קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. |דיון| הגילול הכי מוצלח שלכם..??
    על ידי SlutFatma בפורום Maple Story
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 25-02-2007, 07:50
  2. עדשות מגע לראיה [?!]
    על ידי SenToR בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 02-09-2006, 22:32
  3. [בעיה] המסך החליף צבעים בגלל מגע עם מגנט
    על ידי XpoNdic בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 11-08-2006, 01:34
  4. שאלה בקשר לעדשות מגע
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 28-01-2006, 19:28
  5. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 16-10-2005, 01:01
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

מגע, וטיזינג מוצלח

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מגע, וטיזינג מוצלח

אהלן חבר'ה, אשמח לקצת עזרה(:
    (אם זה לא המקום לזה, תמחקו/תעבירו)

שני נושאים שהייתי רוצה לבקש את עצתכם בהם -
    הראשון הוא מגע. באיזשהו יום שמתי את היד על הרגל של חברה שלי כשישבנו אחד ליד השניה, סתם בתור מגע רגיל. היא אמרה לי שהיא אוהבת את זה שאני שם שם את היד כי זה מרגיש לה גברי כזה. "את האישה שלי" כזה. יש דרך להפוך כל מגע למגע כזה? סליחה אם השאלה טיפשית, אבל יש עוד 'מגעים' שנתפסים כגבריים? זה לא שאני לא מכיר, אני פשוט רוצה לדעת שאני לא מפספס כלום.

הנושא השני, זה טיזינג. כשאני והיא לבד יוצא שאנחנו מתמזמזים והכל, ומדי פעם אני מתגרה בה לדוגמא ע"י התחמקות מנשיקה או לחרמן אותה עם היד על המכנס/תחתון באיזור ה.. יו נואו. (אגב יש לכם עוד רעיונות לאיך לעשות את זה? ).
    כשזה מגיע למצב שהיא ממש בעניין והיא דלוקה מאוד (רואים את זה עליה), אני לא מצליח להביא אותה למצב של גמירה (ירדתי לה פעם אחת, פעם ראשונה של שנינו, בכל שאר הפעמים עשיתי לה ביד במידה וזה הגיע לשם). חשוב לציין ששנינו עדיין בתולים וסקס זה משהו שהוא עדיין מוקדם עבור שנינו, ואנחנו לוקחים את זה לאט לאט. מה שאני בעצם רוצה לשאול זה ככה - כשאנחנו שם, וזה לא עובד (מהרבה סיבות, אולי הביצוע לא מושלם, אבל ללא ספק היא לא כלכך שלמה עם הגוף שלה ורגועה לחלוטין. היא מפחדת שאני אגעל) אז זה "ביצים כחולות" בשבילה - היא מחורמנת בטירוף אבל זה לא מגיע לשום מקום וזה נגמר סתם ככה. איך אני בעצם משפר את הביצועים שלי, ובמקביל גורם לה להרגיש יותר בנוח עם עצמה ועם העובדה שאני לא נגעל? (אני באמת באמת לא נגעל, והסברתי לה את זה אבל זה עדיין מפריע לה).

תודה רבה חברים!
    נערך לאחרונה על ידי niv08; 16-03-2011 בשעה 18:59.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:03.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

הראשון הוא מגע. באיזשהו יום שמתי את היד על הרגל של חברה שלי כשישבנו אחד ליד השניה, סתם בתור מגע רגיל. היא אמרה לי שהיא אוהבת את זה שאני שם שם את היד כי זה מרגיש לה גברי כזה. "את האישה שלי" כזה. יש דרך להפוך כל מגע למגע כזה? סליחה אם השאלה טיפשית, אבל יש עוד 'מגעים' שנתפסים כגבריים? זה לא שאני לא מכיר, אני פשוט רוצה לדעת שאני לא מפספס כלום.
    אתה לא מפספס פה כלום.
    "את שלי" זאת הרגשה שכל בחורה מרגישה וכל גבר מרגיש כשהבחורה נותנת לו לגעת בה! בצורה תת-מודעת כמובן, חלק יומרו לך שזה אבולוציוני מכיוון שפעם זה באמת היה ככה, אם הבחורה הייתה מוכנה שתיגע בה זה הסגיר "כניעה".
    בכל אופן, לא פיספסת כלום, הבחורה אמרה לך את זה כנראה בגלל שהמגע הזה היה חסר לפני! ככה שתתן לעצמך כאפת גאווה, עלית ברמה בכל הקשור ליחסים ביניכם.

לגבי הסקס, אם זה לא הגיל אני לא עומד לתת לך שיטות כלשהן לחרמן אותה.
    מה שכן, בשביל לעשות מעשה טוב ולגרום לחברה שלך להשלים עם עצמה ועם הגוף שלה, תחמיא לה כדרך אגב.
    בכל פעם שהיא מתלבשת יפה תגיד משהו בסגנון "ואיאי אני אוהב את מה שאני רואה יפה שלי!" ותן לה נשיקה בבטן למשל,,ככה זה ישדר
    שאתה מאוד נמשך אליה מבחינה פיזית ושזאת לא עוד "אמירה מתבקשת בין בני זוג" אלא אמירה מתוך כוונה.
    או למשל כשיש לה מכנס קצר או סקסי כזה פרגן לה, שמעתי איזה גבר שאמר לאחת הידידות שלו "ואיאי איזה תחת! ועוד לחשוב שאני עומד ליהנות ממנו היום בערב!" שים לב, לדעתי האמירה הזאת דיי מסריחה, זה כאילו הופך את הבחורה לרכוש וזה לא נכון לדעתי. אבל מצד שני זה משדר לבחורה שוואלה - הגוף שלה מדהים ואנשים אוהבים להיתסכל עליו!

להמון בחורות זה מעלה את האגו ומשפר את הביטחון העצמי.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

אחלה נושא ושאלה טובה אבל אני מעביר את זה לייעוץ מיני

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה חברים על התשובות והעצות!

לגבי הבחור הראשון שענה לי, תודה על הפירוט והכל אבל אנחנו רחוקים משם.. חח..
    לגבי הבחור השני, המגע הזה היה לפני פשוט רק עכשיו היא העירה את ההערה הזאת, עד אז לא ידעתי שהיא רואה בזה משהו כזה.
    ואגב, אנחנו אוטוטו בני 18, זה פשוט שלשנינו זאת פעם ראשונה לדברים שהם מעבר למזמוזים קצת וזה, אז אנחנו מתקדמים לאט.

תודה! אני אשמח לעוד עצות בנושא

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    קח משו שעשיתי פעם עם חברה, אולי זה יתן לך רעיון או 2, אתה גם מוזמן להעתיק את זה אם בא לך.
    מנסיון, בנות מתחרפנות מדברים כאלה, זה משו מדהים פשוט. חח
    והדרך הכי קלה לזיין מישי, זה לחרמן אותה טוב ולגרום לה להתחנן שתזיין אותה. מונע התנגדויות כמו קסם.

קח חלק מהדיווח של הסילבסטר של שנה שעברה ששלחתי לכמה אנשים. P:

"בדיוק סיימנו לחגוג את הסילבסטר, אחרי שהאלכוהול זורם לכולנו בדם...ואחרי שאיבדתי את הקול שלי כמעט לגמרי, נסענו לדירה של חברה אחת שלה, שתכין לי תה ותפנק אותי. וסתם שנשב על הפייסבוק ונסתלבט על אנשים יו נואו...

קיצר באים, מכינים תה, בלה בלה בלה..החברה נרדמת כ''כ קשה שגם יריה מתותח לא תעיר אותה (הילדה שתתה יותר מדי באותו ערב).
    אחרי שהיא סוף סוף הלכה לישון, הבנתי שאני יכול לפנק את חברה שלי! אנחנו חברים כבר...כמה שעות (מהחצות בדיוק), הגיע הזמן לעשות לה נעים כמו שעשיתי לה קודם לכן...כמו שהיא אוהבת.

היו עלי 2 קונדומים, אך שיקרתי לה שיש לי רק אחד והובלתי אותה לשירותים של ההורים של החברה שלה ומשם נתתי סקס די גרוע - לא השקעתי בכלל במשחק מקדים, קיבלתי ממנה כמה מציצות והחלטתי לקחת אותה ולחדור לה מיד, בלי משחק מקדים, בלי השקעה, בלי כלום. פשוט סקס גרוע. שגם ממנו החלטתי לא לגמור והפסקתי כשבאתי לגמור והורדתי תקונדום מעצמי...ונתתי לה תחושה של פספוס והיא התבאסה עלי. כמובן שהיא לא גמרה גם כן. :]

הלכנו מהשירותים, למיטה של חברה שלה. נשכבנו שלושתנו (השלישית גם ככה נפטרה לאותו ערב), תוך כדי שאני מצחקק לי שיש לי עוד קונדום והיא עדיין לא יודעת על זה.

ניסינו להרדם, לא ממש הצלחנו. כעבור חצי שעה, התחלתי לחרמן אותה הכי טוב שאני יכול - השקעתי ברמות מטורפות פשוט, עשיתי תדברים שהיא אוהבת (לא אפרט פה מה מי מו כי זה לא באמת מה שחשוב פה)..הדבר הזה נמשך רבע שעה, תוך כדי שאני אומר לה "אין לי קונדומים ואנלא יכול לזיין לך תצורה..את כ''כ רוצה את זה אבל לא תקבלי..ואני לא מוכן לזיין אותך בלי" ושטויות בסגנון הזה, שמחרפנות אותה משניה לשניה.

אחרי קצת זמן מצאתי אותה צועקת עלי "לא אכפת לי מצידי תשים שקית של במבה על הזין שלך זה לא מעניין אותי אני כ''כ שונאת אותך למה אתה עושה לי את זה"

בשלב מסויים, החלטתי שנמאס לי לשגע אותה. אני מוציא מהכיס של הסקיני את הקונדום השני והיא מסתכלת עלי במבט של "הלוואי תמות" שמלווה בשמחה קלה. היא מתחילה להרביץ לי ולצעוק שהיא שונאת אותי ו..ההמשך ידוע. :]"
    בן זונה .

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש ותיק האוואטר של Frenzy
    שם פרטי
    שפיץ
    לייקים
    35
    נקודות
    1,483

חחחחח טיילר עשיתי פעם גם משו בסגנון, יצא מצחיק רצח

מעצב גראפי לכל מטרה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,169 | הודעות: 8,198,762 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect