קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ריצה כל יום שישי כדאי?
    על ידי Smirnoff בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 11-11-2005, 22:03
  2. [הימור] הליגה הלאומית בישראל יום שישי
    על ידי E.B בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-11-2005, 13:56
  3. הימורי יום שישי
    על ידי Alonh בפורום הימורים ו-Winner
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 22:17
  4. הימורים נוספים , יום שישי
    על ידי Alonh בפורום הימורים ו-Winner
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 13:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

הדייט של יום שישי~

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

ברירת מחדל הדייט של יום שישי~

אז ככה.

אחרי הרבה זמן שלא יצאתי לשטח, יצאתי היום עם מישהי שעשתה לייק לעמוד שלי בפייסבוק, והגיבה לכמה דברים. היא הייתה חמודה, וממש רציתי גלידה, אז יצאתי איתה.

אגב, אני רוצה לציין משהו חשוב. תכלס, אני לא ממש יוצא לדייטים של אחד על אחת אלא אם כן זו מישהי שאני יוצא איתה כבר פעם שניה או שלישית. בשאר הזמן אני מבלה איתה ועם חברים שלי או שלה, וזה יוצר חיבור טוב יותר בין כולנו, ולכן זו הפעם הראשונה שאני מדווח על דייט, מה גם שחשבתי שזה יכול לעזור לכמה מהאנשים כאן שלא כל כך בטוחים במה לעשות.

אז ככה,
    נפגשתי עם הבחורה, בחנות הספרים שאני אוהב, הבאתי לה חיבוק והתחלנו ללכת לכיוון של הגלידה שאני אוהב, כי מזמן לא אכלתי גלידה, וממש ממש רציתי. אני באמת שלא זוכר על מה דיברנו, על חבר משותף שלנו, ועל מה כדאי לי לכתוב את המאמר הבא, אבל דיברנו וצחקתי קצת על המבטא הרוסי שלה, ואמרתי לה שהיא חמודה. לא חשבתי על נאגים, ולא חשבתי על סיפורים לספר לה. למה אני אומר את זה? כי אני רוצה שכמה שיותר אנשים יפנימו שכשמדברים עם בחורה, להראות אישיות אמיתית זה הרבה יותר חשוב מלנסות לצאת גבר ולספר לה פאקינג ספור מהתחת שגורם לה לראות שאתה מגן על האנשים שקרובים לך.

הגענו לגלידריה, פאק, כמה שזה היה טוב! התחבבתי על המוכרת, דיברתי איתה קצת, היא הייתה חמודה בכל זאת. הזמנו גלידה, לא ממש רציתי לשלם על הבחורה, אבל היא לא התכוונה להוציא כסף, אז שילמתי עליה. לכל אלו שהולכים לומר לי שזה מוריד לי מהערך ובלה בלה בלה, אתם לא מבינים מה המהות של העיניין. לא קונים לבחורה משקה כדי לראות שהיא מוכנה להשקיע בכם, זה באמת לא משנה מי משלם, אותי חינכו שאני צריך לשלם, בעיה שלי?

בזמן שאכלנו גלידה הוצאתי את הלפטופ כדי לפחות להתחיל לכתוב מאמר כלשהו לשבוע בפייסבוק. לא היה לי ממש רעיון, אז החלטתי לשאול את המוכרת. דיברתי איתה קצת, אפילון התווכחנו קצת על יחסים בין גברים לנשים, בסופו של דבר כתבתי משהו חמוד, שייצא בשבוע הבא, מי שרוצה לראות, העמוד בחתימה שלי.

סיימתי לכתוב מאמר אחד, צחקתי קצת עם הבחורה, היא עזרה לי בכמה דברים, החמיאה לי ואמרה שזה אחלה מאמר. היא ממש התעקשה שאני אכתוב עוד אחד, אז התחלתי לחשוב על מה לכתוב. בסופו של דבר החלטתי לכתוב על הטעויות הכי נפוצות שגברים עושים. שאלתי את המוכרת איך היא הכי שונאת שמתחילים איתה. היא אמרה לי משהו, התחלתי לכתוב על זה. בזמן שכתבתי נכנסה מישהי, בלונדינית, עיניים כחולות, שיער ארוך ומתולתל, גבוהה, ופשוט מהממת. היא הייתה עם עוד בחור, והיה לה ביד כדורסל.
    קראתי לה, הראיתי לה עם היד שתמסור לי את הכדור, היא מסרה לי, מסרתי לה חזרה, ואז אמרתי "אם לא משחקים מסירות זה לא שווה!" היא צחקה קצת, הם הזמינו את הגלידה, ואמרתי להם שייצתרפו אלינו במקום שסתם יישבו בחוץ.

דיברתי גם עם הבלונדה, שאלתי אותה איך מתחילים איתה, שאלתי אותה בת כמה היא, וכמובן ששאלתי את הבחור אם הם ביחד. הוא אמר לי לא, ומיד זזתי לחבק אותה ואמרתי "אז יש אישור להתחיל איתה, כן?" היא כמובן צחקה, היה קצת מגע, מכות קטנות שהיא הביאה לי כשאמרתי דבר פה ושם, והיא ממש נהנתה מהשיחה. אגב, הבחור גם, לא שחכתי ממנו ושיתפתי אותו בכל מה שעשינו ביקשתי ממנו שיביא גם חוות דעת משלו, ובכללי הם ממש נהנו איתי. מה גם, שכשהגיע הזמן שלהם ללכת הבחורה ביקשה מהבחור שיישארו איתנו עוד קצת.

באמצע היא פשוט ביקשה שאני אוסיף אותה בפייסבוק, ואני ממש מתכוון לקבוע איתה פגישה שוב, ואולי זו תהיה מערכת יחסים ארוכת טווח, מי יודע? =]

בכל אופן, הם הלכו, אז ליוויתי את הבחורה קצת איתי עד הבית שלי. היה בינינו מגע, עצרתי לפעמים כדי לחבק אותה, והיא אמרה לי משום מקום "מחר אני לא עושה כלום עד..." שזה בעצם אומר שהיא מזמינה אותי לדייט, אז פשוט עניתי לה "את מזמינה אותי לדייט?" והיא כמובן אמרה שהיא זורמת, וזה היה ממש מצחיק, כי היא קצת ביישנית.

מפה לשם, הגענו לתחנת אוטובוס ליד הבית שלי ששם היא חיכתה לאוטובוס שלה. בזמן שישבתי איתה, חיבקתי אותה קרוב אליי, ודיברתי איתה. בכל הזמן הזה חשבתי לעצמי אם לנשק אותה או לא, כי אני לא מעוניין במערכת יחסים כרגע, ויכול להיות שהיא כן מעוניינת, וממש לא יידעתי מה לעשות. הלב שלי פעם, אני מודה, זה קטע ממש מעצבן לא? אבל זה קורה לכולנו לפני שאנחנו עושים קפיצה כלשהי. בסופו של דבר הבנתי שאני סתם מחפש תירוצים, ואין טעם כל כך לחשוב בשביל הבחורה, יש חלון, היא רוצה את זה, למה למנוע את זה ממנה?

הפנתי לה את הפנים אליי, נישקתי אותה, ובדיוק הגיע האוטובוס שלה. היא אמרה לי שהיה ממש כיף והלכה.

שאלות, טענות, מענות?
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

2. קישורים ממומנים

יפה אחי, אהבתי (:

גם זה ששילמת עליה יפה, למרות שלא אהבתי את זה. אגיד לך למה:

כי אמרת שלא כ"כ רצית, בצדק. אבל נכנעת לזה שהיא לא התכוונה לשלם - ושילמת.

עכשיו ברור לי שעדיף לשלם (כולה גלידה!) אבל לא יודע, את האמת גם
    אני ההיתי נוהג כמוך.

אבל זה לא מעצבן קצת?

שאני לא רוצה לשלם, אבל בגלל הנסיבות (היא לא תשלם) אני צריך לשלם.

זה כאילו אני מוותר, ולא עושה זאת בלב שלם.

או שזה וויתור קטן למען מערכת יחסים גדולה שיכולה לצאת מזה?

סתם נתקעתי על הקטע הזה אחי, ת'יודע איך אני
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

חחחחחח

זה עבד קצת אחרת. לא רציתי לשלם סתם כי אני קמצן ולחוץ מעט על כסף, ולא חשבתי שיהיה לי מספיק בכלל, אז פחדתי לשלם, בדרך כלל ממש לא אכפת לי ואני שמח לשלם עליה, ככה חינכו אותי, אין מה לעשות.

מערכת יחסים גדולה לא תצא מפה, היא חמודה והכל, אבל יש לי שאיפות גבוהות יותר.
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי BlueRose צפיה בהודעה
    חחחחחח

זה עבד קצת אחרת. לא רציתי לשלם סתם כי אני קמצן ולחוץ מעט על כסף, ולא חשבתי שיהיה לי מספיק בכלל, אז פחדתי לשלם, בדרך כלל ממש לא אכפת לי ואני שמח לשלם עליה, ככה חינכו אותי, אין מה לעשות.

מערכת יחסים גדולה לא תצא מפה, היא חמודה והכל, אבל יש לי שאיפות גבוהות יותר.
    בגלל שהיא ביישנית ? בגלל שהשגת אותה בקלות ? בגלל המראה החיצוני ?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

כשאתה אומר את זה ככה זה נשמע שאני באמת לא מעריך אותה.

אני פשוט לא מעוניין בה, היא לא ריגשה אותי כמו שהייתי רוצה.
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,083 | הודעות: 8,198,676 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect