קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר??
    על ידי 2elior בפורום סקרים
    תגובות: 44
    הודעה אחרונה: 08-11-2007, 20:33
  2. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר??
    על ידי 2elior בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 30-10-2007, 21:05
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 12-07-2007, 21:06
  4. מה אתה עושה שאתה קם בבוקר?
    על ידי Solid Snake בפורום כדורגל
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 15-04-2007, 18:11
  5. עודד קטש - מה אתה עושה ??? ! ! ! ! !
    על ידי ליאו מנהיג הצבים בפורום כדורסל
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 02-01-2006, 11:51
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25

אתאיסט? מה אתה עושה פה?

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

ברירת מחדל אתאיסט? מה אתה עושה פה?

הדיון בעצם התעורר בעקבות האשכול התסלחו לי, אבל המטופש שנפתח פה לגבי מה שפותח האשכול קרא לו "מיסיון וכפייה דתית בבתי הספר".
    פותח האשכול התלונן על לימודי התנך שהם במסגרת לימודי החובה בחינוך הממלכתי בישראל.

נתחיל מההתחלה, מה בעצם אנשים מחפשים לחיות פה, לגור בארץ ישראל?
    הנה כמה סיבות לאדם למה לא לגור בארץ:
    השלטון מושחת
    חוסר התחשבות בשכבות החלשות בעם
    מיסים כבדים
    מדיניות איסלמיות מכל הכיוונים שכל מטרתם היא רק להשמיד את הארץ על כל יושביה
    אנחנו חיים על השבר הסורי אפריקאי מה שאומר שכל 80 שנה יש פה רעידת אדמה שבדרך כלל אנחנו לא יכולים להתמודד איתה.
    יש פה תהליך של מידבור ולאט לאט נגמרים לנו המים

לכאורה נראה שהרוב המוחלט של המדינות האירופאיות אטרקטיביות הרבה יותר מארץ ישראל.

הנה כמה סיבות למה כן לגור בארץ:

אני יהודי, ויהודים ביתם הוא ארץ ישראל
    מצוות עליה לרגל
    קדושת ארץ ישראל
    נוחות בענייני דת, אוכל כשר בתי כנסת וכו
    הקשר ההיסטורי בין העם לארץ
    כולם שונאים אותי בעולם אז אין לי ברירה אלא לגור פה בתור מקלט.

כל הסיבות שמודגשות בקוו זה סיבות שיש רק לאדם מאמין (הראשונה אולי שנויה במחלוקת).
    2 הסיבות האחרונות תקפות גם לגבי אדם שלא מאמין.
    את התירוץ האחרון אפשר לפתור בקלות, אתה רוצה שיאהבו אותך? תתבולל, תתנצר, לא חסרות דרכים, ואז פשוט לעבור לארץ אחרת.

אתה מרגיש שיש לך חיבור היסטורי לארץ? אתה מרגיש חלק מעם שחווה פה משהו? מה בעצם מייחד את העם הזה? למה יש לנו היסוטריה משותפת כזאת אם לא בגלל התנך?

התנך, מעבר לספר אמונה הוא הספר של עם ישראל, הוא בעצם מה שמשותף לכל היהודים באשר הם, כל סיפור המקור של היהודים זה התנך.
    אתה לא מרגיש את זה? אז לא נשראה לך סיבה לחיות פה, אין לך מה להילחם על המדינה, אין לך מה לשרת בצבא, אין לך סיבה לסבול משנאה של כל העולם, מי שלא מרגיש חיבור שיעשה טובה לעצמו ופשוט ילך למצוא לו מקום אחר.

הדיון פתוח לשאלות, מה אתה בתור אתיאיסט בעצם מחפש פה? אתה מתכוון להישאר ולגור בארץ? אתה מרגיש חיבור לעם? מה אתה חושב על לימודי התנך כלימודי חובה? מה זה בשבילך להיות חלק מעם ישראל?

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי Daniel צפיה בהודעה
    הדיון בעצם התעורר בעקבות האשכול התסלחו לי, אבל המטופש שנפתח פה לגבי מה שפותח האשכול קרא לו "מיסיון וכפייה דתית בבתי הספר".
    פותח האשכול התלונן על לימודי התנך שהם במסגרת לימודי החובה בחינוך הממלכתי בישראל.

נתחיל מההתחלה, מה בעצם אנשים מחפשים לחיות פה, לגור בארץ ישראל?
    הנה כמה סיבות לאדם למה לא לגור בארץ:
    השלטון מושחת
    חוסר התחשבות בשכבות החלשות בעם
    מיסים כבדים
    מדיניות איסלמיות מכל הכיוונים שכל מטרתם היא רק להשמיד את הארץ על כל יושביה
    אנחנו חיים על השבר הסורי אפריקאי מה שאומר שכל 80 שנה יש פה רעידת אדמה שבדרך כלל אנחנו לא יכולים להתמודד איתה.
    יש פה תהליך של מידבור ולאט לאט נגמרים לנו המים

לכאורה נראה שהרוב המוחלט של המדינות האירופאיות אטרקטיביות הרבה יותר מארץ ישראל.

הנה כמה סיבות למה כן לגור בארץ:

אני יהודי, ויהודים ביתם הוא ארץ ישראל
    מצוות עליה לרגל
    קדושת ארץ ישראל
    נוחות בענייני דת, אוכל כשר בתי כנסת וכו
    הקשר ההיסטורי בין העם לארץ
    כולם שונאים אותי בעולם אז אין לי ברירה אלא לגור פה בתור מקלט.

כל הסיבות שמודגשות בקוו זה סיבות שיש רק לאדם מאמין (הראשונה אולי שנויה במחלוקת).
    2 הסיבות האחרונות תקפות גם לגבי אדם שלא מאמין.
    את התירוץ האחרון אפשר לפתור בקלות, אתה רוצה שיאהבו אותך? תתבולל, תתנצר, לא חסרות דרכים, ואז פשוט לעבור לארץ אחרת.

אתה מרגיש שיש לך חיבור היסטורי לארץ? אתה מרגיש חלק מעם שחווה פה משהו? מה בעצם מייחד את העם הזה? למה יש לנו היסוטריה משותפת כזאת אם לא בגלל התנך?

התנך, מעבר לספר אמונה הוא הספר של עם ישראל, הוא בעצם מה שמשותף לכל היהודים באשר הם, כל סיפור המקור של היהודים זה התנך.
    אתה לא מרגיש את זה? אז לא נשראה לך סיבה לחיות פה, אין לך מה להילחם על המדינה, אין לך מה לשרת בצבא, אין לך סיבה לסבול משנאה של כל העולם, מי שלא מרגיש חיבור שיעשה טובה לעצמו ופשוט ילך למצוא לו מקום אחר.

הדיון פתוח לשאלות, מה אתה בתור אתיאיסט בעצם מחפש פה? אתה מתכוון להישאר ולגור בארץ? אתה מרגיש חיבור לעם? מה אתה חושב על לימודי התנך כלימודי חובה? מה זה בשבילך להיות חלק מעם ישראל?
    האמת? שציפיתי לקצת יותר ממך. לא חשבתי שאתה מאלה שגם משמיטים את המילה דמוקרטית ופתוחה ומסדרים את זה ככה שרק מי שדוגל בתורה הקדושה של חלק מהעם אמור להיות פה. אתה בעצם רוצה לדעת למה אני כאתאיסט חי פה? כי זה הלאום שלי זה למה. ולאום לא קשור רק לדת אלא גם לשפה, למנהגים משותפים (לא רק של דת!) להיסטוריה משותפת (לא התנ"ך) ולכל דבר אשר מסמל את מדינת ישראל הליברלית. אני דוגל בחופש בחירה גם במקצועות לימוד ואם אותו בחור לא מעוניין ללמוד את התנ"ך כפי שהוא לא מעוניין ללמוד את הארי פוטר- זו היא זכותו המלאה ובטח ובטח שלא אתה תקבע לו. אתה החלטת לקדש משהו? קח בחשבון שלא כולם יחשבו כמוך ויפעלו כמוך, ולנסות לנדות אותם ולבודד אותם זה אקט מגעיל אשר מראה על לא אחר מאשר על בורות. אני בטוח במאת האחוזים שהאתאיסטים תורמים פי כמה וכמה מאותם חרדים פרזיטים למדינה הזו, אז מי אתה בכלל שתעז לבוא אליהם בטענות? אל אזרחים שמשלמים מיסים וגם טורחים לתרום למדינה הזו. לידיעתך לא היו אלו חרדים או אנשי דת שייסדו את המדינה הזו, לא. היו אלו אנשים שדגלו בעבודה קשה ללא הבדלים של דת גזע ומין ועל פי עקרונות אלו מושתתת המדינה הזו, על פי עקרונות החופש, השיוויון והצדק וזה דבר שאני מקווה מאוד שאתה לא תשכח לעולם. אנו כאן- וכאן כדי להישאר מעצם היותנו ישראלים שנולדו כאן ורוצים שגם בנינו יהנו מהארץ הזו ולא ינדדו בארצות הגולה שם יהיו חשופים לפרעות וטבחי עם המוניים כפי שמלמדת אותנו ההיסטוריה.

