קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] תמיד הייתי עצלן מדי בשביל זה ועכשיו אני באמת רוצה להתחיל..
    על ידי toorbo בפורום האקינג ואבטחת מידע
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 22-01-2012, 17:38
  2. הרבה זמן לא הייתי פה...חתימה חדשה לאתגר..
    על ידי PsychO BabY בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 17:48
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

"תמיד הייתי שנויה במחלוקת"

משתמש משקיע האוואטר של NesT1e
    שם פרטי
    דניאל ツ
    לייקים
    3
    נקודות
    170

ברירת מחדל "תמיד הייתי שנויה במחלוקת"

רגע לפני הגמר פרידה הכט הודחה מהבית, ועשתה את זה בדרכה: נפרדה מהדיירים תוך דקה, זירזה את אסי וארז, והכריזה "אין בי רוע. לאנשים קשה לשמוע את האמת". בהמשך היא הסבירה למה החליטה להשאיר את נופר, וטענה שליהיא לוקחת את הניצחון.

היא היתה אחת הדיירות החזקות, הבולטות והמעניינות של העונה, ורבים אף הימרו עליה כעל הזוכה הגדולה, אבל הערב, כשהתמודדה מול ג'קי וליהיא על מקום בגמר, הודחה פרידה הכט מבית האח הגדול. פרידה נפרדה מהדיירים במהירות רבה וכשיצאה מהבית מיד נצמדה בחיבוק ארוך לבנה נדב ולבת זוגתה תותי, וכשהתיישבה לבסוף מול אסי וארז הדבר הראשון שהיה לה להגיד הוא: "יאללה, צ'יק צ'ק".

על התקופה בבית היא סיפרה "הרגשתי שזה הבית שלי. רב הזמן נהניתי", אבל הדגישה שלא חששה ללכת בשום נקודה במהלך המשחק. "אני נלחמתי על כל דבר בחיים שלי והחלטתי להתמודד" היא הסבירה את הגישה איתה נכנסה לבית האח הגדול.

בהמשך אמר לה אסי שכל מי שהיא נכנסה איתו לעימות הודח, ופרידה ענתה ש"יש צדק בעולם", ופירטה: "לא יצא ממני רוע. אין לי את התכונה הזאת, אבל לאנשים קשה לשמוע את האמת", וכשארז הציג אותה כ"דיירת הכי שנויה במחלוקת", היא קטעה אותו במהירות ואמרה "תמיד הייתי שנויה במחלוקת".

על חמישיית הגמר היא אמרה שהחליטה להבטיח את מקומה של נופר שם מתוך הגינות, וטענה שהעמידה אותה להדחה רק כשחשבה שיש אנשים ראויים ממנה להישאר, אך הדגישה שבסופו של דבר "ליהיא לוקחת את זה בהליכה".

קרדיט למאקו
    נערך לאחרונה על ידי NesT1e; 20-03-2011 בשעה 13:11.

2. קישורים ממומנים

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect