קח משו שעשיתי פעם עם חברה, אולי זה יתן לך רעיון או 2, אתה גם מוזמן להעתיק את זה אם בא לך.
מנסיון, בנות מתחרפנות מדברים כאלה, זה משו מדהים פשוט. חח
והדרך הכי קלה לזיין מישי, זה לחרמן אותה טוב ולגרום לה להתחנן שתזיין אותה. מונע התנגדויות כמו קסם.
קח חלק מהדיווח של הסילבסטר של שנה שעברה ששלחתי לכמה אנשים. P:
"בדיוק סיימנו לחגוג את הסילבסטר, אחרי שהאלכוהול זורם לכולנו בדם...ואחרי שאיבדתי את הקול שלי כמעט לגמרי, נסענו לדירה של חברה אחת שלה, שתכין לי תה ותפנק אותי. וסתם שנשב על הפייסבוק ונסתלבט על אנשים יו נואו...
קיצר באים, מכינים תה, בלה בלה בלה..החברה נרדמת כ''כ קשה שגם יריה מתותח לא תעיר אותה (הילדה שתתה יותר מדי באותו ערב).
אחרי שהיא סוף סוף הלכה לישון, הבנתי שאני יכול לפנק את חברה שלי! אנחנו חברים כבר...כמה שעות (מהחצות בדיוק), הגיע הזמן לעשות לה נעים כמו שעשיתי לה קודם לכן...כמו שהיא אוהבת.
היו עלי 2 קונדומים, אך שיקרתי לה שיש לי רק אחד והובלתי אותה לשירותים של ההורים של החברה שלה ומשם נתתי סקס די גרוע - לא השקעתי בכלל במשחק מקדים, קיבלתי ממנה כמה מציצות והחלטתי לקחת אותה ולחדור לה מיד, בלי משחק מקדים, בלי השקעה, בלי כלום. פשוט סקס גרוע. שגם ממנו החלטתי לא לגמור והפסקתי כשבאתי לגמור והורדתי תקונדום מעצמי...ונתתי לה תחושה של פספוס והיא התבאסה עלי. כמובן שהיא לא גמרה גם כן. :]
הלכנו מהשירותים, למיטה של חברה שלה. נשכבנו שלושתנו (השלישית גם ככה נפטרה לאותו ערב), תוך כדי שאני מצחקק לי שיש לי עוד קונדום והיא עדיין לא יודעת על זה.
ניסינו להרדם, לא ממש הצלחנו. כעבור חצי שעה, התחלתי לחרמן אותה הכי טוב שאני יכול - השקעתי ברמות מטורפות פשוט, עשיתי תדברים שהיא אוהבת (לא אפרט פה מה מי מו כי זה לא באמת מה שחשוב פה)..הדבר הזה נמשך רבע שעה, תוך כדי שאני אומר לה "אין לי קונדומים ואנלא יכול לזיין לך תצורה..את כ''כ רוצה את זה אבל לא תקבלי..ואני לא מוכן לזיין אותך בלי" ושטויות בסגנון הזה, שמחרפנות אותה משניה לשניה.
אחרי קצת זמן מצאתי אותה צועקת עלי "לא אכפת לי מצידי תשים שקית של במבה על הזין שלך זה לא מעניין אותי אני כ''כ שונאת אותך למה אתה עושה לי את זה"
בשלב מסויים, החלטתי שנמאס לי לשגע אותה. אני מוציא מהכיס של הסקיני את הקונדום השני והיא מסתכלת עלי במבט של "הלוואי תמות" שמלווה בשמחה קלה. היא מתחילה להרביץ לי ולצעוק שהיא שונאת אותי ו..ההמשך ידוע. :]"