אתה מתייחס אל הארץ הזו כאל הבטחה שהיא מובנת מאליו על ידי אלוהיך, אני מתייחס אליה כאל פיסה שפויה במזרח תיכון לא שפוי, אל לנו להיות איראן ושאר המדינו החשוכות שאנו מוקפים בהם כפי שאתה כנראה רוצה שזה יהיה, כל מי שמוכן לתרום ומוכן להתחייב לחוקים של המדינה הזו ולא לפגוע באחר- צריך להתקבל בברכה, בין אם הוא מרגיש קשר לעם היהודי או לא.

ולא אדוני, אני לא מרגיש שסיפורי אלף לילה ולילה כגון התנ"ך הם הדבר שמחבר אותי, כשאני רואה תמונות מהשואה ומבין מה עבר על העם הזה- זה מה שמרגש אותי וזה מה שגורם לי לרצות את הארץ הזו, שאני רואה, שאני יודע, שאני מבין לא שאני מאמין. שאני רואה מה קורה מסביבי ואומר תודה כל יום שאני חי במדינה שאני יכול להביע את דעתי בה בלי שיוציאו אותי להורג- אז אני מבין למה צריך לשמר אותה ולא כשאני קורא על חצייה של ים או שאר סיפורים.

התנ"ך זה לא מה שמאחד את העם היהודי וזה מעולם לא היה מה שאיחד אותו (גם לא בשואה), מה שאיחד אותו זה הרצון לשרוד למען בניו ולמען עתידו.

הסיבה שאני ממשיך להביע את דעותיי היא כדי לממש את החזון של המדינה הזו, שיוויון חופש וצדק לכול.

כל טוב לך.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

יהדות היא עניין קדום ולא משמעותי כלל וכלל היום.
    כשאנשים רצו להסביר תופעות כמו ברקים ורעמים, ורעידות האדמה, לא היה להם מידע כמו המידע הנגיש שיש לנו היום. הם חשבו שיש איזושהיא ישות מפותחת ששולטת על מעשיהם. היום בזכות המדע יש הסברים כמעט לכל דבר בעולם.

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

ציטוט נכתב במקור על ידי Rayneslayer צפיה בהודעה
    יהדות היא עניין קדום ולא משמעותי כלל וכלל היום.
    כשאנשים רצו להסביר תופעות כמו ברקים ורעמים, ורעידות האדמה, לא היה להם מידע כמו המידע הנגיש שיש לנו היום. הם חשבו שיש איזושהיא ישות מפותחת ששולטת על מעשיהם. היום בזכות המדע יש הסברים כמעט לכל דבר בעולם.
    אל תוכיח בורות. דבר עם תוכן וסימוכין במקום לזרוק פצצות לאויר.
    ואגב, הסבר מדעי לא בורא שום דבר, רק מסביר אותו...

ציטוט נכתב במקור על ידי פראגער צפיה בהודעה
    אל תוכיח בורות. דבר עם תוכן וסימוכין במקום לזרוק פצצות לאויר.
    ואגב, הסבר מדעי לא בורא שום דבר, רק מסביר אותו...
    והסבר דתי רק יוצר עוד בעיה.

והוא צודק הבחור אז אל תנסה להביך אחרים ובעצם תביך רק את עצמך.

למדע היום יש תשובה כמעט להכל- וזה מספיק לגמרי כי כל מה שיש- מוכח
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 14-03-2011 בשעה 17:39.
    סטפן רוברטס

Come Out

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    והסבר דתי רק יוצר עוד בעיה.
    והוא צודק הבחור אז אל תנסה להביך אחרים ובעצם תביך רק את עצמך.
    למדע היום יש תשובה כמעט להכל- וזה מספיק לגמרי כי כל מה שיש- מוכח
    שוב אתה מסתובב במעגלים במקום לתת סימוכין וראיות?

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

שוב אתה מסתובב במעגלים במקום לתת סימוכין וראיות?
    מה הקשר, לא הבנתי עדיין מה אתה רוצה.
    הבחור טוען בתמימותו, שמדע מסביר איך ולמה דברים פועלים, בעת שהאמונה לא יכולה להסביר כמעט כלום ואוכזת בתשובה אחת (כי אלוהים רצה).
    זה כל מה שהיה ברצונו להביע.

דניאל, אני לא מבין מה אתה רוצה.
    אתה רוצה שאני יעזוב את המדינה?
    אתה רוצה שאני וכל החילונים יעזבו את המדינה?

אם לא, אזמהי מטרת האשכול אני לא מבין.
    כי אם לא היו חילונים בישראל, לא היה ישראל. אבל אם לא היה דתיים בישראל, לא היתה היא נקראת ישראל מלכתחילה.
    אז למה אי אפשר לחיות בשלום אחד עם השני? מה אתה מחפש בזה שאתה פותח אשכול "אתאיסט? עוף לי מהמדינה!"
    מזה פה גרמניה הנאצית בשנות ה-50'? מי שיעז להגיד לי לעוף מהמדינה כי אני לא דתי, מהר מאוד ימצא עצמו למחרת בבוקר באום אל פאחם, כאשר הוא אוחז בכיפה ותהילים ומוחמד החמ"סניק שואל אותו " יש לך אש?".
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 14-03-2011 בשעה 17:54.

One Shot - One Kill

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    מה הקשר, לא הבנתי עדיין מה אתה רוצה.
    הבחור טוען בתמימותו, שמדע מסביר איך ולמה דברים פועלים, בעת שהאמונה לא יכולה להסביר כמעט כלום ואוכזת בתשובה אחת (כי אלוהים רצה).
    זה כל מה שהיה ברצונו להביע.
    תן לי לתקן אותך -
    מיודענו טען שהיהדות היא מיותרת ולא רלוונטית כיום.
    לא רק שאני לא מסכים איתו - אפילו אין למה על מה לדון איתו, כי היכולת שלו מתחילה ונגמרת בזריקת משפט תמוה.

מצטער אם הטונים עלו.

תן לי לתקן אותך -
    מיודענו טען שהיהדות היא מיותרת ולא רלוונטית כיום.
    לא רק שאני לא מסכים איתו - אפילו אין למה על מה לדון איתו, כי היכולת שלו מתחילה ונגמרת בזריקת משפט תמוה.

מצטער אם הטונים עלו.
    אז אתה טוען שאתה מחפש אחר האמת בלי לחפש?

ויקיפדיה היא מקור מעולה וכל מה שתרצה חיפוש קטן בגוגל אתה מקבל אינספור תוצאות וכל מה שתצטרך לעשות זה לבדוק את האמינות .

אם למדת את היהדות- למה על זה לא?
    סטפן רוברטס

Come Out

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

דווקא פה אני חושב שמדינת ישראל ממש לא קשורה לדת,

מדינת ישראל הנה מפלט שמצא העם היהודי שבכל מהלך ההיסטוריה, ואפשר לעבור שנה שנה, לא מצא מנוח לכף רגלו,
    אין ספק ששואת אירופה היא זו שגרמה לכך ונתנה את האות - בבחינת הקש ששבר את גב הגמל - לכל עמי העולם כי עם ישראל הוא עם בפני עצמו הראוי שארץ ומדינה לעצמו.

מדינת ישראל הייתה ועודנה אפשרות הקיום היחידי לאומה שלמה בצורה שפויה והגיונית למול גלי השנאה האיומים המופנים כלפיה מכל שונאיה.

עם ישראל הנו עם בפני עצמו גם בלי קשר לדת עצמה, כמובן שמבחינת האמת אפשר להתווכח בכך, אבל בפועל בוודאי שאפשר לראות באומתינו אומה בפני עצמה בעלת תרבות ואורח חיים משלה.

הייתי מבקש מכולכם שלא להסיט את הנושא המאוד מעניין; כל המעוניין יכול להידיין על מה שירצה באשכול בפני עצמו.
    נערך לאחרונה על ידי ישראל; 14-03-2011 בשעה 18:31.

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

חחחח משעשע לראות איך פיתחתם רגשי נחיתות והתחלתם לפרש את דברי ולהגיד במקומי משפטים שלמים שלא רק שלא אמרתי,אני מתנגד אליהם בתוקף.
    לא גירשתי פה אף אחד, אני אוהב את כולכם ואין לי בעיה לגור גם עם שכנים ערבים, אני ממש לא אחד שחושב שהמדינה צריכה להיות מדינה דתית או שמורכבת רק מאוכלסים דתית, בטח ובטח שאני לא מעלה על דעתי אפשרות של טרנספר לחלקים בעם, זה הכל אתם המצאתם.

אני אמרתי דבר אחד, אני בתור אדם מאמין יש לי מוטיבציה לגור בארץ, יש לי פה על מה להילחם, יש לי סיבה למרות כלהחסרונות שציינתי בהודעה שבה פתחתי את האשכול הזה, להמשיך ולחיות פה בארץ.
    השאלה שלי היא פשוטה, והיום היא אפילו ברורה יותר מהשעה שבה פתחתי את האשכול.
    עם ישראל נתון במצב כה חמור עד כדי כך שאנשים, ואפילו משפחות שלמות נרצחים רק על עצם היותם יהודים, ציונים.

אני לא אמרתי בשום אופן אף אחד מהדברים שאתם אמרתם, אני שאלתי שאלה פשוטה, מה המוטיבציה של אדם אתאיסט להמשיך ולהכריז על עצמו כיהודי ציוני או כיהודי בכלל? מה נותן לכם את הכוחות בשביל לסבול אנטישמיות מכל העולם רק על היותכם שייכים לעם שאתם בכלל לא מזדהים עם חלקו הגדול? מה נותן לכם את המוטיבציה לא לסוע לחול, להתבולל, להתחתן עם אישה גוייה ולשכוח מכל הסיפור הזה בכלל של יהדות ועם ישראל? מבטיח לכם שהחיים בקנדה רגועים הרבה יותר.
    שוב, אני בשום אופן לא אומר שצריך להעביר אתאיסטים לקנדה, לא רק שאני לא אומר, אני חושב שזו טעות ושאסור לעשות דבר שכזה, אני רק שואל מה גורם לכם להימנע מזה, כי איך שאני רואה את זה, אם אני הייתי אתאיסט, הייתי שוקל את זה בתור אופציה לא רעה בכלל.
    נערך לאחרונה על ידי Daniel; 14-03-2011 בשעה 20:12.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Daniel צפיה בהודעה
    חחחח משעשע לראות איך פיתחתם רגשי נחיתות והתחלתם לפרש את דברי ולהגיד במקומי משפטים שלמים שלא רק שלא אמרתי,אני מתנגד אליהם בתוקף.
    לא גירשתי פה אף אחד, אני אוהב את כולכם ואין לי בעיה לגור גם עם שכנים ערבים, אני ממש לא אחד שחושב שהמדינה צריכה להיות מדינה דתית או שמורכבת רק מאוכלסים דתית, בטח ובטח שאני לא מעלה על דעתי אפשרות של טרנספר לחלקים בעם, זה הכל אתם המצאתם.

אני אמרתי דבר אחד, אני בתור אדם מאמין יש לי מוטיבציה לגור בארץ, יש לי פה על מה להילחם, יש לי סיבה למרות כלהחסרונות שציינתי בהודעה שבה פתחתי את האשכול הזה, להמשיך ולחיות פה בארץ.
    השאלה שלי היא פשוטה, והיום היא אפילו ברורה יותר מהשעה שבה פתחתי את האשכול.
    עם ישראל נתון במצב כה חמור עד כדי כך שאנשים, ואפילו משפחות שלמות נרצחים רק על עצם היותם יהודים, ציונים.

אני לא אמרתי בשום אופן אף אחד מהדברים שאתם אמרתם, אני שאלתי שאלה פשוטה, מה המוטיבציה של אדם אתאיסט להמשיך ולהכריז על עצמו כיהודי ציוני או כיהודי בכלל? מה נותן לכם את הכוחות בשביל לסבול אנטישמיות מכל העולם רק על היותכם שייכים לעם שאתם בכלל לא מזדהים עם חלקו הגדול? מה נותן לכם את המוטיבציה לא לסוע לחול, להתבולל, להתחתן עם אישה גוייה ולשכוח מכל הסיפור הזה בכלל של יהדות ועם ישראל? מבטיח לכם שהחיים בקנדה רגועים הרבה יותר.
    שוב, אני בשום אופן לא אומר שצריך להעביר אתאיסטים לקנדה, לא רק שאני לא אומר, אני חושב שזו טעות ושאסור לעשות דבר שכזה, אני רק שואל מה גורם לכם להימנע מזה, כי איך שאני רואה את זה, אם אני הייתי אתאיסט, הייתי שוקל את זה בתור אופציה לא רעה בכלל.

אתה תקשיב לי ותקשיב טוב,
    בלעדי ובלעדי האחים החילונים שלי, ובלעדי כל חייל חילוני\אתאיסט, לא היה דבר כזה 'ישראל'. זה היה בגדר חלום.

אני נשאר פה, במדינת ישראל, כי אני רוצה להילחם ולהגן עליה.
    וואלה מדינה חרא, הכל זבל.
    אבל ההיסטוריה, ומה שהמדינה המצו'קמקת הזאת מייצגת, בשבילי זה קודש.

ולא מעניין אותי קנדה, ארה"ב וכל הדברים האלה.
    ותאמין לי שאם אני וכל האנשים שדומים לי בדעותיי, היו עוזבים את הארץ, תוך פחות מ-24 שעות ישראל היתה נכבשת.

אם אני לא פה במדינה, יגן עליה בעתיד- מי יגן עליה?
    אם דרור, תראה איזה גבר חייל קרבי שנפצע, לא היה מגן על המדינה, מי היה מגן?

מי היה מגן דניאל?! אתה?! הרב שלך?
    אולי השכן החרידי שלך? אה לא, הוא בישיבה.

אתה צריך להודות לי על זה שאני נשאר פה, ולא להגיד לי "עדיף שתלך לקנדה".

One Shot - One Kill

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

אתה תקשיב לי ותקשיב טוב,
    בלעדי ובלעדי האחים החילונים שלי, ובלעדי כל חייל חילוני\אתאיסט, לא היה דבר כזה 'ישראל'. זה היה בגדר חלום.

ותאמין לי שאם אני וכל האנשים שדומים לי בדעותיי, היו עוזבים את הארץ, תוך פחות מ-24 שעות ישראל היתה נכבשת.

דיי, מספיק להוריד את זה לפסים אישיים ולהעביר את נושא הדיון לצבא. טחנו את זה כבר מספיק.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

דיי, מספיק להוריד את זה לפסים אישיים ולהעביר את נושא הדיון לצבא. טחנו את זה כבר מספיק.
    טחון?

למה מה אתה מצפה שאני יגיד לבן אדם שמתכוון להיות לא-קרבי בצבא, שאומר לבן אדם שמתכוון להיות קרבי בצבא, שכדאי לו לטוס לחו"ל?

כאילו, הוא רוצה שמי שמגן לו על המדינה, יטוס לחו"ל.
    כאילו שהוא יכול להגן או אחד מהחרדים מהישיבות(למרות שיש קרביים כאלה, מהישיבות, כל הכבוד להם באמת, רק חבל שיש בערך 10)

One Shot - One Kill

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

אתה תקשיב לי ותקשיב טוב,

למה אתה יורד לפסים אישיים???

הוא לא אמר לך מה לעשות, הוא הדגיש מאוד, שהוא לא ממליץ למדינה לעשות כך, ושהוא לא מעוניין בכך,
    הוא בסה"כ שואל אותך שאלה אישית, למה, למה אתה נשאר פה להילחם על מדינה חרא כמו שאתה מגדיר את זה? את מה בדיוק מסמלת בשבילך המדינה הזו??? לשם מה כל הבלגן???

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect