טוב אז השנה הבאה עלינו לטובה נקראת שנת משחקי ה RPG .(לפחות מבחינתי) הפורמט הזה להגיד את האמת לא אהוב כל כך בארץ מבחינות שאינני יודע למה - אולי אנחנו מקורקעים יותר מדי לאדמה או משהו אחר - אבל בארץ יותר אוהבים משחקי FPS וכאלה. ראייה מס' 1 : אני משחק די הרבה משחקי MMO של פנטזייה ולהגיד את האמת אף פעם לא מצאתי מישהו מישראל במשחק. כמו כן מה שלא כתבתי על RPG בפורום לא קיבלתי ממש הרבה תגובות ונכון שלכל אחד יש את הזכות לאהוב מה שמתאים לו.
את ריבוי משחקי הRPG השנה - שנקווה שיצאו ולא ידחו - אני מיחס רק לדבר אחד והוא - משחק ה DRAGON AGE הראשון שיצא לפני שנתיים והיה הצלחה סוחפת בעולם וזכה בהרבה מקומות ראשונים באתרים שונים. גם אז ניבאתי שזה יהיה מקום ראשון בGAMESPOT וכמובן בארץ בפורום הזה וגם בVGAMES זכה כמובן MW2 . לאמיתו של דבר DRAGON AGE זכה בסוף במקום שני אם אנני טועה וMW2 מקום שלישי אבל כמו שאמרתי בהרבה אתרים אחרים נבחר כמשחק השנה. ראוי לציין שהתגובות שקיבלתי לרעיון שDRAGON AGE יזכה בכלל היו שאיו לי מושג מהחיים שלי - מה שאני בהחלט מסכים.
ולאחר בילבולי השכל הרבים אני מביא את המשחקים שאמורים להגיע השנה ואולי זה מעט אבל יחסית לשנים החסוכות והיבשות שהיו בעבר זאת ממש פריצת דרך.
מקווה שלא שכחתי ( אבל בטוח שכן ) עוד איזה משחק או שתיים. בחלק הממשחקים אפשר לעשות CAMPAIN מה שצריך להיות מגניב מאוד ונקווה שיהיה טוב. תהנו.

ציטוט ההודעה