אני פתוח להצעות וגמיש במחירים, מחכה לקונים. 72,500 נקודות ביניב.
נכתב במקור על ידי Daniel-B אני פתוח להצעות וגמיש במחירים, מחכה לקונים. 72,500 נקודות ביניב. 70 נק' כי המחירים של היניב ירדו.
70 נקודות ל70K נקודות? באמת שאתה לא רציני, אל תבוא להסתלבט עלי ולא לנסות להספים.
נכתב במקור על ידי Daniel-B 70 נקודות ל70K נקודות? באמת שאתה לא רציני, אל תבוא להסתלבט עלי ולא לנסות להספים. 170...?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Daniel-B אני פתוח להצעות וגמיש במחירים, מחכה לקונים. 72,500 נקודות ביניב. 250, נק' לא יותר...
מה אתם רציניים? אלה המחירים לנקודות ביניב? 72.5K זה הרבה נקודות לפי מה שאני יודע. לא תודה, חשבתי בכיוונים הרבה יותר גבוהים, מחכה לעוד הצעות.
נכתב במקור על ידי Daniel-B מה אתם רציניים? אלה המחירים לנקודות ביניב? 72.5K זה הרבה נקודות לפי מה שאני יודע. לא תודה, חשבתי בכיוונים הרבה יותר גבוהים, מחכה לעוד הצעות. אחי היו יומים שחילקו 20L נק' לכולם, אז המחירים ירדו רצח! פעם היו משלמים לך משהו כמו 12 אלף נק'...
מי שמעונין לקנות משתמשי פייסבוק עם הרבה חברים בפרטי
בגלל זה לא הבנתי, כי כשמכרו בכמויות היו מחירים מאוד גבוהים. טוב אני אחכה קצת להצעות גבוהות יותר.
אחי כמה על כול הנקודות שלי אתה מביא
סירטון שלי במקורי Maxthon` Mini Ace http://www.youtube.com/watch?feature...&v=X5pQkBr6pFw
חוקי הפורום