במהלך העונה נחשפו הדיירים לסגנונות מוזיקה רבים, ואף לקחו חלק בריקודים, שירים ונגינות. החל מהבנדידו, דרך הסלסה ועד החבובות: קבלו את טקס האוסקרים בקטגורית רגעי המוזיקה של העונה
המועמדים בקטגורית "הרגעים המוזיקליים של העונה":
כולם בסלסה - הדיירים רוקדים סלסה במהלך משימת בית המלון, כשאפילו בר רפאלי מצטרפת. השיר "everybody salsa" מצליח להוציא את הדיירים מהשגרה הרגילה, כשהמטרה היא לפצוח ברכבת מפוארת הכוללת רעשנים, תחפושות וקפיצות במקום.
חופשי זה לגמרי לבד - משימת החבובות הצליחה להוציא מהדיירים את החלקים הנסתרים שלהם. אך לאחר כל המריבות, השיחות והפיוסים הגיע גם הפינוק: צילום קליפ מפוארות לשיר "חופשי זה לגמרי לבד" של להקת בנזין. התוצאה המרשימה הצליחה להדהים אפילו את הדיירים הסקפטיים ביותר בבית.
מבקשים סיגריות - בימים האחרונים מצאו הדיירים דרכים רבות להתחבב על האח הגדול, אך הכל לטובת אינטרסים כמובן. באחת הפעמים הם התבקשו לשעשע אותו בתחפושת ולבצע עבורו מופע שלם.
החנות של מר קשטן - משימת התיכון חילקה את הדיירים לשתי מגמות, כשלכל אחת מהן משימה אחרת. בוגרי מגמת האנגלית של משימת התיכון היו צריכים לצלם קליפ לשיר הילדים הפופולארי, ולשתף פעולה גם אחד עם השני וגם עם המצלמה והמוזיקה.
בנדידו - משימת ספרד הוציאה מהדיירים יכולות הופעה שלא ידעו שיש בתוכם. ג'קי נשלח לחו"ל כדי ללמד את הספרדים את השיר "אבניבי" של יזהר כהן, וליהיא ונופר ייצגו את מדינתנו עם השיר "בנדידו" - בליווי של אלעד ולי עוז.
קרדיט למאקו![]()



ציטוט ההודעה

