קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

עם ווינגמן

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל עם ווינגמן

אז ככה מישהו הציעה לי להיות ווינגמן שלו לאימונים ושטויות והסכמתי ואנחנו עומדים להפגש(בבית הספר שלנו)
    רציתי לשאול:מה בדיוק עושים עם ווינגמן?כאילו מה הולכים ביחד ומחפשים בנות ומתחילים איתן ביחד?מה עושים עם ווינגמן?
    תמיד רציתי מישהו שיוכל לעזור לי עם בנות אבל נראלי שאני יצטרך לעזור לו.
    תודה לעוזרים

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אז ככה מישהו הציעה לי להיות ווינגמן שלו לאימונים ושטויות והסכמתי ואנחנו עומדים להפגש
    צאו לדייט, לא משוקע מידי, תחליפו מספרים ותדאג לשמור על חוק שבע השעות לפני שאתה מכניס אותו למיטה שלך.
    ועכשיו ברצינות, פשוט נהנים, תעשו דברים מצחיקים, מה שאני נהגתי לעשות עם חבר שלי זה לבקש עצה מבחורות כיצד אני יכול להתחיל איתו.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

וינג מן לא רק שהוא עוזר לחבר לבודד סט של 2 בחורות,אלא עוד המון דברים אחרים.

קודם כל,וינגמן מוסיף לחבר שלו מוטיבציה ואנרגיות טובות להתחיל עם בחורות,הוא נותן לו להרגיש ביטחון ולעשות מזה אפילו מעין משחק ולעשות מכל עיניין הפיתוי משהו מעניין ומאתגר ולא מפחיד ומכשיל.

וינגמן גם יכול לעזור לך לקחת את הסט לאן שאתה רוצה,ליצור לך ערך גבוהה בכך שהוא מספר עליך דברים טובים (אם היית מספר על עצמך זה היה שחצנות).

למתקדמים,הוינגמן יכול להתחיל עם הסט,ואז אתה בא וגונב לו את הסט (ברור שתכננתם את זה מראש,לא אמור להיות פה ריב) וזה יוצר לך ערך מטורף,ממש בשמיים,בגלל שלוינג שלך גם יש ערך גבוהה,אז הערך שלך פי כמה וכמה יותר גבוהה משלו,הבחורות יפלו לך לרגליים
    מה שכן,צריך לדעת איך לעשות את זה וזה לא פשוט.

ווינגמן תומך בך מהצד(חבר כנף, הוא הכנף שלך), הוא מעלה לך ערך, מכניס לך מוטיבציה, וגם בכללי בשביל שלא תלך לבד כמו נואש ותחפש בחורות, ווינגמן זה הרבה לפאן ופחות לפיקאפ עצמו, לדעתי.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect