נערך לאחרונה על ידי erani350; 08-03-2011 בשעה 16:20.
|
|
נכון אבל לא רק חברות תקליטים אני רואה מלא אנשים שמעלים כל מיני קליפים עם השיר של אייל גולן נגיד אז רשום מתחת לתאור
"מכיל תוכן מאת.."
מי שיודע איך עושים את זה שבבקשה יגיד לי אני חייב את זה דחוף
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תוכל להביא תמונה שממחישה את מה שאתה שואל?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
הינה העלתי תמונה בבקשה אני חייב עזרה [=
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
נראה לי שמדובר בתכונה החדשה של יוטיוב לזיהוי זכויות יוצרים בקליפים, ע"מ שהמקור יקבל תמלוגים, וזה מזוהה ונוצר אוטומטית.
יש לך עניין בזה?
לא זה לא זה עובד ניסיתי איזה באסה ]=
נערך לאחרונה על ידי erani350; 08-03-2011 בשעה 17:16.
מ א ו ש ר
לכאורה זו תכונה מובנית של יוטיוב המאתרת קטעי פס קול או וידאו בסרטונים, שכנראה מוגדרת ע"י האמנים. זה מתאים רק אם יש לך תוכן מקורי.
ניסתי עכשיו נגיד לעלות שיר של משה פרץ אבל או שהתוכנה לא זיהתה את הפס קול של השיר או שיש משהו שצריך לעשות בשביל שיופע הדבר הזה
בקיצור לא נראה לי שאני יצליח לעשות את זה ]=
בכל זאת תודה לכם...
מ א ו ש ר
אני ממש לא מצליח להבין למה זה חשוב לך.
בנוסף, יתכן שזה לא מקיף את כל הזמרים, אלא רק את אלה שהגדירו כך.
בכל אופן, שמחתי לעזור, או שלפחות ניסיתי.
אני רוצה לעשות סרטון כזה של מילים לשיר
אבל אני לא עושה את זה בגלל שאני לא יודע איך עושים את ה"מכיל תוכן מאת.."
בכל זאת תודה רבה [=
מ א ו ש ר
הרעיון הוא שאתה לא רוצה להפר זכויות יוצרים?
כן
ובגלל זה אני צריך לעשות את זה
ואם יש מישהו שיודע איך עושים את זה שיגיד לי ואם הוא יכול שיוסיף תמונה
להמחשה [=
נערך לאחרונה על ידי erani350; 09-03-2011 בשעה 16:02.