קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] מבחנים פסיכוטכניים בצו ראשון, צריך עזרה מי שהיה
    על ידי ExcluSive בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 18-12-2011, 18:22
  2. [עזרה] צריך עזרה פרטים למשחק באולינג כמה עולה ?זה לדייט ראשון
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 08-07-2010, 22:57
  3. צו ראשון צריך עזרה !!
    על ידי מתיתיהו בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-01-2009, 22:24
  4. צו ראשון בעוד ארבעה ימים, צריך עזרה...
    על ידי ACiD_PLaNeT בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 11-05-2008, 22:53
  5. צו ראשון בקרוב ואני צריך עזרה
    על ידי ExAilE בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 10-02-2006, 20:03
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

דיווח ראשון- צריך עזרה להמשך

ברירת מחדל דיווח ראשון- צריך עזרה להמשך

אני די חדש בנושא הפיקאפ אך הדיווח של אתמול לא הייתי מחשיב כפיקאפ,
    אז ככה-

היינו כמה ילדים במסיבה (אני בן 15 עוד מעט 16 ) פתוחה, רקדנו השתוללנו ואני חיפשתי לי בחורות להיות איתם .
    אחרי כמה שעות של חיפושים וניסיונות כושלים החלתי לצאת החוצה עם כמה חברים לשאוף אוויר (הם לא מכירים את הפיקאפ )
    עשינו סיבוב,קנינו שתיה .
    פתאום ילדה שהייתה עם 2 חברות שלה (נראת בסדר, לא משהו מיוחד) פתחה איתי בשיחה :
    היא : ואווו איזה אוזניים מדליקות איפה קנית ? (לקחתי לידידה שלי אוזניים כאלה חמודות, פיקוקינג)
    אני מסובב את הראש, ומדבר( לא מראה שאני הולך לשאר הרבה ) :
    וואלה לא יודע לא שלי (עם חיוך )
    היא : ואיי איזה מגניב ...
    אני : חחח.., מה מאיפה אתם ?
    הם עונות : מ XXX
    אני: ואיי, מכירות את YYY ?
    הם : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, מה זה כל העולם מכירה את הילדה הזאת .. (לא ממש אוהבות את הילדה שמדברים עליה )
    אני בנתייים תפסתי מקום לידהם כשחברים שלי לא אומרים כלום ואני הדומיננטי ביותר .

מפה לשם הייתה לי מטרה אחת מתוך ה-3 , בלונדינית מקסימה .
    במהלך השיחה היא צחקה מכל דבר שאמרתי, לא החמאתי יותר מידי אבל גם לא עקצתי אותם יותר מידי .
    עשיתי סבב שמות ולמטרה שלי היה שם מצחיק ומיוחד אז צחקתי עליה והיא כולה חח.. דיי (בצחוק מבוייש עם חיוך).
    היא שאלה אותי :
    איך קוראים לך ??
    אני: XXX ... שם אמריקאי
    היא : די אתה אמריקאי ??? איך כיף לך .
    אני : חחח אני לא אמריקאי, אינ אמרתי שאני אמריקאי ?
    הם : צוחקות .
    המטרה המשיכה ואמרה :
    ואיי איזה שם מיוחד .. התאהבתי בשם שלך, לילד שלי אני יקרא כך (פה הבנתי שאני בפנים ) .

בקיצור, אחרי 20 דקות של שיחה מחוץ למסיבה אמרתי להם יאללה בואו פנימה, הם יסתכלו אחת על השניה אבל זרמו איתי .
    באתי הושטתי למטרה יד (קינו ) ונכנסו .

במסיבה הכרנו עוד קצת ורקדנו (ילדה אחת הלכה לחבר שלה )
    וראיתי שהם לא זורמות ולא מדברים אז הושטתי לכל אחת מהם יד והתחלתי לרקוד איתם .

מפה לפה, התקרבתי למטרה והתחלתי לרקוד איתה, סובבתי אותה אלי התחבקנו, הייתה משיכה מטורפת !!
    הרגשתי אותה באמת .

עכשיו לבעיה -

הרצתי בראש איך אני סוגר איתה (דמיון מודרך )
    אבל שהינו ביחד ובאתי לסגור וחשבתי לא היה לי את האומץ לעשות את זה .
    ואחרי כמה דקות של ריקוד ביחד היא הלכה .
    עדין דיברנו אבל המשיכה נקטעה .

מה עושים? כי ממש הרגשתי שהיא שלי ואיך לומר, ברחה לי בין האצבעות ..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני די חדש בנושא הפיקאפ אך הדיווח של אתמול לא הייתי מחשיב כפיקאפ,
    אז ככה-

היינו כמה ילדים במסיבה (אני בן 15 עוד מעט 16 ) פתוחה, רקדנו השתוללנו ואני חיפשתי לי בחורות להיות איתם .
    אחרי כמה שעות של חיפושים וניסיונות כושלים החלתי לצאת החוצה עם כמה חברים לשאוף אוויר (הם לא מכירים את הפיקאפ )
    עשינו סיבוב,קנינו שתיה .
    פתאום ילדה שהייתה עם 2 חברות שלה (נראת בסדר, לא משהו מיוחד) פתחה איתי בשיחה :
    היא : ואווו איזה אוזניים מדליקות איפה קנית ? (לקחתי לידידה שלי אוזניים כאלה חמודות, פיקוקינג)
    אני מסובב את הראש, ומדבר( לא מראה שאני הולך לשאר הרבה ) : למה? כואב לך לדבר איתה?
    וואלה לא יודע לא שלי (עם חיוך )
    היא : ואיי איזה מגניב ...
    אני : חחח.., מה מאיפה אתם ?
    הם עונות : מ XXX
    אני: ואיי, מכירות את YYY ?
    הם : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, מה זה כל העולם מכירה את הילדה הזאת .. (לא ממש אוהבות את הילדה שמדברים עליה )
    אני בנתייים תפסתי מקום לידהם כשחברים שלי לא אומרים כלום ואני הדומיננטי ביותר .
    שים לב שהיא מובילה את השיחה ולא אתה, אז היא הדומיננטית, ולא אתה.
    מפה לשם הייתה לי מטרה אחת מתוך ה-3 , בלונדינית מקסימה .
    במהלך השיחה היא צחקה מכל דבר שאמרתי, לא החמאתי יותר מידי אבל גם לא עקצתי אותם יותר מידי .
    עשיתי סבב שמות ולמטרה שלי היה שם מצחיק ומיוחד אז צחקתי עליה והיא כולה חח.. דיי (בצחוק מבוייש עם חיוך).מעולה! כל עוד אתה עושה משהו שטוב לך איתו, זה סבבה לגמרי! אם זה היה למטרה של נאג או משהו, סתם ביאסת.
    היא שאלה אותי :
    איך קוראים לך ??
    אני: XXX ... שם אמריקאי
    היא : די אתה אמריקאי ??? איך כיף לך .
    אני : חחח אני לא אמריקאי, אינ אמרתי שאני אמריקאי ?
    הם : צוחקות .
    המטרה המשיכה ואמרה :
    ואיי איזה שם מיוחד .. התאהבתי בשם שלך, לילד שלי אני יקרא כך (פה הבנתי שאני בפנים ) . פה הבנת שאתה בפנים? פה?! היא פתחה איתך שיחה! פה הבנת שאתה בפנים?

בקיצור, אחרי 20 דקות של שיחה מחוץ למסיבה אמרתי להם יאללה בואו פנימה, הם יסתכלו אחת על השניה אבל זרמו איתי .
    באתי הושטתי למטרה יד (קינו ) ונכנסו . אתה מנתח את זה יותר מידי

במסיבה הכרנו עוד קצת ורקדנו (ילדה אחת הלכה לחבר שלה )
    וראיתי שהם לא זורמות ולא מדברים אז הושטתי לכל אחת מהם יד והתחלתי לרקוד איתם . מעולה! עכשיו אתה דומיננטי!

מפה לפה, התקרבתי למטרה והתחלתי לרקוד איתה, סובבתי אותה אלי התחבקנו, הייתה משיכה מטורפת !!
    הרגשתי אותה באמת .

עכשיו לבעיה -

הרצתי בראש איך אני סוגר איתה (דמיון מודרך ) זה לא דמיון מודרך, זה רק דימיון, זה לא עוזר לך בכלום
    ואחרי כמה דקות של ריקוד ביחד היא הלכה .
    עדין דיברנו אבל המשיכה נקטעה . המשיכה לא נקטעה, היא הבינה שאתה פחדן וירד לה ממך

מה עושים? כי ממש הרגשתי שהיא שלי ואיך לומר, ברחה לי בין האצבעות ..
    עכשיו, חוץ ממה שכתבתי לך באדום ובירוק בציטוט, אני רוצה לענות לך.
    שים לב שהיא נמשכה אלייך, והביאה לך חלון לסגור אותה, לא עשית את זה, אז ירד לה ממך. זה נפוץ, וזה קורה המון. לקחת מספר לפחות? שתוכל להמשיך את זה למקום אחר? כי אם כן אז אתה יכול פשוט לצאת איתה ולנסות לסגור בסיטואציה אחרת.

