קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קונה]ספר "סודות הפיתוי" |77 נק'
    על ידי m0shee33 בפורום קנייה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-03-2008, 19:41
  2. [מוכר] המדריך לתורת הפיתוי | נק' ומידע בפנים
    על ידי ACiD_PLaNeT בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-02-2008, 00:02
  3. [בקשה]אומנות הפיתוי
    על ידי ToNiC בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-12-2007, 20:03
  4. [בקשה]"המדריך לאומנות הפיתוי"....
    על ידי tomerjm בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-12-2007, 19:50
  5. [בקשה]המדריך לאומנות הפיתוי.....
    על ידי tomerjm בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-12-2007, 11:27
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

הפיתוי

צוות סיפורי זימה
    משתמשת כבוד
    האוואטר של _AnGi_
    שם פרטי
    אנג'י
    לייקים
    122
    נקודות
    2,322
    משפט מחץ
    שכבתי לי במיטתי הסתכלתי לשמיים ואמרתי לעצמי "לעזאזל איפה התקרה שלי?" :)

ברירת מחדל הפיתוי

שמי עדן, עכשיו אני בת 20 ואני רוצה לשתף אותכם באחד הסודות הכמוסים ביותר בחיי. הכל התחיל לפני זמן רב, כשהייתי בת 16, כשלעתים הייתי מבקרת את אחי החורג במהלך החגים והחופשות מבית הספר. אחי מבוגר ממני ב 8 שנים וחי לבד בעיר אחרת. אני לא יכולה לומר שהוא לא מצא חן בעיניי ולא רק כאח, כאילו המיניות שלו הטריפה אותי למרות שקוביות בבטן ופנים של דוגמן לא היו לו אבל עדיין היה בו משהו מושך, במיוחד בבליטה במכנסיים, בבגד הים או בבוקסר שלו.

אני כל הזמן תפסתי את עצמי מביטה בו ומיד מסתכלת מסביב כדי לוודא שאף אחד לא שם לב לזה. זה לא שלא קיבלתי מספיק תשומת לב מהבנים בסביבה שלי וגם הטעם שלי לא מקובע. אני אוהבת בחורים שונים וזה מספיק שאני אענטז קצת עם התחת הקטן והחמוד שלי כדי לשגע אותם. אני חושבת שאחי גם היה שם לב למתח הזה בינינו וכבדיחה היה מפליק לי מידי פעם על הישבן (מה שרק היה מדליק אותי יותר). אני בחורה סקסית ויפה עם עור כהה וחזה בינוני. רק הגובה שלי לא היה מוצלח במיוחד - 153 ס"מ ולכן הייתי מפצה על כך בלבוש, כמו למשל: מכנסונים הדוקים וקצרצרים במיוחד וגופיות עם מחשוף נדיב. אהבתי במיוחד את התגובה של אחי על בגד כזה או אחר.

אני יודעת שהוא התרגש בגלל החופש. הוא ידע שאני אגיע אליו והוא חיכה לי. כשהגעתי הדלת היתה פתוחה, זרקתי את התיקים והלכתי למטבח, שם הוא מזג כבר קולה קרה. הלכתי להוריד את הנעליים וקלטתי את מבט הטורף שלו. המראה שלי באמת היה סקסי ביותר: התכופפתי קדימה עם קימור בגב כאשר השיער החום והחלק שלי היה פזור עד התחת העסיסי והבולט בחוצפה. התחת שלי היה מעוטר במכנסון לבן, שקוף למחצה, שרק הבליט את פלחי הטוסיק שלי שהיה ללא התחתונים כך ששום דבר לא הפריע לאחי לסקור את פלחי האחוריים שלי. אני שונאת ללבוש תחתונים (טוב, חוץ מכשאני לובשת חצאיות כי אז אין ברירה).

זה היה נפלא לראות את המבט הטורף שלו. התרשמתי שהוא נבהל מהמחשבות של עצמו ולכן חזר למזיגת הקולה. כמו תמיד, חיבקתי אותו לשלום ונצמדי אליו בכל גופי כך שיכולתי להרגיש היטב את הבליטה שלו דרך המכנסון הדק שלי. לאחר מכן התיישבנו בסלון ושמתי לב לכך שאני רטובה לגמרי. מרוב חשש שאחי ישים לב לכך, רצתי מהר לשירותים בכדי לנגב את כל הלחות מאזור איבר המין שלי. חזרתי אליו והעברנו את היום בלהתעדכן בחיים האחד של השנייה.

בערב הוא יצא עם חבר שלו והשאיר אותי לבד. השעה הייתה כבר מאוחרת ובגלל הדרך הארוכה שעשיתי עד אליו כבר רציתי ללכת לישון. נכנסתי למקלחת זריזה ולאחר מכן, מבלי לחשוב פעמיים, נכנסתי למיטה של אחי. הדירה של אחי היא בת שני חדרים ולא רציתי לישון על הספה בסלון. בגלל החום הכבד נשכבתי לישון במכנסון קצר וחולצת תחרה. אחי חזר מתישהו באמצע הלילה - שיכור כמעט ללא הכרה. מבלי להשקיע מחשבה רבה הוא נכנס לישון במיטה איתי. הוא נשכב צמוד אליי בתנוחת כפיות כך שהישבן שלי נמחץ כנגד המפשעות שלו. כשהתעוררתי בבוקר עדיין שכבנו באותה תנוחה. אני נמתחתי מתיחת בוקר, מה שגרם לישבן שלי עוד יותר להיצמד לזין של אחי והוא, שהתעורר בינתיים, הצמיד אותי כאילו בצחוק עוד יותר חזק לגופו.

הרגשתי צורך עז להיכנס למקלחת אז קפצתי מהמיטה ורצתי למקלחת. התנהגתי כאילו שכחתי לנעול את הדלת, נכנסתי למקלחת, הורדתי מהר את הבגדים מעליי ופתאום שמעתי את הדלת נפתחת מאחורי. לא כיסיתי את עצמי, פשוט הסתובבתי אליו. הוא לרגע בהה בי ואז שאל "עדן, מה נסגר איתך? קשה לנעול את הדלת?"

הוא יצא וטרק את הדלת אבל הספקתי לראות שהמראה הזה של גופי העירום גירה אותו. גם אני נהייתי מגורה מהסיטואציה. נכנסתי לתוך המקלחת, שמתי מים חמים והרגשתי שהזרמים החמים רק מחרמנים אותי עוד יותר. הייתי חייבת קצת להפיג את המתח בגופי אז החלקתי את ידי למטה, נשענתי על הקיר ובעוד יד אחת שיחקה עם הדגדגן שלי, היד השנייה ליטפה את החזה שלי. כך המשכתי עוד מספר דקות עד שהגעתי לגמירה.

לאחר שסיימתי להתרענן אחי ניגש אלי והודיע לי כי עכשיו אנחנו נוסעים לים. שמחתי מאוד. רצתי לתיק שלי הוצאתי את הבגד ים הלבן שלי. לבשתי אותו ומעליו לבשתי חצאית מיני קצרצרה - ספק חצאית ספק חגורה רחבה. כשיצאתי היה אפשר לקלוט את הפרצוף העצבני שלו "מה ככה את הולכת? לא חשוף מידי?" ואני עם פנים בתדהמה עניתי לו "אנחנו נוסעים לים או למנזר?"

הוא לקח את המפתחות של האוטו ויצאנו מבלי לומר מילה נוספת. כל הדרך לא הבנתי מה פתאום השינוי במצב רוח שלו כי הוא בדרך כלל מאוד שמח כשאני באה לבקר. עד מהרה הגענו לים ורצתי מהר למים. בדרכי השלכתי את החצאית שלי על החול. המים היו קרירים ונעימים ליום חם שכזה.

אחי גם נכנס למים. שיחקנו, צחקנו ואז הוא הרים אותי על הכתפיים וזרק אותי למים. אני ניסיתי להתביע אותו תוך השקעת מאמץ מירבי. כל הגוף שלי נצמד אליו והתחלתי להרגיש את הבליטה שלו במפשעה שלי. פתאום הוא שוב התחיל לכעוס ואמר"די, מספיק עם המשחק המטומטם הזה". הוא יצא מן המים ואני נשארתי במים, המומה במשך מספר דקות, עד שיצאתי אליו.

לא התנגבתי ונשכבתי לידו על החול. בגלל המים הקרירים שעל גופי והרוח הנעימה מהים הפיטמות שלי עמדו באופן בולט במיוחד. בגלל שהבגד ים שלי היה לבן היה ניתן לראות את הפטמות שלי בולטות בבירור. אחי הסתכל עליי ואמר לי "מה זה המראה הזה? מה את רוצה? שינאסו אותך? או שאולי את בכלל רוצה שאני אאנוס אותך?" לא עניתי לו. הוא קם מהר, תפס אותי וגרר אותי לאוטו. הוא התניע אותו והרגשתי שאני כבר לא יכולתי להישאר בשקט. "מה נראה לך שאתה עושה? אתה לא אבא שלי! אין לך זכות להתנהג אליי ככה! אני אתלבש איך שבא לי. לא נראה לך? אל תסתכל". הוא לא אמר שום דבר. פשוט התחיל בנסיעה והמשיך לשתוק.

לאחר שהגענו הביתה התקלחנו ואכלנו. המצב רוח שלו חזר להיות נורמלי וישבנו לראות סרט - צחקנו קצת. בסוף הסרט אמרתי לו שאני עייפה ואני הולכת לישון. קמתי והתחלתי להתקדם לכיוון החדר כשלפתע אחי שאל "מה? בלי נשיקת לילה טוב?". סיננתי לעברו "לא מגיע לך אחרי כל היום הזה" ותוך רגע זינקתי עליו, התיישבתי עליו כאילו אני רוכבת עליו, נתתי לו נשיקה בלחי וקמתי כאילו כלום לא קרה. האמת שמשהו כן קרה - הרגשתי בליטה ממש גדולה במכנסיים שלו. הוא שוב התעצבן עליי, קם מן הספה, תפס אותי, הצמיד אותי לקיר והתקרב צמוד עליי. הוא לחש לי בכעס "נראה שבסופו של דבר אני באמת אאנוס אותך. זה מה שאת רוצה?". אני רק סיננתי לעברו "אולי", השתחררתי מהאחיזה שלו והלכתי לחדר. אחרי מספר דקות שמעתי את דלת הכניסה לבית נטרקת.

הייתי כל כך רטובה מכל מה שקרה לפני רגע עד שלקח לי זמן להירדם. לא ידעתי מתי הוא יחזור. כשהתעוררתי בבוקר ראיתי שהוא חזר והוא היה כבר ער. לאחר שצחצחתי שיניים, הלכתי למטבח להכין קפה. גם אחי הכין לעצמו. בכוונה נדחפתי בינו לבין ארונות המטבח כך שהייתי עם התחת שלי צמודה לזין הבולט בכנסיו, כאילו רק רציתי בתמימות לקחת כוס לקפה. פתאום הרגשתי את הידיים שלו בכוח רב מסובבות ומרימות אותי על השיש. הוא נצמד עליי עם כל הגוף שלו.
    "כבר הזהרתי אותך!" הוא אמר לי.
    "תפסיק רק לזרוק מילים לאוויר" השבתי.
    "למה את עושה לי את זה? אה?" הוא שאל. "את הרי מרגישה עד כמה שאני רוצה אותך".

הוא קפא לכמה רגעים ונשם בעצבנות. לפתע הוא לפת את ידיו סביב הירך שלי והתחיל למשוך את החלק התחתון של המכנסון הקצר שלי כלפי מטה. כל כך רציתי שהוא יקרע אותו ממני ויזיין אותי הכי חזק שאפשר, פה על השיש, אבל זה לא קרה. הוא פשוט הסתובב ויצא לעבודה.

כשהוא חזר אני נמנמתי במיטה שלו. הוא ניגש לכיווני ונשען על החלק התחתון של המיטה. "את ישנה?" הוא שאל. "לא" עניתי לו
    עם עיניים עצומות ואז הייתה שתיקה. לאחר מספר רגעים הרגשתי איך הוא מתחיל לאט להיכנס למיטה. לאט לאט הוא התמקם בין הרגליים שלי עם גופו הקשה. בהתחלה הרגשתי את החזה שלו, אחר כך את הבטן ולבסוף את הזין הקשיח שלו מתחכך בכוס שלי. הוא התקרב עם שפתיו לשפתיי ובמקביל, לאט לאט, הוא התחיל להרים את החולצה שלי ושלח יד פנימה. הרגשתי תחושה מדגדגת כשטייל עם אצבעותיו על הבטן שלי. משם, באיטיות רבה, הוא עבר אל החזה שלי. הוא עשה את זה כל כך לאט שזה הרגיש כאילו הוא נהנה למשוך את הזמן. רגע לפני שפתח את קרס החזייה שלי הוא נעצר והיסס.
    "את הרי יודעת שאם אני אתחיל אני כבר לא אוכל לעצור" הוא אמר.
    "וגם אין צורך שתעצור...." השבתי.

מיד חשתי את ידו החמה על החזייה שלי. הוא שחרר את הקרס, נצמד אלי קצת ונאנח. רעדתי כאשר אצבעותיו החלו לגעת בעדינות בחזה החשוף שלי. בעדינות הוא החליק את ידו על הפטמות הקשות שלי וצבת אותן קלות. ידו החליקה אל צווארי ועצרה לרגע על הגרון שלי, מתחת לסנטר. הוא ליטף את הסנטר שלי עם אגודלו - בקושי נגע בו ואז הרים אותו מעט. עם קצה הלשון שלו הוא נגע בשפה התחתונה של שפתיי. זה היה כל כך חמים. חשתי את שפתיי נרטבות בזמן שהוא לאט לאט ליקק אותן. כל תנועה של הלשון שלו על השפתיים שלי העבירה זרמים בגוף שלי.

הוא הפסיק ללקק את השפתיים שלי ולאט לאט התחיל לזחול אל הצוואר שלי ומשם אל החזה שלי. בעדינות הוא נישק כל סנטימטר מהשדיים שלי והעור שלי רטט. הוא מיקם את ידיו בצידיי הגוף שלי ונצמד אליי בלהט. הוא נישק אותי בין שדיי ונעצר לרגע. כעת הוא לאט לאט החל לרדת אל הבטן הקטנה והשטוחה שלי. הוא עצר לרגע כאשר שפתיו הגיעו לתבור והרים את מבטו על מנת להביט לתוך עיניי. הוא החל לרדת אפילו לאט יותר ויותר, מענה אותי, כמעט לא זז, בקושי נוגע בי עם שפתיו בדרך אל איבר המין שלי.

הרגשתי איך אצבעותיו עוקבים אחר שפתיו לאורך צידיי הגוף שלי. לפתע כף ידו החליקה לתוך המכנס שלי. הוא לא מיהר להוריד אותו. הוא עשה זאת לאט לאט. הוא רפרף עם שפתיו מעל התחתונים הרטובים שלי ואני חיכיתי שהוא יגע כבר אל דגדגן הנפוח שלי. הוא הוריד את תחתוניי מעט והצמיד את שפתיו אל הדגדגן שלי. כשהוא נגע בו אני נרתעתי מהתרגשות. מהרגליים שלי ועד לפטמות שלי עברה בי צמרמורת ויצרה תחושה של השתוקקות שרק הפה הרטוב והחם שלו יכל להקל על התחושה הזו.

הוא לאט לאט התחיל למשוך את התחתונים שלי למטה וזרק אותם על הרצפה. הוא התמקם בין רגליי המפוסקות ולפת את הירכיים שלי. הוא התחיל לרדת בחזרה אל הכוס שלי עד שהרגשתי את הנשימה החמה שלו על הכוס הרטוב. באותו רגע לשונו נגעה בדגדגן הפועם שלי והוא התחיל ללקק את הכוס שלי תוך שהוא חודר מעט - רק עם קצה הלשון לתוך החור. מדי פעם הוא מצץ את הדגדגן וסובב את הלשון שלו על הדגדגן שלי. גל של עונג התחיל להציף אותי ואז עצרתי אותו בחדות ובקול צרוד אשר בקושי נשמע הצלחתי לומר "אני עומדת לגמור.."

ללא היסוס, הוא הסיר את מכנסיו ומשם יצא זין באורך של כ-23 ס"מ. איברו נראה קפיצי ושרירי כשמחור הכיפה נטפה טיפת מיץ זרע. הוא חזר להתמקם בין רגליי המפוסקות ואני סוף סוף הרגשתי את הזין שלו בכניסה אל הכוס שלי. "את יודעת מה יקרה עכשיו?" הוא שאל בקול חרמן. "כן ..." עניתי לו ובאותו רגע חשתי את תנועת האגן שלו. הזין שלו חדר לתוך הכוס שלי. הוא מתח את החור שלי עם הקוטר העבה של הזין שלו, כל כך לאט, כאילו נהנה מכל רגע.

עם העמקת הזין בתוכי הנשימה שלו הפכה למהירה יותר. הוא מתח את הזמן בין החדירות, כאילו חיכה כל החיים שלו לזה. רגע לפני שהזין שלו חדר לתוכי עד הסוף הוא עצר ודחף את הלשון שלו באגרסיביות לתוך הפה שלי. מיד לאחר מכן הרגשתי טלטלה חדה כאשר הוא החדיר את הזין שלו עד הסוף לתוכי. הוא התחיל בחדירות איטיות ועמוקות, מנסה להצמיד אותי חזק יותר לגופו.

הוא המשיך לנשק אותי בלהט כאשר פעם החדירות שלו היו חזקות ועמוקות כך שהרגשתי איך הזין שלו נכנס עד הסוף ואיך הביצים שלו מפליקות בחור של התחת שלי בכל חדירה ופעם הוא חדר לאט ועם רכות שלא ניתן לתאר אותה. הוא שגע אותי וגרם לי לרצות אותו עוד יותר חזק. הוא התחיל להתמקם על הברכיים מבלי לצאת מהגוף שלי. הוא הרים אותי אליו ולאט לאט המשיך לדחוף את הזין לתוכי. הוא אחז בתחת שלי בידו האחת ובידו השנייה שפשף את הדגדגן שלי. התחלתי לנשום לעתים קרובות יותר והגניחות השקטות שלי הפכו לממושכות יותר ויותר עם כל חיכוך. הרגשתי את האורגזמה שלי מתקרבת. אחרי עוד כמה חדירות האורגזמה הגיע ומיץ הגמירה שלי כיסה אותי. הכוס הפך ליותר ויותר רטוב. הוא המשיך בתנועות חדות ועמוקות לתוכי.

הרגשתי שאני נחלשת, הוא התכופף והניח אותי על המיטה אבל לא שלף את הזין שלו ממני. הרגליים שלי היו שלובות בשלו וכעבור כמה דקות נוספות של חדירות הוא התחיל ללטף את הגוף החם ורטוב שלי, את הבטן ואת הירכיים. אחר כך הוא לפת את החזה שלי בידו ונישק את הצוואר שלי. לאחר זמן מה, הסיר את רגליי ממנו ובמהירות התגלגל על גבו - כך הוא הפך אותי וכעת אני הייתי מעליו כאשר הזין שלו עדיין בתוכי.

התחלתי להניע את התחת שלי. עליתי וירדתי על הזין שלו, נותנת לו לצאת מתוכי לרגע ואז בחדות מחדירה אותו עד הסוף. שמתי את ידיי על רגליו ובכך נשענתי לאחור. מיד הרגשתי את כפות ידיו ואצבעותיו על הפטמות הבולטות שלי. התחלתי להרים ולהוריד את הישבן על הזין שלו שעדיין היה בתוכי. גנחתי עם התנועות בעוד ידיו החליקו מהחזה שלי אל התחת שלי, מה שגרם לי לגנוח בקול רם יותר.

הוא התחיל להניע את האגן שלו וזיין אותי בתנוחה הזו תוך שהוא מסתכל על השדיים שלי מתנדנדים בקצב החדירות שלו . לאחר מכן הוא עלה אל שפתיי ובזמן שידיו על העור הרטוב של הישבן שלי, מוחצות בנחישות ובעדינות בו זמנית את פלחיי, הוא נעץ בלהט את שפתיו בשפתיי, כשהוא מושך את התחת שלי לעבר האגן שלו כדי לחדור יותר עמוק לתוך הכוס שלי. לפתע הוא עצר, תפס אותי בשיער ומשך חזק לאחור. בכך הוא גרם לי להיצמד לאגן שלו עוד יותר חזק. הוא התקרב עם שפתיו לאוזן שלי ונהם בקול רועד מחרמנות: "זונה קטנה ידעת מה רצית?"
    "ידעתי..." השבתי
    "וטוב לך עכשיו?" שאל.
    "מאוד" עניתי.

הוא נשך לרגע את תנוך האוזן שלי והוציא את הזין שלו ממני. הוא הדף אותי מעליו, קם והרים אותי. הוא מיקם אותי על המיטה כשאני עם הגב אליו ופשק את רגליי. הוא נצמד אלי מאחור והרגשתי את הזין שלו על הכוס שלי. הוא שיפשף את ראשו של הדגדגן ומשם התחיל קצת בגסות לדחוף את עצמו לתוך החור של התחת שלי. בידיו הוא מחץ לי את פלחי הישבן שלי וחדר לאט ובעדינות לתוך החור של התחת שלי. אני גנחתי בקול רם מבלי לדפוק חשבון לאף אחד. זה היה רגע שכל כך חיכיתי לו וסוף סוף זה קרה. החדירות התחילו להיות יותר ויותר מהירות. הרמתי את התחת שלי יותר גבוה ככה שתהיה לי גישה לדגדגן שלי והתחלתי לעסות אותו במהירות. מידי פעם החדרתי אצבע לתוך הכוס הנוטף שלי. שמעתי אותו גונח בקול רם עם קול צרוד מעט.

אורגזמה כזו מעולם לא קיבלתי. הרגשתי ממנה התכווצות ברגליים והראש הסתחרר לי לגמרי. הרגשתי את הזין שלו מתפתל בתוכי ואז את מטח הזרע שלו בתוך התחת שלי . כל זה רק הגביר את האורגזמה שלי.

אחרי התאוששות קצרה, הוא שלף את הזין הרפוי קצת ונפל לידי. הוא המשיך ללטף את הגוף הרטוב שלי:
    "בייבי מאושרת?" הוא שאל בקול צרוד, בקושי נשמע.
    "מעל ומעבר" אמרתי.

וכך נרדמנו מותשים בחיבוק.
    נערך לאחרונה על ידי golda; 27-03-2011 בשעה 00:10. סיבה: [הודעת מנהל] תוקנו מספר שגיאות

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של Technix
    שם פרטי
    עמית
    לייקים
    7
    נקודות
    59

סיפור ממש נחמד, אבל היו קטעים שפשוט לא הבנתי על מה את מדברת.
    רשמת דברים בצורה לא ברורה, ולפעמים לא הבנתי איך קפצנו מ-א' ל-ב'. היו מעט שגיאות כתיב שלא הקלו על הקריאה, לדוגמא:
    לא נכון: "באתי עליו הביתה".
    נכון: "באתי אליו הביתה".
    זה דברים קטנים אבל בסיסיים ביותר.

משתמש מתקדם האוואטר של golda
    שם פרטי
    גולדה
    לייקים
    21
    נקודות
    255
    משפט מחץ
    גולדה באטרף (וחפשו אותי בפייסבוק!!)

ציטוטים של דברים שאהבתי במיוחד:

ציטוט נכתב במקור על ידי an69 צפיה בהודעה
    אני שונאת ללבוש תחתונים
    חיבקתי אותו ונצמדי אליו בכל גופי כך שהיה אפשר להרגיש את הבליטה שלו דרך המכנסון הדק שלי.
    בדרך בכאילו שכחתי לנעול את הדלת. נכנסתי למקלחת הורדתי מהר את הבגדים מעליי. פתאום אני שומעת את הדלת נפתחת. לא כיסיתי את עצמי, פשוט הסתובבתי עליו הוא נשאר רגע בוהה בי "עדן מה נסגר איתך קשה לנעול את הדלת" הוא יצא וטרק את הדלת אבל הספקתי לראות כי המראה הזה גירה אותו
    קמתי והתחלתי להתקדם לכיוון החדר ואני שומעת את אחי "מה ובלי נשיקת לילה טוב?" סיננתי לעברו "לא מגיע לך אחרי כל היום הזה" ותוך רגע זינקתי עליו התיישבתי עליו כאילו אני רוכבת עליו נתתי לא נשיקה בלחי וקמתי כאילו כלום לא קרה, רק שכן קרה. הרגשתי בליטה ממש גדולה במכנסיים שלו. הוא שוב התעצבן עליי, קם מהספה, תפס אותי, הצמיד לקיר, התקרב צמוד עליי ולחש לי בכעס "נראה שבסופו של דבר אני באמת אאנוס אותך, זה מה שאת רוצה?" אני רק סיננתי לעברו "אולי" השתחררתי מהאחיזה שלו והלכתי לחדר. אחרי כמה דק' שמעתי את דלת הכניסה נטרקת.
    פה אני מפסיק להביא ציטוטים כי יש כ"כ הרבה דברים שאהבתי

חוץ מזה, אהבתי שדחפת לסיפור אוננות קטנה במקלחת, אהבתי מאוד (!!!) שתיארת איך לאט לאט מצטבר אצל האח תסכול לנוכח המראה המפתה של אחותו, אהבתי מאוד את איך שהעניינים התגלגלו לאקט המיני - הרגיש לי נכון.

זה סיפור סופר מושקע. אני גם אדבר איתך עליו בפרטי.

צוות סיפורי זימה
    משתמשת כבוד
    האוואטר של _AnGi_
    שם פרטי
    אנג'י
    לייקים
    122
    נקודות
    2,322
    משפט מחץ

תודה גולדה!
    אתה ממש מחמיא לי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    5

ווי! סיפור יפה!! חוץ מהקטע שקשה לי להתחבר לגילוי עריות...

אבל בגלל שגולדה בתגובות שלו יותר מדי מפרגן, אני מחליט להיות פה מניאק.

יש לך שגיאות מעצבנות כמו שכבר אמרו. לו במקום לא וכל מיני כאלה, אני לא יודע אם זה בגלל המקלדת, או בגלל חוסר הבנה.
    אבל, וזה אבל חשוב!
    תמיד אבל תמיד! תעברי על הסיפור שלך לפני שאת מפרסמת אותו, מילה במילה. ככה תגלי את השגיאות האלה.
    עוד דבר זה, שאת לא עושה פיסוק טוב. כשצריך נקודה את שמה פסיק, והרבה פעמים כשצריך פסיק, את לא שמה. תראה כמה פסיקים היו במשפט הקודם שכתבתי.
    אני מניח שאת היית כותבת אותו ככה:
    עוד דבר זה שאתה לא עושה פיסוק טוב. כשצריך נקודה את שמה פסיק, והרבה פעמים כשצריך פסיק את לא שמה. שני פסיקים קטנים יכולים לגרום למשפט להיות הרבה יותר נעים לקריאה, וזה מנסיון.
    ואתו דבר לגבי ו' החיבור. את משתמשת במקומות שלא צריך, מה שגורם לסירבול גדול עוד יותר של הקריאה.

אני יודע שזה נראה מפחיד, אבל אם תקפידי על זה, את תעקפי את גולדה לפי דעתי, או לפחות תגיעי לדרגתו. כי בסיפור הזה לא ראיתי שום דבר אחר לא טוב.

צוות סיפורי זימה
    משתמשת כבוד
    האוואטר של _AnGi_
    שם פרטי
    אנג'י
    לייקים
    122
    נקודות
    2,322
    משפט מחץ

גם אני אישית לא מתחברת לגילוי עריות, ולכן עוד בתחילת הסיפור הסברתי כי מדובר באח חורג.

בנוגע לניקוד כבר הבנתי שיש לי בעיה, ותאמין לי אני עובדת על זה.
    מה באשר להגיע לדרגתו של גולדה, אני אפילו לא אנסה, כי אין על גולדה!!

משתמש מתחיל האוואטר של Technix
    שם פרטי
    עמית
    לייקים
    7
    נקודות
    59

בטח שיש על גולדה, יש golda חחח XD
    סתם.. אל תתייחסו לתגובה זו, שלא ייגרר לספאם.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    בירה!!!! זה לא משקה זו דרך חיים

אן אני מת על הסיפורים שלךךךךךך

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,481 | הודעות: 8,200,074 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect