אין אין. חבל זה משחק טוב מאוד ומעניין מאוד, הבעיה שכל השרתים שיש עכשיו הורסים את המשחק היפה הזה. כל השרתים שנפתחים קלים עם כל דבר אפשרי בחנות זה פשוט עצוב. המשחק הזה זה משחק שכל הכיף בו זה PVP שלא לכולם יש 32K בהכל. ברגע שיש לכולם 32K בהכל אין טעם לפתוח דמות אחרת חוץ מBK או בחלק מהגרסאות שגם הSUMMONER חזק.
השרתים שיש עכשיו זה פשוט שרתים כאלה מסריחים אני יכול לפרט על כל שרת ושרת למה הוא מסריח.
Mu Israel
השרת של יאיר "אמיו ישראל" למרות שהוא לא מתקרב לאמיו ישראל שהיה בשנת 2003. זה שרת עם פוטנציאל אדיר, שתקוע על גרסא 1.0N גרסא מתעקבת רצח. בכל מקרה אני לא מבין למה יש עדיין אנשים שמשחקים בשרת של יאיר. אתה נכנס לשרת פותח BK נכנס לאתר של יאיר קונה סט ב200 שקל והופה אתה הביקי הכי חזק במשחק (כמובן שיש עוד 2000 בידיוק כמוך משמע אין שום טעם לPVP).
זה לא שרת בשביל כיף זה אשכרה מכונת כסף ליאיר (והבן אדם הזה גאון ואני מכבד אותו כי הוא עושה כסף מפראיירים ומההורים של הפראיירים האלה).
Mu Tactical
יש 2 דברים חיוביים יחידים שאני יכול להגיד על השרת הזה. דבר ראשון חלק מהדברים בשרת הזה באמת מושקעים, התוספות, המפות החדשות. ועוד משהו, השרת הזה אומנם מוכר דברים בחנות אבל לפחות לא עם כל האופציות (כמובן שאי אפשר להשיג סט יותר חזק מהסט בחנות לבד ולהשיג את הסט שיש בחנות בחינם יקח רק 30000 מיליון שנה. אבל זה גם משהו.)
החסרונות בשרת שבגללם הם איבדו את כל המחוברים שהיה להם בהתחלה:
1. בפתיחת השרת אפשר היה להשיג דברים +הכל כי היה איזה קטע עם איזה כמה מפלצות אז כל מי שרצה השיג לעצמו סט +הכל והיה אפשר להשיג HARMONY בשפע, אז המחוברים הראשונים השיגו לעצמם סטים +הכל +הרמוני (קיצר פיצוץ של סט) ואז הם תיקנו את הבאג הזה. והם כמובן לא מחקו את הסטים שהאנשים כבר השיגו. משמע כל מי שנכנס לשרת אחרי שתיקנו את הבאג לא היה לו סיכוי נגד האנשים שהשיגו לעצמם סטים סוסים.
2. הסומונר הדמות היחידה שיכלה להשתוות לביקי הייתה לה בעיה. הסקיל הכי חזק של הסומונר פשוט לא נפל במפלצות והאדמין חילק את הסקיל הזה לכמה סומונרים בודדים (חברים שלו) ופשוט לא תיקן את זה. ככה שהרבה מאוד אנשים נתקעו עם דמות מקס שבקושי הורגת משהו אבל האדמין סיפר להם סיפורים שהוא יתקן הכל למרות שבתכלס בסוף הוא פשוט לא עשה את זה במשך הרבה חודשים וגם היום נראה לי יש את אותה הבעיה. לא נופלים חלקים מסטים של סומונר, משמע מכל סט אתה יכול להשיג רק 3/5 חלקים, שאר החלקים פשוט לא קיימים בקבצים, משמע נדפקת. אבל להמציא מפות חדשות והזויות לשרת ולעדכן אותו לגרסא הכי חדשה זה יותר דחוף מלתקן בעיות פשוטות שכאלה.
3. האדמין סירב לתקן בעיות בסיסיות שהיו בשרת, וגם את אלה שהוא כן תיקן הוא סירב למחוק את מה שהשחקנים שנהנו מהבאג השיגו.
4.האדמין חילק לחברים שלו סטים (לא פוול כמובן כדי שזה לא יהיה שקוף מידי אבל הוא הביא להם סטים +13+DD+REF+L שאף אחד בשרת לא הצליח להשיג אפילו חלק אחד כזה.)
עקב כך השרת עכשיו עדיין עומד עם בקושי 20 מחוברים אתה לא רואה אף אחד אף פעם ואין שום דבר מעניין אתה יכול ללכת שעות בכל המפות ולראות איזה בן אדם או 2 אפקי, אבל האדמין עדיין מחזיק את השרת הזה בכוח ומסרב למחוק הכל ולהתחיל מדף חדש כמו שצריך עם יאמבא מחוברים כי הוא מגניב מידי. הטופ של השרת לא השתנה מאז חודש לאחר פתיחת השרת והשרת פתוח כבר 9 חודשים. אף אחד לא מתקדם לשום מקום שחקנים חדשים לא נכנסים אבל העיקר שהאדמין מבסוט מזה שהשרת הרבה זמן באוויר. חבל באמת חבל.
Dire Mu
מה זה החרא הזה? דמות שהם המציאו שלא קשורה לחיים, סטים + הכל בחנות הוירטואלים שלהם במאות שקלים, 10 מחוברים בלחץ?
ולא מספיק שיש להם בקושי מחוברים הם גם עושים "סלקציה" הרשמה דרך הזמנות. (וכן הייתה לי הזמנה ואני יודע על מה אני מדבר).
חוץ מזה גם אם ההרשמה הייתה פתוחה כמו בימים האחרונים זה עדיין שרת מעפן בלי מחוברים עם תוספות הזויות ומיותרות ועם סטים +הכל בחנות...
על שרתים כמו פרימיום אני בכלל לא ידבר. זה שרתים בכלל בלי טעם עשיתי 2 ריסטים אתה מקס סטטוס קנית סט ב200 שקל ולהתראות אתה מוזמן לצאת מהשרת ולא לחזור גם ככה אין בו מה לעשות.
השרת הכי טוב שאפשר לבנות עכשיו שיחזיר קהילה ואני מאמין אפילו עם 100+ מחוברים 24/7
למה שלא יקום בן אדם שיפתח שרת קשה 50~80 אקספי (כדי שיהיה PVM וכדי שיהיה פארטי ושיהיה טעם בכל שחקן ושחקן.)
שתהיה הגבלה ל10~15 ריסטים. (במידע שיהיה כזאת הגבלה, אי אפשר יהיה להגיע למקס סטטוס שבו הביקי תמיד לוקח. כל הדמויות יהיו שוות והכל יהיה תלוי לא באיזה דמות אתה אלה באיך אתה בונה אותה, איזה סט אתה משיג לה, סטים עתיקים יהיו שימושיים, סטים שמוסיפים חיים יהיו שימושיים, דמויות כמו EE וDL וMG לא יהיו סתם דמויות שאף אחד לא פותח כי אין מה לעשות איתם בשרתים שאפשר להגיע לפוול. שאנשים יצטרו לעשות פארטי בשביל לנצח את הKUNDUN. בשביל לתחזק את השרת ולשלם על האיכסון יהיו פרסומות, ימכרו יהלומים באתר כמו סולים בלסים כאוסים הרמוני לייפים. שינוי כינוי יעלה כסף הודעות בגולד יעלו כסף. אבל לא כמו שיש עכשיו שגם יהיה כסף לתחזק את השרת וגם לא יהרס כל הכיף. שהאדמין יהיה בן אדם רציני. ולא כזה בן אדם שנותן לחברים שלו דברים. שיהיה בשרת 2~3 GM גג. כי לא צריך יותר שיעבירו איוונטים מידי פעם, וגם אם יש GM אז לא לתת לו סט ולא לתת לו מקס סטטוס כדי שישיג דברים לשחקן הרגיל שלו אלה רק לעשות אותו שאי אפשר להרוג אותו ושהמפלצות לא תוקפות אותו וסיימנו עניין. GM כותב בגולד משתגר ולא ניתן להריגה, אני לא חושב שהוא צריך סט +הכל או אפשר לעזור לשחקן הרגיל שלו.
בשרתים כאלה ברגע שאתה תגיע למקס ריסטים (שיקח לך לפחות חודשיים אבל אלה יהיו חודשיים של כיף של ספוטים בנוניים ופארטי). אחרי שתגיע למצב כזה אתה תלחמם ותמשיך לשחק כדי להשיג סט טוב אחרי זה אתה תבנה גילד או תצטרף לאחד ולתחם על הCS כדי להשיג דברים עתיקים ולמכור אותם ביהלומים שתקבל לשפר את הסט שלך ולהחזיק את הCS שלך ולהלחם מול אנשים אחרים ולעשות משכר. אם נגיע למצב כזה באמת שיהיה כיף. ואפשר יהיה להחזיר את הקהילה.

ציטוט ההודעה