ליגת האלופות 2010/2011
- הקבוצה בצד ימין היא המארחת של המשחק הראשון, הקבוצה בצד שמאל היא המארחת של הגומלין.
- המשחקים הראשונים יתקיימו ב-5 ו-6 באפריל, משחקי הגומלין יתקיימו ב-12 ו-13 באפריל.
הגרלת רבע גמר ליגת האלופות
ריאל מדריד - טוטנהאם
כמה מילים על המשחק:
הגרלה בכלל לא פשוטה לריאל נגד טוטנהאם שהדיחה בשמינית הגמר את מילאן החזקה, טוטנהאם משחקת כדורגל מאוד התקפי בהדרכת הארי רדנאפ וריאל צריכה להיזהר מספיגת שער/י חוץ במשחק הראשון.
אני חושב שריאל תתקשה אבל תעלה בהפרש של שער אחד או בזכות שערי חוץ.
צ'לסי ויונייטד יפגשו במפגש פתוח מאוד שהכל יכול לקרות בו.
בשלב שמינית הגמר שניהם עברו יריבות יחסית חלשות בדמות קופנהאגן ומארסיי.
קשה מאוד להמר מי תעלה לחצי הגמר מהמפגש הזה, אני חושב שהמשחק הראשון יגמר בתיקו שישלח אל ההכרעה לאולד טראפורד ששם יונייטד תעשה את העבודה ותעלה לחצי הגמר.
הרבה תלוי במשחק הראשון, אם ברצלונה תנצח בהפרש של שני שערים ומעלה אני חושב שהסיפור גמור, אם זה יגמר בתיקו או ניצחון בהפרש של שער אחד לברצלונה, יישאר סיכוי קטן לשחטאר לעבור את המפגש הזה, היא קבוצת בית מצויינת שניצחה 29 משחקים רצופים בביתה, בכל זאת ברצלונה ההמעולה לא תמעד ברבע הגמר נגד שחטאר ואני בטוח שהיא תעלה.
שאלקה לפי דעתי היא הקבוצה החלשה ביותר בשלב רבע הגמר, יש לה עונה חלשה מאוד בליגה ועכשיו הם גם החליפו מאמן אז אני מהמר שאינטר תעלה בקלות.
סיכום:
חוץ מהמפגש המעניין מאוד בין יונייטד לצ'לסי, בכל שאר המשחקים יש פייבוריטית ברורה שכנראה תעלה לחצי הגמר.
אני חושב שזאת הגרלה טובה, כי זה ישמור לנו את המפגשים בין הקבוצות הגדולות לשלב הבא.
מי יהיו העולות לדעתכם?
העולה מהמפגש בין ריאל מדריד לטוטנהאם נגד העולה מהמפגש בין ברצלונה לשחטאר דונייצק.
/
VS
/
העולה מהמפגש בין אינטר לשאלקה נגד העולה מהמפגש בין צ'לסי למנצ'סטר יונייטד.
/
VS
/
סיכום:
אם ריאל וברצלונה ייפגשו, מה שאני מהמר שיקרה, יהיה סופר קלאסיקו ענק בחצי הגמר.
בחצי הגמר השני כנראה אינטר תפגוש את צ'לסי או יונייטד ששוב, קשה מאוד להמר מי תעלה מביניהן, אז גם פה צפוי לנו חצי גמר גדול.

ריאל מדריד - טוטנהאם
צ'לסי - מנצ'סטר יונייטד
ברצלונה - שחטאר דונייצק
אינטר - שאלקה
/
VS
/
/
VS
/

ספוילר: