או ישבתם בפארק או בקניון ופשוט הזמינו אותכם להצטרף? אנשים שאתם לא מכירים?
יש את זה רק בסרטים לדעתי
אלא אם כן מישהו יספר לי באמת שזה קרה לו שאני אדע שדברים כאלה קורים במציאות
או ישבתם בפארק או בקניון ופשוט הזמינו אותכם להצטרף? אנשים שאתם לא מכירים?
יש את זה רק בסרטים לדעתי
אלא אם כן מישהו יספר לי באמת שזה קרה לו שאני אדע שדברים כאלה קורים במציאות
|
|
לפעמים כשאני יושב במסעדה אנשים מזמינים אותי להצרתף לשולחן שלהם
כן, קורה לי דיי הרבה.
אני מסתובב בקניון או ברחוב, ואנשים שאני לא מכיר בכלל, שלא ראיתי בחיים, מזמינים אותי להסתובב איתם?
גם אם זה היה קורה לי, הייתי בודק טוב טוב מי האנשים האלה!
לא קרה לי, ת'אמת.
הכי קרוב קרה לי שקבוצה של ערסים הזמינו אותי לשיחה בשביל לבקש שקל ולהסביר כמה זה חשוב להם....
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 17-03-2011 בשעה 00:44.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
אני מבין למה אתה מתכוון: שאתה תהיה פאסיבי בקרבת קהל של אנשים והם ייזמו איתך מגע ויציעו לך לחבור אליהם.
במציאות זה לא כ"כ קורה. לאנשים (גם לך) יש רתיעה טבעית מלפנות לאדם זר. בדרך כלל, בשביל להתחבר עם אנשים אתה צריך להיות אקטיבי. אתה צריך ליזום או לעשות דברים שיימשכו את תשומת לבם אל אחרים.
בהצלחה![]()
נערך לאחרונה על ידי golda; 18-03-2011 בשעה 15:24.
זה לא קורה לעיתים קרובות, אבל נגיד אני ישבתי לפני כמה חודשים עוד שהיה קיץ בים עם כמה חברים, סתם פיתאום הופיעו 2 נערות חמודות ורצו להצטרף אלינו, ישבו דיברנו וצחקנו קצת לא נישארתי בקשר עם אף אחת מהם אבל היה נחמד מאוד.
בעיקרון בדרך כלל שאין מניע לאנשים לצרף אותך או להצטרף אליך הם לא ירצו בכך, למה להם ?
אם תמשוך את תשומת ליבם של אנשים בצחוקים שלך עם חברים, בדיבור, במשחק, בדברים כאלה הסיכוי שלך יהיה גבוהה יותר מאשר בנאדם שסתם יושב ומחכה שיבואו ויציאו לו להצטרף.
אל תיבנה על זה לרוב, צא עם חברים ולפעמים יצטרפו אליכם אנשים, לפחות לי זה קורה בים.
לשעבר 'Like
אני לא מבין מה אתה מנסה להשיג פה,
מה אתה רוצה לדעת את מה הסיכוי שיגשו אליך?
ומה הקשר סרטים, תחשוב על סיטואציה מסוימת :
אתה וחברים מסתובבים בקניון פתאום אתם רואים ילד, מה תעשו ישר תדברו איתו?
רוצה שאנשים ידברו אתך, דבר אתם קודם![]()