חוץ מזה,
    אתה תותח, תמשיך להנות עם מה שאתה עושה ותפסיק לנתח כל דבר קטן שאתה עושה - זה באמת לא משנה אם הבאת לה יד או לא, או אם היית דומיננטי יותר מהחברים שלך.
    יהיה לך קל יותר אם תוכל פשוט לזרום עם עצמך.
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

ציטוט נכתב במקור על ידי BlueRose צפיה בהודעה
    עכשיו, חוץ ממה שכתבתי לך באדום ובירוק בציטוט, אני רוצה לענות לך.
    שים לב שהיא נמשכה אלייך, והביאה לך חלון לסגור אותה, לא עשית את זה, אז ירד לה ממך. זה נפוץ, וזה קורה המון. לקחת מספר לפחות? שתוכל להמשיך את זה למקום אחר? כי אם כן אז אתה יכול פשוט לצאת איתה ולנסות לסגור בסיטואציה אחרת.

חוץ מזה,
    אתה תותח, תמשיך להנות עם מה שאתה עושה ותפסיק לנתח כל דבר קטן שאתה עושה - זה באמת לא משנה אם הבאת לה יד או לא, או אם היית דומיננטי יותר מהחברים שלך.
    אני "מנתח" רק בגלל שככה צריך לפרסם דיווחים לא ?
    אני לא משתמש בפיקאפ אם שמת לב, כל הסימנים וכל החרא הזה, לא מצליח להבין את זה
    וכן לקחתי את הפייסבוק שלה דיברנו היום הרבה .
    קבענו שבוע הבא בשישי .

יש לך טיפים איך לסגור כמו שצריך אולי .. ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מסכים עם זה

קודם כל עד אז תמנע משיחות ארוכות פייסבוק או מסנ או סמס אולי סמס קטן מצחיק אחד כמו למשל "היי XXX ... תפסיקי לחשוב עלי ... מתחיל להיות לי מיגרנות ! P;"
    טיפים איך לסגור יש מלא
    אבל אל תחפש את הטיפים פשוט לך על זה
    תאמין בעצמך ואם היא הודפת אותך לא קרה כלום היא לא מספיק בחורה פתוחה (לא רק בסקס כמובן)
    אז תעשה קצת FREEZ OUT והיא כבר תתחיל לשאול את עצמה רגע למה הוא לא רץ אחרי כמו כל הבנים האחרים וזה מה שיגרום יותר משיכה
    ותאמין לי אז היא כבר תתחיל לרדוף אחריך

אבל אני כן יביא לך איזה טיפ שראיתי פעם את מיסטרי עושה ... (למרות שאני לא אוהב את הבנאדם הזה הוא חסר טבעיות ויותר מידי רובוט) בקיצור תשאל אותה באיזה שלב (אתה כבר תרגיש את הרגע של הנשיקה באותו זמן זה משהו טבעי שיש בכל אחד מאיתנו) "את רוצה לנשק אותי ?"
    אם היא עונה כן לך על זה
    אם היא עונה לא יודעת תענה בחזרה נבדוק את זה ותלך על זה
    ואם היא עונה לא פשוט תענה "לא אמרתי גם שאת יכולה ... זה פשוט שהיה לך מבט כאילו את הולכת לאנוס אותי"
    נערך לאחרונה על ידי TheMale; 23-03-2011 בשעה 10:46.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

בלו רוס סחה על הפירגון. צריך לראות יותר פירגונים כאלו לאנשים ולא רק מבט ביקורתי מלמעלה....

ציטוט נכתב במקור על ידי TheMale צפיה בהודעה
    מסכים עם זה

קודם כל עד אז תמנע משיחות ארוכות פייסבוק או מסנ או סמס אולי סמס קטן מצחיק אחד כמו למשל "היי XXX ... תפסיקי לחשוב עלי ... מתחיל להיות לי מיגרנות ! P;"
    טיפים איך לסגור יש מלא
    אבל אל תחפש את הטיפים פשוט לך על זה
    תאמין בעצמך ואם היא הודפת אותך לא קרה כלום היא לא מספיק בחורה פתוחה (לא רק בסקס כמובן)
    אז תעשה קצת FREEZ OUT והיא כבר תתחיל לשאול את עצמה רגע למה הוא לא רץ אחרי כמו כל הבנים האחרים וזה מה שיגרום יותר משיכה
    ותאמין לי אז היא כבר תתחיל לרדוף אחריך

אבל אני כן יביא לך איזה טיפ שראיתי פעם את מיסטרי עושה ... (למרות שאני לא אוהב את הבנאדם הזה הוא חסר טבעיות ויותר מידי רובוט) בקיצור תשאל אותה באיזה שלב (אתה כבר תרגיש את הרגע של הנשיקה באותו זמן זה משהו טבעי שיש בכל אחד מאיתנו) "את רוצה לנשק אותי ?"
    אם היא עונה כן לך על זה
    אם היא עונה לא יודעת תענה בחזרה נבדוק את זה ותלך על זה
    ואם היא עונה לא פשוט תענה "לא אמרתי גם שאת יכולה ... זה פשוט שהיה לך מבט כאילו את הולכת לאנוס אותי"
    לקחתי את הפייסבוק שלה עבר די הרבה זמן מאז שראיתי אותה
    ואנחנו כן מדברים די הרבה בפייסבוק, אני מרגיש שהיא עדין בקטע .

שישי הזה אני הולך לראות אותה שוב
    הבעיה היא שניהיה אני ועוד 2 חברים
    והיא ועוד 2-3 חברות .

איך אני יכול לסגור יש לך טיפים ?

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

לקחתי את הפייסבוק שלה עבר די הרבה זמן מאז שראיתי אותה
    ואנחנו כן מדברים די הרבה בפייסבוק, אני מרגיש שהיא עדין בקטע .

שישי הזה אני הולך לראות אותה שוב
    הבעיה היא שניהיה אני ועוד 2 חברים
    והיא ועוד 2-3 חברות .

איך אני יכול לסגור יש לך טיפים ?
    תודא שפעם הבאה לא יקרה מצב של

.
    פשוט תעבור את המחסום הקטן הזה שיש לך בראש ותתקדם, כשאתם קרובים לא כל כך קשה לנשק בחורה, אתה כולה צריך להזיז את הראש כמה ס"מ לכיוון הנכון

ואתה תרגיש מצויין אחרי זה בכל מקרה

גם אם היא לא תתנשק איתך, אז תוכל לצחוק על כל העניין, חוץ מזה שתדע לאיפה כל העניין הזה הולך

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    תודא שפעם הבאה לא יקרה מצב של

פשוט תעבור את המחסום הקטן הזה שיש לך בראש ותתקדם, כשאתם קרובים לא כל כך קשה לנשק בחורה, אתה כולה צריך להזיז את הראש כמה ס"מ לכיוון הנכון

ואתה תרגיש מצויין אחרי זה בכל מקרה

גם אם היא לא תתנשק איתך, אז תוכל לצחוק על כל העניין, חוץ מזה שתדע לאיפה כל העניין הזה הולך

אבל י שלך טיפים מה לעשות לפני ?
    כאילו מה לחכות לסימני התעניינות ?
    או שפשוט לנשק אותה ??
    כי הבעיה כמו שאמרתי היא שאנחנו לא ניהיה לבד ..

לייקים
    106
    נקודות
    50

אבל י שלך טיפים מה לעשות לפני ?
    כאילו מה לחכות לסימני התעניינות ?
    או שפשוט לנשק אותה ??
    כי הבעיה כמו שאמרתי היא שאנחנו לא ניהיה לבד ..
    אז קודם כל תביא למצב שבו כן תהיו לבד

אז קודם כל תביא למצב שבו כן תהיו לבד
    בסדר אבל אתה לא עונה לי על השאלה .. נגיד אני והיא לבד ..
    מה פתאום לנשק אותה ?
    מה אתה מציע לעשות קודם ?

לייקים
    106
    נקודות
    50

בסדר אבל אתה לא עונה לי על השאלה .. נגיד אני והיא לבד ..
    מה פתאום לנשק אותה ?
    מה אתה מציע לעשות קודם ?
    גם פתאום לנסות לנשק אותה זה לא רעיון כזה רע...

קצת חיבוק קצת צחוקים, אתה תרגיש שזה מתאים ובמקום, אתה יכול לשאול לה על הבושם שלה, או כל שטות אחרת, חשוב שהפרצופים יהיו קרובים ואז כמה ס"מ להזיז את הראש ואתם מתמזמזים

אבל אתה תהיה שם, לא אני, ואתה צריך להרגיש טוב אם מה שאתה עושה ולעשות את זה, אני בעד לנסות בכל מקרה

גם פתאום לנסות לנשק אותה זה לא רעיון כזה רע...

קצת חיבוק קצת צחוקים, אתה תרגיש שזה מתאים ובמקום, אתה יכול לשאול לה על הבושם שלה, או כל שטות אחרת, חשוב שהפרצופים יהיו קרובים ואז כמה ס"מ להזיז את הראש ואתם מתמזמזים

אבל אתה תהיה שם, לא אני, ואתה צריך להרגיש טוב אם מה שאתה עושה ולעשות את זה, אני בעד לנסות בכל מקרה
    ראיתי סרטון אחד שאחד שאל על הבושם של הבחורה והתחיל להריח ולנשק לה את הצוואר ואז נישק אותה ..
    אתה מתכוון ככה או משהו ?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

זאת תהיה נשיקה ראשונה שלך?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי..קודם כל אני מסכים עם BLUEROSE אבל לשאלתך השניה מה לעשות כשתיפגשו זה ככה..תהיה רגוע..תזרום..תצחיק קצת את כולם ותהנה פשוט..תוך כדי זה נגיד תקרא לה לבוא לשבת לידך..ותחבק אותה קצת..אתה יכול לגם ללטף אותה בכיף שלך או לנסות לפחות..אם היא מזיזה לך את היד זה לא אומר שהיא לא רוצה ! זה רק אומר שהיא לא רוצה נכון לעכשיו..עוד 2 דקות זה יכול להשתנות (: (אני מדבר מניסיון ! ) ותוך כדי שאתה מדבר עם הקבוצה אתה יכול ללטף אותה קצת..ואז כשהקבוצה פתאום מתמקדמת במשו אחר אתה לא צריך לנסות בכוח לגרום להם להקשיב לך..אתה עוזב אותם ומדבר איזה 2 דקות עם המטרה שלך ..שהיא לידך בנקודה הזאת ! אם לא אז לא נורא..פשוט תשתדל להביא את זה למצב הזה..ואז אתה יכול מדי פעם לחזור לקבוצה וכאלו..וכשבא לך פשוט תגיד לה באוזן שאתם הולכים לעשות סיבוב תקום ותיתן לה יד..היא תקום אחריך..תסתכל על כולם הם בטח ישאלו..תגיד להם סתם הולכים לעשות סיבוב 2 דקות כבר נבוא (:
    אתה יכול גם להוסיף משו בסגנון של.."אבל אני טיפה מפחד שהיא תאנוס אותי אז אם אתם שומעים צרחות תבואו מהר ! P: "
    ותיקח אותה ותלכו..כשתלכו אחרי שתתרחקו קצת מהקבוצה תתחיל לדבר על משו..אפילו על הגרעינים המפוצחים שזרוקים שמה שיזכירו לך איזה פעם שיצאת עם חברים או משו..זה יכול להיות הכל ! (:
    ואז אתה יודע ..קצת צחוקים..הרבה מגע!! אל תפחד לגעת בה (ללטף לה את הגב והידיים גם את הרגליים לפעמים, אל תפחד מזה..מקסימום היא מזיזה לך את היד..אז תזוז טיפה ותשב רגיל בלי לפנות אליה איזה 2 דקות ותחזור שוב..אם היא עושה את זה כמה פעמים את יכול גם לעשות איזה פריז קטן או משו..ואז לחזור.)
    ותוך כדי המגע תדבר על דברים רגילים או קצת צחוקים וכאלו עם טון רגיל ולא מיני..שהיא לא תחשוד..תרגיש בנוח עם עצמך..ואז כשאתה מרגיש שזה מתאים פשוט תגיד לה..תסתובבי אלי שניה..(היא מסתובבת ) תסתכל עליה..תקרב את הראש קצת..תפוס לה את הסנטר בעדינות ותנשק אותה ..זה יכול להיות גם בתרחישים אחרים..זאת רק דוגמא..פשוט תעמוד במתח שנוצר..אל תתקפל..זה הקטע החשוב.!
    מקווה שעזרתי (:

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,218 | הודעות: 8,198,811 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect