Bullet For My Valentine
בולט הם להקת מטאלקור, תראש מטאל והבי מטאל
חברי הלהקה:
מאט'(מאט'יהו) טאק - שירה וגיטרה
מייקל פאדג'אט - גיטרה וקולות רקע
ג'ייסון ג'יימס - בס וקולות רקע
מייקל תומאס - תופים
שנים ראשונות
בהתחלת דרכם (1998) הלהקה ניגנה קוברים ללהקות גדולות כמו מטאליקה ונירוונה לפני שהלהקה הספיקה להקליט את הישר הראשון שלהם ניק קרדל הבסיסט הראשון שלהם פרק ובסוף הם לא הקליטו אותו. אחר"כ הם מצאו בסיסט חדש - ג'ייסון ג'יימס (שאגב עכשיו עושה ללהקה גראולים מדהימים...). במהלך שנותם בפעילות היו להם 3 שמות (כולל השם הנוכחי) - "Jeff Killed John" "Opportunity In Chigago" ושמם העכשווי - "Bullet For My Valentine". ב2004 הלהקה הוחתמה בידי חברת התקליטים סוני רקורדס.
דיסקוגרפיה
ללהקה יש 3 אלבומים:
האלבום הראשון שלהם נקרא The Poison ושוחרר 3 באוקטובר 2005
האלבום השני שלהם נקרא Scream,Aim Fire ושוחרר ב29 בינואר 2008
האלבום השלישי והאחרון שלהם נקרא Fever ושוחרר ב26 באפריל 2010
ללהקה יש עוד 2 מיני-אלבומים:
האלבום הראשון נקרא Bullet For My Valentine ושוחרר ב15 בנובמבר 2004
האלבום השני שלהם נקרא Hand Of Blood EP ושוחרר ב23 באוגוסט 2005
הסינגל שלהם "Hand Of Blood" זכה להצלחה רבה ואפילו הוא בין אחד השירים במשחק המוכר "Need For Speed - Most Wanted"
שירים מומלצים:
טוב לסיכום בולט היא להקה מאוד טובה שלדעתי יש פה הרבה אנשים בפורום שלא שומעים אותה ולא מעריכים אותה כמו שצריך להעריך אותה. לפני שנתיים חבר שלי השמיעה לי את הסינגל שלהם Waking The Demon וזה היה בזמן שלא אהבתי בכלל רוק ומטאל וחשבתי שזה פשוט זבל אבל אהבתי רק חלק מהשיר. אחרי חצי שנה שהתחלתי לשמוע הרבה רוק אז חשבתי לשמוע את השיר הזה עוד פעם בשביל לראות אם הוא יתאים לי עכשיו ובאמת אהבתי מאוד ואחרי זה התחלתי לשמוע עוד הרבה שירים של בולט ופשוט התאהבתי בהם.

ציטוט ההודעה