קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כל הדברים שצריך שקשורים לרוק ומטאל
    על ידי Meshuggah בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 02-03-2006, 19:14
  2. [מוכר] פאב עם הדברים הבאים || 50 נק' || הפאב על MAX SPEED
    על ידי fireman2 בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 13:56
  3. ניתוח של הדברים של דני ענבר
    על ידי הקוסם האפל בפורום כדורסל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 16:08
  4. [קונה] תוכנה ששומרת את הדברים שהעתקתי ב15 נקודות
    על ידי Master-P בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 11:05
  5. איפה והם הדברים הכי טובים לגלדיאטור רמה 41 ?
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 23:33
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

הסדר של הדברים..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רז
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל הסדר של הדברים..

אני יודע פחות או יותר כל דבר שצריך לדעת ..אבל משום מה כל פעם שאני יוצא לשטח הכל מתבלבל לי כל הסדר של מה עושים לפני מה..
    מישהו יכול להסביר לי בקצרה את הסדר של הפיתוי,בניית נוחות,משיכה ומה כולל פחות או יותר כל אחד..

2. קישורים ממומנים

אין מה עושים לפני מה, לא קיים.
    תחשוב מובן מאליו איך מתחילים? פתיחה.
    ואז תמשיך את השיחה עזוב את השלבים זה יבוא לבד עם הניסיון.
    בסופו של דבר אתה תראה שאתה אפילו לא משתמש בהם.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

לדעתי, לפחות מתוך ניסיוני האישי, כן צריך סדר.
    כמובן, הכל צריך להיות לכאורה "תהליך טבעי" אך רק לאחר שבנית לעצמך תוכנית, מודל, מתודה שאותה אתה עם הזמן תבצע בטבעיות ובצורה ספונטנית ו"לא-מודעת".

היה חשוב לי לומר את זה כי אני פספסתי כלכך המון בחורות ועד היום ממשיך לפספס אותן בשל כך שכבר אין לי תוכנית מסודרת, עם שלבים מסודרים וניתנים לעשייה שאיתה אני יכול לשחק פיקאפ וזה מעצבן, אני בדרך לבנות לי אחת שכזאת.

בגלל שבניית מתודה של פיתוי זה מה שמעסיק אותי בימים אלו בכל הקשור לפיקאפ, אשמח לנצל את הפוסט הזה ולבקש מכל אחד מכם לתרום מהידע שלו ומניסיונו האישי ולכתוב מהם שלבי הפיתוי (ולא, מיסטרי לא נחשב, מיסטרי זה כללי מידי).
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 09-03-2011 בשעה 19:54.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    לדעתי, לפחות מתוך ניסיוני האישי, כן צריך סדר.
    כמובן, הכל צריך להיות לכאורה "תהליך טבעי" אך רק לאחר שבנית לעצמך תוכנית, מודל, מתודה שאותה אתה עם הזמן תבצע בטבעיות ובצורה ספונטנית ו"לא-מודעת".

היה חשוב לי לומר את זה כי אני פספסתי כלכך המון בחורות ועד היום ממשיך לפספס אותן בשל כך שכבר אין לי תוכנית מסודרת, עם שלבים מסודרים וניתנים לעשייה שאיתה אני יכול לשחק פיקאפ וזה מעצבן, אני בדרך לבנות לי אחת שכזאת.

בגלל שבניית מתודה של פיתוי זה מה שמעסיק אותי בימים אלו בכל הקשור לפיקאפ, אשמח לנצל את הפוסט הזה ולבקש מכל אחד מכם לתרום מהידע שלו ומניסיונו האישי ולכתוב מהם שלבי הפיתוי (ולא, מיסטרי לא נחשב, מיסטרי זה כללי מידי).
    איך מיסטרי כללי מדי?
    נערך לאחרונה על ידי mir123; 09-03-2011 בשעה 23:55.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Jey
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I'm a drinking, smoking, fucking santa!

ציטוט נכתב במקור על ידי mir123 צפיה בהודעה
    איך מיסטרי כללי מדי?
    חחח תאכלס, מיסטרי זה הבסיס, הוא מסביר לך כל שלב, איך לזהות אותו ולדעת מה הבא בדרך.
    איך אתה מגיע לשלב ומסיים אותו זה כבר עניין שלך, פתח את זה לכל כיוון שבא לך..

עזוב אותך שיטות, לא יעזור כלום אם אתה לא יכול לעשות את זה רגוע, ברגע האמת גם אם שיננת בע"פ הכול יתבלבל לך.
    לך תתחיל עם בנות סתם בשביל השיחה, שתהיה זורמת, להכיר אותן בתור ידידות. תלמד להיות רגוע כשאתה עושה את זה.
    אחרי זה תתחיל לשלב בהדרגה איזה שיטה שאתה רוצה, אם משהו לא מתאים לך, עזוב אותו. תשתדל לפתח סגנון משלך, יעבוד בשבילך הרבה יותר טוב.
    יש פה הרבה חומר בפורומים על שיטות שונות וגישות שונות, רק תבחר.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי JustJey צפיה בהודעה
    חחח תאכלס, מיסטרי זה הבסיס, הוא מסביר לך כל שלב, איך לזהות אותו ולדעת מה הבא בדרך.
    איך אתה מגיע לשלב ומסיים אותו זה כבר עניין שלך, פתח את זה לכל כיוון שבא לך..
    זאת בידיוק הבעיה של מתודת מיסטרי, הוא חושף בפניך את השלבים שעליך להגיע אליהם ולעבור בשביל לקחת יצור ממין ניקבי מהרחוב אל המיטה, הוא לא מסביר לך בצורה מעשית כיצד להגיע לכל שלב, כיצד לתפקד בכל שלב וכיצד לעבור לשלב הבא.
    אומנם הוא מפרט, אך עדיין לא ברמה של עשה X + Y+ Z = השגת בחורה.
    אתמול למשל ראיתי בחורצ'יק ממש נחמד שפעל עם כל בחורה בצורה מכנית, הוא עשה X Y Z והשיג מספר, לא מספר, המון מספרים!
    הבעיה שלו הייתה שהוא התייחס לכל מספר כאל זבל, כאילו זהו תוצר של בית חרושת (הרי הוא למד מתודה המייצרת מספרי טלפון) ולא הבין מה יש לו בידיים מכיוון שהוא יודע להשיג מספר אך אין לו מושג מה לעשות עם המספר הזה, לפחות ככה זה היה נראה לי עפ"י ההתנהגות שלו. זה כמו שיתנו לך את הנוסחה להיות האדם העשיר בעולם וכשתהיה כזה לא תדע מה לעשות עם כל הכסף ותזרוק אותו לפח השכונתי (הרי לא טרחת בשביל להשיג אותו, לא נלחמת, לא התאמצת.. בדיוק כמו לפעול עם מתודה באומנות הפיתוי).

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Jey
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I'm a drinking, smoking, fucking santa!

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    זאת בידיוק הבעיה של מתודת מיסטרי, הוא חושף בפניך את השלבים שעליך להגיע אליהם ולעבור בשביל לקחת יצור ממין ניקבי מהרחוב אל המיטה, הוא לא מסביר לך בצורה מעשית כיצד להגיע לכל שלב, כיצד לתפקד בכל שלב וכיצד לעבור לשלב הבא.
    אומנם הוא מפרט, אך עדיין לא ברמה של עשה X + Y+ Z = השגת בחורה.
    אתמול למשל ראיתי בחורצ'יק ממש נחמד שפעל עם כל בחורה בצורה מכנית, הוא עשה X Y Z והשיג מספר, לא מספר, המון מספרים!
    הבעיה שלו הייתה שהוא התייחס לכל מספר כאל זבל, כאילו זהו תוצר של בית חרושת (הרי הוא למד מתודה המייצרת מספרי טלפון) ולא הבין מה יש לו בידיים מכיוון שהוא יודע להשיג מספר אך אין לו מושג מה לעשות עם המספר הזה, לפחות ככה זה היה נראה לי עפ"י ההתנהגות שלו. זה כמו שיתנו לך את הנוסחה להיות האדם העשיר בעולם וכשתהיה כזה לא תדע מה לעשות עם כל הכסף ותזרוק אותו לפח השכונתי (הרי לא טרחת בשביל להשיג אותו, לא נלחמת, לא התאמצת.. בדיוק כמו לפעול עם מתודה באומנות הפיתוי).

אתה צודק, הוא לא אומר לך A+Z=סקס עם הבחורה, אבל זה אחד הדברים היפים באומנות שלו, שהוא נותן לך את הכוח להיות יצרתי לגבי התהליך. ובגלל זה הוא אומר לך, תתאמן ובבית תסכם. אפילו אם תמצא את הנוסחה של A+Z זה יעזור לך קלות אבל לא יתן לך את הפרס שבסוף, כי זה לא יהיה תלוי רק במה שאתה אומר\עושה. אתה צריך לדעת מתי מי מו מה ולמה זה גורר ומתי הסתיים ומתי לא לחזור וכו'.
    ומספר את האמת זה לא בעיה להשיג, וגם נשיקה, והוכחה לזה שרק עכשיו התחלתי להיתעניין במיסטרי אבל גם לפניו יכולתי להגיע למועדון ולהיתנשק עם מישהי תוך 30 דקות גג. אם היה לי מזל הייתי מגיע איתה גם לסקס. אבל בלי ידע הבסיס זה כל מה שיהיה לך.. מזל, לא יותר.
    אם חסר לך את הAZ הזה עד כדי כך, לי הספיק להיסתכל ביוטיוב פיקאפרים בשטח ולהיכנס לדמות, להיכנס לראש, ועכשיו אני מתאמן עם מה שיש לי במחברת+הידע שאני צברתי(לא הרבה אבל שיהיה)+ידע שאני צובר במשך.. ואני רואה את עצמי משתפר במהירות כי אני יודע את הבסיס. אני בטוח שאם לא הייתי יודע את הבסיס והייתי מתאמן, היה לי יותר קשה להבין התנהגויות שלי ושלה במצבים מסויימים.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי JustJey צפיה בהודעה
    אתה צודק, הוא לא אומר לך A+Z=סקס עם הבחורה, אבל זה אחד הדברים היפים באומנות שלו, שהוא נותן לך את הכוח להיות יצרתי לגבי התהליך. ובגלל זה הוא אומר לך, תתאמן ובבית תסכם. אפילו אם תמצא את הנוסחה של A+Z זה יעזור לך קלות אבל לא יתן לך את הפרס שבסוף, כי זה לא יהיה תלוי רק במה שאתה אומר\עושה. אתה צריך לדעת מתי מי מו מה ולמה זה גורר ומתי הסתיים ומתי לא לחזור וכו'.
    ומספר את האמת זה לא בעיה להשיג, וגם נשיקה, והוכחה לזה שרק עכשיו התחלתי להיתעניין במיסטרי אבל גם לפניו יכולתי להגיע למועדון ולהיתנשק עם מישהי תוך 30 דקות גג. אם היה לי מזל הייתי מגיע איתה גם לסקס. אבל בלי ידע הבסיס זה כל מה שיהיה לך.. מזל, לא יותר.
    אם חסר לך את הAZ הזה עד כדי כך, לי הספיק להיסתכל ביוטיוב פיקאפרים בשטח ולהיכנס לדמות, להיכנס לראש, ועכשיו אני מתאמן עם מה שיש לי במחברת+הידע שאני צברתי(לא הרבה אבל שיהיה)+ידע שאני צובר במשך.. ואני רואה את עצמי משתפר במהירות כי אני יודע את הבסיס. אני בטוח שאם לא הייתי יודע את הבסיס והייתי מתאמן, היה לי יותר קשה להבין התנהגויות שלי ושלה במצבים מסויימים.
    אומנם קראתי לזה "XYZ" אבל כוונתי הייתה יותר לקבל את הדחף ואת היכולת לעשות את הכתוב, אצל מיסטרי זה חסר.
    יש לי שאלה, מהו ההבדל בין המאמר האחרון בעיתון לאישה על "דייט מוצלח" לבין "המדריך שמלמד אותך צעד-אחר-צעד להשיג מספר + דוגמאות"? שהמדריך חושף בפניך את הדרך, את הדברים המדוייקים שעליך לעשות צעד-אחר-צעד בשביל להשיג מספק, להבדיל מעיתון לאישה ששם כתוב "תהיי אופטימית, שימי המון פודרה, גברים הם חרמנים, תדאגי שיהיה קצת מחשוף ואת מסודרת"..
    אם יש מדריך שמלמד אותך צעד-אחר-צעד את השיטה וגם בדרך מציאותית, כזאת שמתאימה לך, להתנהגות שלך ולסיטואציות שלך עם נשים, התוצאה היא הדחף הזה שדיברת עליו, הדחף ליישם את המדריך בשטח.

אני לא מחפש את המדריך שיעזור לי להיות אומן פיתוי, אני מחפש את המדריך שיספק לי דרך מעשית להשיג בחורות במציאות שבה הן לא שמות עליך, אם אתה ניגש הן יישר נבהלות, לכולן "יש חבר", אתה לא האומן פיקאפ היחיד ויש עוד המון קרציות כמוך שמשגעים נשים... חלקכם קוראים למה שאני מחפש "גלולת פלא".. יש את החכמולוגים שיגידו ש"אין גלולת פלא", אני בכל זאת מעדיף לחפש את הדבר הקרוב ביותר לפלא הזה, שמתי לב שרק זה מספק לי אנרגיה ודחף לעשות ואת התוצאות של העשייה שלי לאחר מכן.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect