קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. צריך ייעוץ בקשר לידידה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-04-2008, 22:13
  2. צריך ייעוץ בקשר למחשב
    על ידי Iguss בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-03-2007, 19:21
  3. צריך ייעוץ בקשר לסין שלי
    על ידי AvivChoen בפורום Maple Story
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 15-02-2007, 14:14
  4. אנשים צריך עזרה בקשר לנגן: - iRiver H340 40GB
    על ידי Niv-S בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 22:38
  5. [FABLE] צריך עזרה בקשר לתצוגה
    על ידי Satan בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 14:01
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

צריך ייעוץ בקשר לידידה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    31

ברירת מחדל צריך ייעוץ בקשר לידידה

אז ככה..
    לפני חצי שנה התחלתי ללמוד בבית ספר חדש(כיתה יג)
    והכרתי שם מישהי שעם הזמן ממש מצאה חן בעיני.
    אז התקרבתי אליה..ודיברנו הרבה והכל
    ומפה לשם הצעתי לה להיות ביחד..היא אמרה שהיא צריכה לחשוב על זה
    ואחרי כמה ימים היא אמרה שלא מתאים לה כרגע כי היא לא מזמן יצאה ממערכת יחסים
    עם מישהו,
    לפי מה שהבנתי היא עדיין מרגישה אליו משהו

עכשיו אני והיא ממש ידידים טובים אנחנו נפגשים מלא ומדברים מלא
    אבל למרות שנראה שיש משיכה כנראה שלא...

מה אפשר לעשות כדי להתקדם עם זה הלאה?

תגובות רציניות בבקשה..

תודה מראש.
    רוצה סיסמא רק בשבילך?
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=596210

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של golda
    שם פרטי
    גולדה
    לייקים
    21
    נקודות
    255
    משפט מחץ
    גולדה באטרף (וחפשו אותי בפייסבוק!!)

1. תתחיל להתאמן בשביל לקבל גוף מושך (אדם שנרשם למכון כושר ומקפיד על אוכל רואה תוצאות צ'יק צ'ק. לא תוך שבועיים אבל צ'יק צ'ק).
    2. כשאתה יודע שאתם הולכים להיפגש תהיה לבוש בצורה מושכת.
    3. תחשוב טוב טוב על איזה נושאים אתה מדבר איתה. אל תספר לה שראית אתמול הארי פוטר וכאלה.
    4. תספר לה על השאיפות שלך והתוכניות שלך לעתיד. בנות אוהבות בנים כאלה.
    5. תזמין אותה לכל מיני מקומות בתור ידידים: סרט,בית קפה, סידורים... לא משנה מה.
    6. תשמור על חשיבה חיובית ותגיד לעצמך שאתה מאמין בעצמך שתצליח גם אם אתה מפקפק בזה כי לחשיבה חיובית יש כוח עצום. זה כמו שאדם מדוכדך שחושב דברים רעים וזה רק מכניס אותו לדיכאון. חשיבה על דברים טובים מרוממת אותך. ראה המאמר על מוטיבציה
    נערך לאחרונה על ידי golda; 19-03-2011 בשעה 16:07.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

או שתפתח מלא פרופילים מזוייפים בפייסבוק ותפרסם מהם על הקיר שלך על כמה /שהן רוצות להזדיין איתך , הידידה תראה את זה ותימשך אליך מיידית ... עבד לגולדה, למה שלא יעבוד בשבילך ..
    גולדי - אתה אומר המון שטויות .. זה פורום פיקאפ ולא פורום זיוני שכל , אז אל תבלבל את המח בדברים שאתה לא מבין ...
    התפיסה שלך שגויה - אני שמן ואני מוכן להתערב שאני מזיין יותר ממך גם אם אתה נראה כמו מר עולם
    דבר שני , יצא לי לדבר מלא עם בחורות על דברים מפגרים יותר מהארי פוטר...(שזוהי גאונות לדעתי) , אני אומר שתפסיק לשחק לאונן על סיפורי זימה ותצא מהבועה שאתה חיי בה

שם פרטי
    גולדה
    לייקים
    21
    נקודות
    255
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    גולדי - אתה אומר המון שטויות .. זה פורום פיקאפ ולא פורום זיוני שכל , אז אל תבלבל את המח בדברים שאתה לא מבין ...
    התפיסה שלך שגויה - אני שמן ואני מוכן להתערב שאני מזיין יותר ממך גם אם אתה נראה כמו מר עולם
    מינימקס, צר לי שאתה שמן כי זה מגדיל את הסיכון שתחלה במחלת לב ולא תשרוד את אחד מהאקטים המיניים האינסופיים הרבים שאתה מדמיין (סליחה, מתאר) שאתה עושה...

אני מסופק לגמרי ממה שקורה אצלי ככה שתרגיש חופשי להלום בי

אגב, סיפורי זימה זה פאקינג אומנות ואני שם כסף שאתה נכנס לשם פעמיים ביום בשביל להריץ עניינים

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

אני לא שמן בצורה מגעילה .. אני מלא (ולא רק אמא שלי אמרה לי )
    אני גם נהנה מאוד מאקטים שבניגוד אליך ולמיטב כותביך אינני מתאר , אלא מבצע
    אני מבין את זה שאתה חש צורך לרדת עליי כי אתה לא מרוצה מחייך הפרטיים ואתה מודע לעובדה שכאן זוהי
    אווירה וירטואלית ולכן אני לא יכול לאמת שום דבר ממה שאמרת ...
    כל מה שאני יודע עליך זה שאתה אדם משועמם שכדי להשיג קצת כוס אתה ממציא נשים דימיוניות מאתרי היכרויות שיכתבו לך על הקיר ..
    פשוט פתטי ועלוב ... אני משתתף בצערך חביבי

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי golda צפיה בהודעה
    1. תתחיל להתאמן בשביל לקבל גוף מושך (אדם שנרשם למכון כושר ומקפיד על אוכל רואה תוצאות צ'יק צ'ק. לא תוך שבועיים אבל צ'יק צ'ק).
    2. כשאתה יודע שאתם הולכים להיפגש תהיה לבוש בצורה מושכת.
    3. תחשוב טוב טוב על איזה נושאים אתה מדבר איתה. אל תספר לה שראית אתמול הארי פוטר וכאלה.
    4. תספר לה על השאיפות שלך והתוכניות שלך לעתיד. בנות אוהבות בנים כאלה.
    5. תזמין אותה לכל מיני מקומות בתור ידידים: סרט,בית קפה, סידורים... לא משנה מה.
    6. תשמור על חשיבה חיובית ותגיד לעצמך שאתה מאמין בעצמך שתצליח גם אם אתה מפקפק בזה כי לחשיבה חיובית יש כוח עצום. זה כמו שאדם מדוכדך שחושב דברים רעים וזה רק מכניס אותו לדיכאון. חשיבה על דברים טובים מרוממת אותך. ראה המאמר על מוטיבציה
    קראתי רק שורה ראשונה בולשיט.
    גוף טוב זה רק בונוס. אם תהיה חתיך-על אבל תגמגם או תחמיא כל הזמן לבחורה , לא תזיין.

או שתפתח מלא פרופילים מזוייפים בפייסבוק ותפרסם מהם על הקיר שלך על כמה /שהן רוצות להזדיין איתך , הידידה תראה את זה ותימשך אליך מיידית ... עבד לגולדה, למה שלא יעבוד בשבילך ..
    דבר שני , יצא לי לדבר מלא עם בחורות על דברים מפגרים יותר מהארי פוטר...(שזוהי גאונות לדעתי) , אני אומר שתפסיק לשחק לאונן על סיפורי זימה ותצא מהבועה שאתה חיי בה
    יפה אמרת.

לפותח האשכול - כמה טיפים לחיים , מניסיון אישי
    1. אל תינעל על אף אחת - מתוסבכת? לא רוצה? לא צריך. לא אומר לך לוותר עליה , אבל אל תלך עם הראש בקיר
    2. תתפרס - בהמשך ל1 , תתפרס. אל תינעל על אחת - תהיה בקשר טוב עם כולן. בצורה הזו , כשהבחורה תראה שהיא למעשה מאבדת אותך , היא תעריך את הקשר שלכם , ותחשוב שוב - אולי בעצם להיות חברה שלך זה לא כזה רעיון רע?
    תבין שכרגע אתם ידידים. כייף לה. היא נהנת מהמצב. למה לשנות משהו שלא שבור?
    אז שבור את זה שבור את המצב הזה , ותראה לה שהחיים לא כאלה יופי-טופי. אם היא רוצה להמשיך להנות איתך , היא לא יכולה להחזיק אותך באוויר. כן כן לא לא
    3. תהנה - אני חוזר על זה הרבה בתקופה האחרונה , כי זאת תובנה שבאמת משנה-חיים. אל תרדוף אחרי בחורה , אל תרדוף אחרי זיונים , אל תרדוף אחרי עבודה ולא אחרי אנשים. תרדוף אחרי האושר. הוא המפתח האמיתי להצלחה.
    4. הצב מטרות ונצל הזדמנויות - חלק מהבעיה כאן , ובכלל - בהמו סיטואציות עם בחורות היא שהבחור לא יודע מה הוא רוצה להשיג , או לא מנצל את ההזדמנויות שנקרות לפניו. אני לא מכיר את כל הסיפור שמאחורי אותה ידידה , אבל תחשוב על זה ותנסה לשייך את זה לכאן , ובכלל בהמשך החיים.

בהצלחה בחור
    הייתי פה.

שם פרטי
    גולדה
    לייקים
    21
    נקודות
    255
    משפט מחץ

אני גם נהנה מאוד מאקטים שבניגוד אליך ולמיטב כותביך אינני מתאר , אלא מבצע
    אני מבין את זה שאתה חש צורך לרדת עליי כי אתה לא מרוצה מחייך הפרטיים ואתה מודע לעובדה שכאן זוהי
    אווירה וירטואלית
    אתה רציני? אתה אשכרה שולף עלי את קלף הריגשי אחרי שפתחת עלי את הג'ורה שלך? תהיה גבר ותגיד לעצמך (לא לי) שנכנסת לעימות מיוזמתך ומבלי שאף אחד הכיר אותך בכלל או פנה אליך.

אני מודה שהזלזול שלך בפורמיסטים שאצלי בפורום פוגע בי. אתה ממשיך לפתוח פה ג'ורה על אנשים שאתה לא מכיר ואני מתרשם שאתה סוג של חומר אנושי שהילדים העתידיים שלך יוציאו הרבה כסף על טיפולים פסיכולוגיים בשביל להיפתר מהתסבוכות שאתה תחדיר בהם. צר לי על כך.

חשוב לי להדגיש שאני לא מכיר אותך כך שבסופו של דבר אין בי שום תחושה חיובית או שלילית כלפיך. אני מסוגל לשמור על תרבות דיון עם חומר אנושי איכותי כך שמוטלת עליך האחריות להרהר מה המשמעות של זה לגביך והאם יש בך את הכוחות הנפשיים לחולל מהפך ולהפוך את עצמך לאדם שתורם אנרגיות חיוביות לעולם במקום שליליות.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי golda צפיה בהודעה
    אתה רציני? אתה אשכרה שולף עלי את קלף הריגשי אחרי שפתחת עלי את הג'ורה שלך? תהיה גבר ותגיד לעצמך (לא לי) שנכנסת לעימות מיוזמתך ומבלי שאף אחד הכיר אותך בכלל או פנה אליך.

אני מודה שהזלזול שלך בפורמיסטים שאצלי בפורום פוגע בי. אתה ממשיך לפתוח פה ג'ורה על אנשים שאתה לא מכיר ואני מתרשם שאתה סוג של חומר אנושי שהילדים העתידיים שלך יוציאו הרבה כסף על טיפולים פסיכולוגיים בשביל להיפתר מהתסבוכות שאתה תחדיר בהם. צר לי על כך.

חשוב לי להדגיש שאני לא מכיר אותך כך שבסופו של דבר אין בי שום תחושה חיובית או שלילית כלפיך. אני מסוגל לשמור על תרבות דיון עם חומר אנושי איכותי כך שמוטלת עליך האחריות להרהר מה המשמעות של זה לגביך והאם יש בך את הכוחות הנפשיים לחולל מהפך ולהפוך את עצמך לאדם שתורם אנרגיות חיוביות לעולם במקום שליליות.
    תודה רבה=]
    כשמילים כאלו באות מאדם כמוך זה פשוט מחמיא לי
    תחשוב קצת מה זה אומר עליך ..
    תבין שהכעסת אותי עם השטויות שאתה אומר בביטחון למרות שאין לך שום מושג בהם
    אני מודה ... בורות מכעיסה אותי
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 19-03-2011 בשעה 16:48.

שם פרטי
    גולדה
    לייקים
    21
    נקודות
    255
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    קראתי רק שורה ראשונה בולשיט.
    זה די מדהים התגובות פה של החבר'ה. אין לכם מנהל שמדבר איתכם על תרבות דיון? מפאת העיסוק במין בפורום שאותו אני מנהל אני כל הזמן מנהל שיחות אישיות עם פורמיסטים שלי כדי לעזור להם להבחין בין ביקורת בונה לביקורת פוגענית או כזו שמעידה על המגיב יותר מאשר על מי שהגיבו לו.

חבל שאף אחד לא מדבר איתכם בשביל לשמור על אווירה נעימה. אני מעריך ואוהב את הפורמיסטים שאצלי ותמיד רוצה שהם יתנהלו ביניהם בצורה מכובדת.
    נערך לאחרונה על ידי golda; 19-03-2011 בשעה 16:50.

שם פרטי
    גולדה
    לייקים
    21
    נקודות
    255
    משפט מחץ

תודה רבה=]תבין שהכעסת אותי עם השטויות שאתה אומר בביטחון למרות שאין לך שום מושג בהם
    בוא תעשה ניסוי עם עצמך. מקסימום, אם לא תאהב, אז תחזור להיות... אתה.

בפעם הבאה שמישהו כותב רעיון שלא מוצא חן בעיניך תגיב ב(תחזיק את עצמך): "זה לא מוצא חן בעיני / זו לא דרך התנהלות סבירה בעיני / מניסיוני למדתי שזה לא עובד" וכו'.

אתה לא תמיד חייב להגיב ב:

...פשוט עלוב ... אני מרחם על הבנאדם שהוא כל כך נואש שיעשה דבר כזה ... ולא תיאלץ להרגיש כמו איזה תת אדם ... ממש בושה לאנושות שאנשים הדרדרו למצב כזה
    אתה מזהה את ההבדל בגישה?

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

ההבדל בין הפורום הזה לפורום שלך הוא שכאן לא מוכנים לסבול בולשיט , כי אין זמן לזה ...
    נמאס לי כבר מהדיון איתך , הוא לא מוביל אותי לשום מקום ומבזבז לי את הזמן

מזהה את ההבדל בגישה ... ובכל זאת נסה להבין שעם הפוסט הקטן שלך הכעסת אותי מאוד
    כי אנשים יכולים לקחת ברצינות את מה שאתה כותב פה , ואני ממש לא רוצה שזה יקרה
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 19-03-2011 בשעה 16:58.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect