קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מוכר] כל סרט או משחק שיצא חדש ב 80 נקודות | מסגרת האתגר |
    על ידי TaMiR בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 18:11
  2. [עזרה] מציאת כמה טראקים קשים להשגה
    על ידי SexBeat בפורום אלקטרונית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-10-2005, 19:21
  3. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 21:39
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

מציאת מסגרת כחלק משינוי ה"לייף סטייל"

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מציאת מסגרת כחלק משינוי ה"לייף סטייל"

שלום לכם, אז קודם כל אני חדש כאן בפורום, אבל לא חדש בנושא הזה של פיקאפ.
    אז ככה,
    בזמן האחרון צורת המחשבה שלי לגבי פיקאפ השתנתה, היא כל הזמן משתנה אבל הבנתי דברים חשובים מאוד בזמן האחרון,
    והאחד מהם זה שינוי לייף סטייל.

אז השאלה הגדולה היא, האם מציאת מסגרת מסוימת היא חשובה בשביל לשנות את הלייף סטייל? כלומר, תעסוקה כולשהי אבל במסגרת עם אנשים נוספים, כמו קובצת ספורט, קורסים למיניהם וכדומה?
    האם אני יכול לשנות את הלייף סטייל בדברים שאני עושה לעצמי ושלא מעורבים עוד אנשים? כמו לדוגמא אם אני קובע שכל יום שני וחמישי אני יוצא לרוץ.

אני שואל את זה כי כרגע אני נמצא בלי שום מסגרת חוץ מבית ספר, פעם הייתי במסגרת של קבוצת ספורט מסוימת (שיש לי אפשרות לחזור חלקית אליה), אבל שמעתי שיש עוד קורסים באזור שלי, קורסים להכנה לצבא, שיכולים לתרום מבחינה חברתית.
    אז הדילמה היא מה עדיף? כי מהקבוצת ספורט כנראה שאני לא "אפתח" מבחינה חברתית (לא אסביר למה), אבל בקורס הכנה לצה"ל כנראה שכן.

את השינוי לייף סטייל אני עושה למי שמתעניין, כדי למלא את היום, לפתח את מעגל החברים, וכמובן להנות ולהרגיש שאני עושה עם עצמי משהו.
    נערך לאחרונה על ידי Pardo; 26-03-2011 בשעה 11:40.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

כן,יכול לעשות את זה לבד..
    העיקרון של לייף סטייל זה שיהיה לך חיים מעניינים ומהנים,לא בשביל שתוכל להתרברב בהם בפני העולם,אלא בשביל עצמך.
    אתה יכול לרוץ,לעשות גלישת גלים,ללמוד תאטרון וכדומה..העיקר העשרה עצמית.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לך להכנה לצבא, זה כיף רצח
    שלום, לכל מי שמעוניין עיצוב או בניית אתר ברמה גבוהה בחינם שיפנה אלי. (עבודות קודמות בפרטי)
    אז למה בחינם אתה שואל את עצמך? בגלל שאני צריך להגדיל את תיק העבודות שלי למשהו רציני יותר.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

וואו, אתם קוראים דברים אבל אתם ממש לא מבינים אותם, אה? (התשובה מיוחסת לתגובות, שכמובן לא קשורות בכלל לפיקאפ ומבחינתי לא רלוונטיות). לייף סטייל זה לא בשביל "העשרה עצמית", אני בשביל העשרה עצמית מבשל, מנגן על גיטרה, ומשחק דרגון אייג' 2. וזה לא יארגן לי כוסיות. העובדה שיש לי ידידות לבשל להן - זה מה שיארגן לי כוסיות. לצורך העניין (וזו דוגמה שאני אוהב), אם כחלק מהלייף סטייל שלי אני בחוג פילאטיס זה לא אומר עלי כלום בפני עצמו ולא נותן לי פיפס של פרי סלקשן, SP או בעצם כל דבר אחר. אממה - בחוג פילאטיס יש ים של כוסיות, אז אם אני מתיידד עם הכוסיות האלה, ויוצא איתן למסיבה בחמישי בערב, (בעיקר אם אני זה שמארגן את היציאה, ככה בכלל רובן ירצו להיות ליידי כל הערב- אני הגורם המקשר), גם אם אני לא מתחיל איתן בחורות יתחילו איתי כל הערב. הבנות שיצאו אותי יראו את התשומת לב שאני מקבל ולא ידעו שזה בגללן, וגם הן ירצו להיות איתי. זה לייף סטייל "פיקאפי".

לאף אחד לא אכפת מהתחביבים שלכם, תוציאו את זה מהראש כבר. ולפני שאתם חושבים על לבנות לייף סטייל ומעגלי חברים מלאי כוסיות, אולי תתחילו ממשהו מציאותי (ודיי חובה לתחום הזה) כמו, לדבר עם בחורה שלא הכרתם, גם אם לא כדי להתחיל איתה - במטרה להיפגש ביום אחר השבוע?

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אין קשר בין למלא את היום בקורס הכנה לצבא לפיקאפ.
    לייף סטייל זה כמו שזה נשמע,סגנון חיים.

אתה רוצה סגנון חיים של בחור קרבי בצבא או סגנון חיים של פיקאפר ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    אין קשר בין למלא את היום בקורס הכנה לצבא לפיקאפ.
    לייף סטייל זה כמו שזה נשמע,סגנון חיים.

אתה רוצה סגנון חיים של בחור קרבי בצבא או סגנון חיים של פיקאפר ?
    אוקי הבנתי למה אתם מתכוונים.

נגיד אני רוצה לייף סטייל של "פיקאפר", תכלס במזה זה כלול? (עד כמה שזה נשמע מצחיק)
    כי את הלייף סטייל אני רוצה לשנות כדי להרחיב מעגלים חברתיים, לעניין ולהתחבר לבנות, וכמובן להנות ולהרגיש שאני עושה עם עצמי משהו.
    סתם כדי שתתדעו איך לענות על השאלה הזו- כרגע אין לי יותר מדי בנות בחיים מסיבות רבות, ואת השינוי לייף סטייל אני עושה כדי להכיר בנות.
    (הבנתי שסארג'ים לא כל כך יעזרו לי בנושא הזה, אולי ישפרו את הגיים והבטחון עצמי, אבל את שאר הדברים החשובים יותר לא בטוח שסארג'ים יעזרו)
    נערך לאחרונה על ידי Pardo; 26-03-2011 בשעה 13:28.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

אתה עונה לעצמך, כדי לקבל את לייף סטייל שאתה רוצה אתה צריך להתחיל לדבר עם אנשים, לאו דווקא בחורות, להכיר אנשים, לפתוח בשיחה.
    בין אם זה בבית ספר, בכושר קרבי, במכון כושר וכו', תתחיל להזמין אנשים חדשים אליך לקבוצה, תתחיל לצאת עם אנשים חדשים, ולהנות עם אנשים חדשים.
    עכשיו אתה מבין שענית לעצמך על השאלה שלך ?
    אם אתה רוצה למצוא לעצמך תעסוקה תתחיל למצוא תחביבים, אני לדוגמה מתאמן באומנות לחימה, ואין שמה כוסיות וכולם שמה הם חנונים בני 25+, אבל אני נהנה שם וזה תעסוקה בשבילי כי אני עובד על זה גם בבית, אבל זה לא מה שיביא לי בחורות, בכלל לא (פעם האמת חשבתי ככה, ואז הבנתי שאני מטומטם)

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי Pardo צפיה בהודעה
    אוקי הבנתי למה אתם מתכוונים.

נגיד אני רוצה לייף סטייל של "פיקאפר", תכלס במזה זה כלול? (עד כמה שזה נשמע מצחיק)
    כי את הלייף סטייל אני רוצה לשנות כדי להרחיב מעגלים חברתיים, לעניין ולהתחבר לבנות, וכמובן להנות ולהרגיש שאני עושה עם עצמי משהו.
    סתם כדי שתתדעו איך לענות על השאלה הזו- כרגע אין לי יותר מדי בנות בחיים מסיבות רבות, ואת השינוי לייף סטייל אני עושה כדי להכיר בנות.
    (הבנתי שסארג'ים לא כל כך יעזרו לי בנושא הזה, אולי ישפרו את הגיים והבטחון עצמי, אבל את שאר הדברים החשובים יותר לא בטוח שסארג'ים יעזרו)
    הדגשתי את השאלה.
    את התשובה סימנתי באדום,ענית לעצמך,ממש ככה.
    ורק שתדע,אתה כן צריך סארג'ים בשביל סגנון חיים של פיקאפר.
    גם שחקן כדורסל צריך להתאמן ולצאת למשחקים בשביל להיות שחקן יותר טוב,וכן,זה חלק מהחיים של שחקן כדורסל.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect