נניח ואני מכין ללקוח כרטיס ביקור והוא עוד לא שילם לי עליו וראה את העיצוב ואמר לי שהוא לא רוצה אותו והוא בכל זאת הדפיס אותו אני יכול לתבוע אותו אם אני יכול להוכיח שאני הכנתי את זה ? PSD זאת הוכחה טובה לא ?
נניח ואני מכין ללקוח כרטיס ביקור והוא עוד לא שילם לי עליו וראה את העיצוב ואמר לי שהוא לא רוצה אותו והוא בכל זאת הדפיס אותו אני יכול לתבוע אותו אם אני יכול להוכיח שאני הכנתי את זה ? PSD זאת הוכחה טובה לא ?
|
|
אביב, דבר ראשון , כמה כבר אתה יכול להרוויח מהתביע?
לך תוכיח שזה אתה עשית, אתה בכלל חוקי (רשום כעסק)?
אם זה בהאמת נכון, לא יודע כמה המשטרה תתעסק בזה, יש להם היום מקרים יותר חמורים, מאשר תביעה על 1000 שקל.
אתה יכול להתחיל לאיים עליו שאם אין תשלום - פשוט תפרסם בכל חור באינטרנט שהוא גנב ולא להתעסק איתו..
לא רציתי לבאס, פשוט אני מציאותי אחי..
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
אני לא יודע אם זה הכי קשור לפה הרי זה יכול לקרות בכל מקום,
בכל מקרה כעיקרון אפשר לתבוע אותו אבל אתה חייב הוכחות כי אם לא זה המילה שלך מול המילה שלו ולך תדע למי יאמינו...
נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 16-03-2011 בשעה 06:14.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
אחי .... שאלה הוא צריך להביא לך את הכסף בשחור?
כאילו בשטרות ??
כי עם אתה עושה את זה בשחור בלי רשום עיסקי ואתה עושה מי עיצוב עסק אתה יכול להיות יותר בצרות.....
תראה אני לא שולל את זה שאתה יכול לתבוע אותו השאלה עם הם יגעו בנושא הזה שאתה עושה את זה בשחור , כי הם יחשבו שאתה עושה מי זה עסק ומשהו שעושה עסק צריך שיהיה לו דוח עיסקי .
נערך לאחרונה על ידי -Edge-; 16-03-2011 בשעה 13:55.
חג שמח גם לכם, לדעתי נושא שימושי לכל אחד.
נעול.
שלומי, אם שותים, לא נוהגים!
.אין על הנוסטלגיות שלי.
גרפיקה ועיצוב אתרים | חתימות וסמלים | פלאש ואנימציה
תמיכה גרפית | מדריכים גרפיים | כלים ועזרים למעצב