היי לכולם,
בגלל שלא יוצא לי לצאת כל כך בזמן האחרון בגלל לימודים לבחינה הפסיכומטרית והמצב שבו אנו נמצאים כעט (אני מאשדוד), לא יצאתי עם בחורות בזמן האחרון, ואני נאלץ להסתפק בשיחות איתן בטלפון או בסקייפ או בפייסבוק (לכתוב מאמר?).
ובכן, קרה לי משהו שלא חשבתי שייקרה היום, בזמן שדיברתי עם מישהי בסקייפ. זה לקח אותי חזרה לכיתה ט' או ח' שהייתי מדבר עם בנות שהייתי מתחיל איתן באייסיקיו.
אז, מה קרה?
בזמן השיחה היא החליטה להתחיל לשאול אותי על מערכת היחסים האחרונה שלי, מה הדבר הכי רומנטי שעשיתי, והאשימה אותי שאני לא שואל שאלות. כמובן שהסברתי לה שלפי דעתי שיחה אמיתית לא אמורה להתנהל משאלות ותשובות, אלא בדיוק מה שאנחנו עושים עכשיו, ומשם זה נגרר לשיחה על גברים ונשים וכמה שאני מת עליהן וכאלו. (אגב, אני יוצא איתה מחר! סוף סוף הפוגה אחרי כל כך הרבה ישיבה בבית!!).
הדיון שרציתי להעלות פה הוא כזה: "מה דעתכם? למה הבחורה התחילה לשאול אותי את השאלות האלו, ולמה בחורות עושות את זה בכלל?"
דעתי האישית היא כזו:
בחורה שלא עברה הרבה ניסיון עם גברים בחייה, עדיין תמימה בכל התחום הזה, אולם היא עדיין מרגישה צורך לבחון את הגבר. כיוון שהיא לא כל כך יודעת איך להציב לו את המבחנים הקטנים האלו שחלק קוראים להם פה (שיט-טסטים), שאגב אני לא מאמין בהם וכבר לא נתקל בהם כל כך, היא נאלצת לשאול ישירות את הגבר בהנחה כמובן שהוא לא יישקר לה, ובכך בעצם לבדוק האם הוא מתאים לה.
אגב, לבחורה הזו יש חבר כבר חצי שנה, משהו שגיליתי היום, ועדיין היא מעוניינת בי, אז לכל אלו שהולכים לומר לי שאני בנאדם רע שאני הולך לפרק מערכת יחסים, קחו בחשבון שהחבר שלה כרגע נמצא בכלא, ויישב שם בערך עוד 8 חודשים, על עברה שאינה ידועה לה, אז אני מניח שזה בסדר, אפילו אם הבחור הגדול יירדוף אחריי קצת. =]
מה דעתכם? אשמח לשמוע.

ציטוט ההודעה