קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה]לגבי משחק שצרבתי לסוני 2!
    על ידי aviad224 בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-01-2008, 23:20
  2. [שאלה] לגבי משחק..
    על ידי skiper בפורום משחקים כללי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 29-09-2007, 19:05
  3. שאלה לגבי משחק gunz ijji
    על ידי -Sefi- בפורום משחקי פעולה וספורט כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-05-2007, 12:35
  4. עזרה בבקשה ... לגבי משחק בגלובל
    על ידי AirForce בפורום World Of Warcraft
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-11-2006, 15:20
  5. שאלה לגבי משחק מליגת האלופות מחר
    על ידי Friend בפורום כדורגל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 22:06
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

שאלונת לגבי משחק פנימי :)

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ברירת מחדל שאלונת לגבי משחק פנימי :)

בזמן האחרון יש לי איזה תאקל מוזר - אני לא מצליח להתקדם בכלל, אני אומר תודה אם הצלחתי לפתוח ת'סט בכלל.
    משום מה אני לא מבחין בין אתגר שהיא נותנן לבין IOI לבין יבוש וכ'ו..
    זה מצב מאוד מבלבל, איבדתי שליטה על הגיים שלי. אני לא תמיד יודע איך להתנהג בהתאם למצב וזה שורף לי מלא סטים.

למרות שאני לא זוכר את עצמי בתוך כזאת תקופה משעממת בתחום הפיתוי - אני חושב שהבעיה שלי היא באינר-גיים.

איך אני יכל לדעת אם המשחק הפנימי שלי הוא טוב?

בסופו של דבר, לדעתי יש לי אחלה אינר-גיים: אני לא שם זין על אף אחד, אני נהנה מלטפח את עצמי, אני מודע לעצמי ויודע מה אני שווה ולמה אני מסוגל, אני בחור חזק שאי אפשר לערער בקלות ואני רגוע לגבי כמעט כל עניין.

אולי אני עיוור ולא מודע לאיזו בעיה מסויימת שמפריע לתפקוד שלי?

אשמח ליעוץ ממביני עניין ולתגובות נוספות עם בא לכם .

שיהיה יום טוב חבר'ס.
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 09-03-2011 בשעה 16:58.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

היי בחור,

קשה לומר בוודאות איפה הבעיה לפי מה שאתה מתאר, אבל אני אומר לך את דעתי, ותקן אותי במידה ואני טועה.

אתה פותח סטים כי אתה מכריח את עצמך, וזה דבר לא טוב לכשעצמו, במיוחד אם אתה כבר יודע מה לעשות - זה רק גורם לך לחשוב שאתה לא נהנה מזה, וזה הדבר ההפוך ממה שאתה צריך.

חוץ מזה, אני חושב שאתה מאד מאד מחושב. אתה לוקח דברים בצורה מאד משווטת (מתודית), ורוצה להבין דבר מתוך דבר מתוך דבר. אני חושב שזה מה שמונע ממך להתקדם. זה היה בסדר בעבר, והיית סבבה עם זה, כי נהנית לראות איפה מה. אבל עכשיו שאתה טוב יותר אתה מרגיש שזה כבר לא מעניין אותך, ולכן אתה פשוט מסתבך עם עצמך, ומתרכז בלחשוב מה היא עושה ומה אמרת ומה להגיב לה.
    במקום זאת תנסה להשתחרר מזה, לנער את עצמך, לחייך ולרוץ עם זה הלאה - כי אתה מעכב את עצמך.

למה אתה יוצא לשטח? כדי להתחיל עם בנות? או שאולי כדי להתאמן על הכישורים שלך?
    אתה צריך למצוא לך מטרה אחרת. משהו שיכול לקדם אותך. תנסה לצאת סתם בשביל להנות, ותראה שהבנות זה רק בונוס. ככה אתה תוכל להנות יותר ולהשתחרר מהעכבות שלך.

מקווה שעזרתי והבנת. =]
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

חבר'ה - אל תהיו מייבשים, הייתי מעדיף כמה תגובות מאשר מלא צפיות .

בלו רוס - תודה על התגובה אבל זה לא ממש המצב שלי, הייתי שמח אם מישהו נוסף היה מגיב (מישהו אמר קסאנקס וסוניק? או שלא שמעתי טוב וזה היה דה נאטס?).

באמת יכול להיות שאני צריך לפרט יותר - אם אכן כך, אעשה זאת.
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 09-03-2011 בשעה 21:42.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    בזמן האחרון יש לי איזה תאקל מוזר - אני לא מצליח להתקדם בכלל, אני אומר תודה אם הצלחתי לפתוח ת'סט בכלל.
    זה מצב מאוד מבלבל, איבדתי שליטה על הגיים שלי. אני לא תמיד יודע איך להתנהג בהתאם למצב וזה שורף לי מלא סטים.

למרות שאני לא זוכר את עצמי בתוך כזאת תקופה משעממת בתחום הפיתוי - אני חושב שהבעיה שלי היא באינר-גיים.

בסופו של דבר, לדעתי יש לי אחלה אינר-גיים: אני לא שם זין על אף אחד, אני נהנה מלטפח את עצמי, אני מודע לעצמי ויודע מה אני שווה ולמה אני מסוגל, אני בחור חזק שאי אפשר לערער בקלות ואני רגוע לגבי כמעט כל עניין.

שיהיה יום טוב חבר'ס.
    1) ברוך הבא, אם הגעת לנקודת התקיעה הזאת, אפשר להכריז שאתה לא כבר מתחיל בתחום (אך גם לא אומן פיתוי, עדיין).

2) גם לי יש תקופה אורכה מאוד את בעיית האינר-גיים, כבר שנה וקצת, ככה שאני מזדהה עם מה שכתבת ומרגיש חובה לעזור.
    3)
    כל זה לא בהכרח נחשב לאינר-גיים אך זה תלוי באותו אדם.

4)
    אתה אכן לא רואה נקודה כלשהי שתוקעת אותך.

בדרך-כלל, לפחות מכל הידוע לי, אנשים הנמצאים בשלב שלך צריכים לקחת הפסקה מהפיקאפ.
    הפסקה של חצי שנה בדרך-כלל (תלוי בגילך, מטרותיך ותחומי העניין האחרים שלך) שבמהלכה אתה מבין המון המון דברים ובגלל שאתה מפסיק לרוץ ולהיות שקועה כלכך בתחום פתאום המון מחסומים משתחררים לך מעצמם והמון אסימונים נופלים, בשלב הזה אתה גם מגיע לסוג של השלמה, כזאת שאומרת "אני לא מכונה, אני לא יכול ללמוד פיקאפ כמו מתמטיקה, אם אני ניגש ומפחד או ניגש בצורה חיננית ולא כמו גבר - זה אני! לא אנסה לשנות את זה יותר אלא להשתמש בזה לטובתי!".

קשה להסביר אך במהלך הפסקה שכזאת אתה תגיע לסוג של השלמה עצמית, לאחר מכן תוכל להתחיל את הכל מההתחלה אך בצורה מסודרת יותר, נוחה, קלילה, יותר בשביל להינות מזה ולא בשביל לנצח משהו או מישהו.

אני גם מצטרף לדילמה של סופר-מריו, אני גם נמצא בנקודת התקיעה הזאת כרגע (לאחר שכבר עשיתי שתי הפסקות ארוכות מהתחום).
    אשמח לשמוע עוד דיעות ושיהיו קצת יותר רציניות מאמירות באוויר כמו "הכל בראש, תמשיך לתרגל הרבה".
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 09-03-2011 בשעה 21:47.

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

קסוניקס, רואים שאתה קצת יותר מבין אותי .
    תודה על התגובה, אני מקווה שיש עוד אנשים שהיו במצב הזה ויכולים להבין ולעזור.

חלק גדול מהבעיה שקשה לי להצביעה בדיוק על מה שחוסם אותי, זה פשוט כללי מדי, כאילו משהו חסר במערכת.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

תענה לי על 2 השאלות האלה:

יש לך בנות בחיים האישיים? תקרא לזה "ידידות" מצידי...

יש לך מעגל חברתי ו/או מעגלים חברתיים מעיר שלך או ערים שונות ומגוונות?

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

שאלה ראשונה: לא אין לי בנות בחיים האישיים, וזה בגלל שאני לא מחזיק את הקשר עם מישהי אחרי שהגעתי איתה לגבול.
    אם למשל הכרתי מישהיא, יצאנו, היה נחמד, התנשקנו ואחרי זה משהו נהרס "דעך" - פשוט המשכתי הלאה יש מלא בנות ואני לא נותן לאחת מסויימת יותר מדי חשיבות - אבל ת'כלס אתה צודק, אני באמת בזמן האחרון יוצר לי המון ידידות כי הבנתי שלא ילך לי ככה ושאני לא יכול לשרוף כל קשר כלשהו שהיה לי עם משהיא רק כדי להמשיך להתאמן.

שאלה שניה: כן יש לי מעגל חברתי מצומצם מאוד, איזה ארבע חברים אמיתיים שהם אחים בנשמה וכל השאר זה הרבה בחורים טובים שאני מכיר כך שהם באיזשהו מקום חלק מהמעגל שלי אבל ת'כלס, אני לא מייחס להם חשיבות רבה מדי.

בנתיים טוב לי עם זה ככה, המליצו לי להרחיב את המעגל שלי אבל גיליתי שאני מאבד הרבה זמן מהלימודים וזה לא שווה את זה - ת'מעגל החברתי אני תמיד יכול להרחיב עם בא לי, זה לא קשה אבל וואלה שזורם לי ככה.

מצבי מתון. (אני מקווה לפחות )

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

להה, עזוב שטויות. אתה פשוט עושה משהו (או כמה דברים) לא נכון.

אני שם מאה שקל שבתוך 20 דקות אפשר להכניס אותך לסט, לזהות בדיוק מה אתה עושה לא נכון ולפתור את הבעיה. אתה רק צריך מבט של מומחה מהצד, וחוסר פחד לקבל ביקורת בונה- כמה גרועה שהיא תהיה.

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי mir123 צפיה בהודעה
    להה, עזוב שטויות. אתה פשוט עושה משהו (או כמה דברים) לא נכון.

אני שם מאה שקל שבתוך 20 דקות אפשר להכניס אותך לסט, לזהות בדיוק מה אתה עושה לא נכון ולפתור את הבעיה. אתה רק צריך מבט של מומחה מהצד, וחוסר פחד לקבל ביקורת בונה- כמה גרועה שהיא תהיה.
    אני גם חשבתי על זה, ונחש מה? - לא פשוט לארגן לעצמי מבט של מומחה מהצד וביקורת בונה של מישהו שלא מזיין ת'מוח אלא באמת מבין עניין .

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

סוף סוף שאלה במקום - בעיה במשחק פנימי
    כבר נקודה לזכותך אחי , מישהו שמתעסק בעיקר ולא בטפל.
    אני אתייחס לכל אחת מההודעות ששלחת פה , ואנסה לעזור לך להגיע לשורש הבעייה

שיהיה יום טוב חבר'ס.
    משחק פנימי , לפי הגדרה , הוא הדעה של לגבי עצמך , והעיסוקים שמביאים לך עניין והצלחה.
    אתה אומר שהבעיה היא שאתה לא מבחין בין IOI לייבוש , ובעצם - מה זה משנה , תסביר לי?
    אם הבחורה שלחה IOI , זה אור ירוק בשבילך להתקדם הלאה.
    אם היא ייבשה , זה עדיין אור ירוק בשבילך להתקדם הלאה - עד שהיא בפירוש תאמר 'לא'. (ותתן סטירה או לא תתן סטירה , לא נתווכח פה על מתי לעצור)
    אני לא חושב שזו בעיה במשחק הפנימי כמו בעיה בהתייחסות לנושא.
    זה לא באמת משנה מה הדעה של הבחורה אלייך כל עוד אתה יודע מה אתה רוצה להשיג.
    אם אתה יודע מראש מה המטרות שלך , ולא שם זין , מתקדם ועושה הכל להשיג אותן
    אין שום סיבה שהבעיה של 'זה IOI או IOD' תפריע לך.

שורה תחתונה - המשחק הפנימי שלך מצויין , ההתייחסות שלך לנושא קצת פחות

שאלה ראשונה: לא אין לי בנות בחיים האישיים, וזה בגלל שאני לא מחזיק את הקשר עם מישהי אחרי שהגעתי איתה לגבול.
    אם למשל הכרתי מישהיא, יצאנו, היה נחמד, התנשקנו ואחרי זה משהו נהרס "דעך" - פשוט המשכתי הלאה יש מלא בנות ואני לא נותן לאחת מסויימת יותר מדי חשיבות - אבל ת'כלס אתה צודק, אני באמת בזמן האחרון יוצר לי המון ידידות כי הבנתי שלא ילך לי ככה ושאני לא יכול לשרוף כל קשר כלשהו שהיה לי עם משהיא רק כדי להמשיך להתאמן.

שאלה שניה: כן יש לי מעגל חברתי מצומצם מאוד, איזה ארבע חברים אמיתיים שהם אחים בנשמה וכל השאר זה הרבה בחורים טובים שאני מכיר כך שהם באיזשהו מקום חלק מהמעגל שלי אבל ת'כלס, אני לא מייחס להם חשיבות רבה מדי.

בנתיים טוב לי עם זה ככה, המליצו לי להרחיב את המעגל שלי אבל גיליתי שאני מאבד הרבה זמן מהלימודים וזה לא שווה את זה - ת'מעגל החברתי אני תמיד יכול להרחיב עם בא לי, זה לא קשה אבל וואלה שזורם לי ככה.

מצבי מתון. (אני מקווה לפחות )
    יפה , כמו שאמרת בשאלה הראשונה - ידידות זה דבר שאתה חייב שיהיה לך.
    אי אפשר ללכת רק למישהי שאתה רוצה. אי אפשר 'לזרוק' מישהי אחרי שהקשר ביניכם הסתיים. (טוב , אפשר , אבל למה?)

שאלה שנייה - 4 חברים טובים זה מצויין. אתה אומר שיש לך עוד הרבה אנשים שאתה בקשר איתם - שזה גם טוב.
    תנסה להרחיב מעגל חברתי יותר לכיוון של ידידות , וזה מתחבר לשאלה הראשונה.

שורה תחתונה - נתייחס ל-2 הפוסטים שציטטתי
    לדעתי , הבעיה העיקרית היא התייחסות לנושא. אל תעשה את זה כי אתה חייב. אל תפעל לפי כללים ונוסחאות קבועות.
    אל תדבר במושגים !
    חבר'ה , זה לא מתמטיקה. זה לא מדע-טילים.
    זה שיחה עם בחורה.
    כמה פשוט להבין ככה קל יותר לבצע... כמה שאתם מסתבכים יותר עם מושגים רוטינות ותנועות-גוף , ככה אתם מסבכים את עצמכם בשיחה.
    תחשוב על זה אחרת , כמה שפחות לחשוב ולנתח ככה הכל זורם יותר טוב

בהצלחה בחור
    הייתי פה.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

לא חסר פיקאפרים טובים שיכולים לצאת איתך לסארג'ים ולתקן אותך. כנראה אתה לא מסתובב במקומות הנכונים(או יוצא לבד לסארג'ים).

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אני גם חשבתי על זה, ונחש מה? - לא פשוט לארגן לעצמי מבט של מומחה מהצד וביקורת בונה של מישהו שלא מזיין ת'מוח אלא באמת מבין עניין .
    יש על זה חומרים, חלק מגדירים את המושג "מודעות עצמית" כיכולת להביט על עצמך מהצד ולנתח את אופי התנהגותך, אך זה לא תמיד מדוייק.

אתה תמיד יכול לצלם את עצמך ולתת את הסרט ל"מומחה" (טחחח) רק במקומך לא הייתי עושה זאת, לא כל בחורה מוכנה שיעשו עליה טסטים, יצלמו אותה ולאחר מכן ינתחו אותה במעבדה.. אם אני הייתי בחורה הייתי מתלוננת אם הייתי מגלה שעושים לי את זה.

אם חשוב לך לפענח את עצמך, עשה מה שאני עשיתי היום.
    לא היו לי מטרות של לגשת, להשיג מספר או כל הדברים האלה.
    המטרות שלי היו בסגנון של "עשה פעולת X ולאחר מכן שב ותחשוב על מה שקרה במהלך הסיטואציה" והגעתי לתבונות מאוד מאוד יפות, זה גם יתרון לפעמים מכיוון שאתה בשטח, אתה עוד חם, אתה זוכר ומרגיש בדיוק את מה שקרה (במקום לחזור הביתה, לאכול, להתקלח ואז לא לזכור בכלל שהיית בשטח שעתיים לפני זה).

בקיצור, עבוד במשך תקופה מסויימת על מודעות עצמית ועל ניתוח אופי התנהגותך.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 11-03-2011 בשעה 00:29.

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

dins8 - אוקיי, תודה - אני חושב שאני מבין תעניין - אאמץ את עצתך.

mir123 - תתפלא שלא כל מי שאתה חושב שהוא טוב יכול להסביר לך מה באמת אתה לא עושה נכון, רוב ה"טובים" בתחום לא הגיעו להשלמה עם עצמם בכלל ויש להם עוד הרבה מה ללמוד, בקשר לבאמת טובים, הם יותר מדי קשים להשגה! (כמובן זה במקרה שאין עליך איזה מתאיים שקל מזומן) - ברם אל דאגה, סמוך עליי ,
    בכל זאת טוב שאמרת אחי, אני כבר אדבר איתך טלפונית .

XSONIX - ניראה לי שאתה הבנת אותי הכי טוב, תודה על היעוץ - אני אנסה את מה שאמרת .
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 10-03-2011 בשעה 23:59.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

קודם תודה שאתה שואל שאלה עניינית ,אני צריך את זה פה פעם בשבוע בפורום בשביל להמשיך לרצות לנהל.

בקשר לחוסר ההבדל שלך בין IOI לבין יבוש,זה לא אמור לשנות כלום מהסיבה הפשוטה שלא אמורה להיות הבדל בתגובה שלך ,בגלל זה תמיד תתנהג כאילו קיבלת IOI ותמשיך (אלא אם כן קיבלת "לא" רציני וחד משמעי).

בקשר לבעיה באינר גיים או במשהו ספציפי שאתה עושה (למשל אם אתה מגיע קופצני ועם יותר מידי להט בעיניים,סתם דוגמא) אנחנו לא יכולים לתקן את זה מניחושים.
    אתה צריך שמישהו שמבין לפחות כמוך בנושא הפיקאפ יראה אותך מתחיל ויתן לך טיפים אחר כך.
    תקח בחשבון שהוא לא נמצא בתוך הסט,ובגלל זה כל הרגשות לא עוברות לו בראש.
    זה טוב בגלל שככה הוא יכול לנתח את המצב בצורה אובייקטיבית ולעזור לך להשתפר.

יש משהו שראיתי באחד הסרטונים של גמבלר שאהבתי מאוד והולך ככה:
    כל הבחורה שמולך לא מראה סימני התנגדות, It's ON. וגם אם כן, הכול אפשר לשנות.
    מה זה אומר? שלחפש IOIים או IODים מיותר לחלוטין. הרי לא באמת אכפת לך, אתה בא בגישה של להמשיך בכל מצב.

מסכים עם סנופקין, עם האינר גיים אתה צריך עזרה מפיקאפר מנוסה. הטיפ שלי זה להמשיך להתמיד ולא לתת לעצמך להכנס לדאון.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect