכותית.
נערך לאחרונה על ידי mastoool; 10-03-2011 בשעה 18:13.
תעבור למלבורו מדיום אותו טעם בול כמו אדום וגם מרגיש כמעט אותו חוזק אבל בתכל'ס זה יותר חלש