אדם שלא מאמין בשום דת, וחסר דת, ומאמין בעצמו, איך הוא נקבר? הרי אין לו אמונה בנפש כלשהי, שזאת הסיבה שקוברים בני אדם, כדי לתת כבוד לגופה, ולנשמה עצמה.
אז מה עם אתיאסט?
אדם שלא מאמין בשום דת, וחסר דת, ומאמין בעצמו, איך הוא נקבר? הרי אין לו אמונה בנפש כלשהי, שזאת הסיבה שקוברים בני אדם, כדי לתת כבוד לגופה, ולנשמה עצמה.
אז מה עם אתיאסט?
|
|
סתם קוברים כדי שהגופה לא תהיה מסריחה
לא הבנתי תשאלה בכלל
מה שהוא בוחר לפני המוות. זה שהוא לא מאמין בשום דת זה לא אומר שלא נותנים כבוד למת.
יש לוויה, קוברים אותו, נותנים לקרובים להתאבל וזהו.
אם הוא יבחר שישרפו אותו אז ישרפו אותו.
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 27-03-2011 בשעה 17:52.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
אני רוצה שישרפו אותי ושימו אותי בכד מעל האח.
לא אמרתי דבר כזה, תקרא שוב ותבין!
אמרו לי שסתם קוברים אותו, אז אמרתי אם ככה אז לא אכפת לו בכלל מה יעשו אם הגופה. וחוץ מזה כבוד זה משהו רוחני ואינכם מאמינים בזה, לא?
ואותי אישית לא היה אכפת אם שורפים אותי, ואז שחברים/קרובים יעשנו את האפר שלי מעורבב עם טבק של קנאביס, או מריאחונה.
חחחחחח תגיד לי..שמעת על המילה אנושיות?!?!?
מה קורה לפורום הזה...כל יום צצה פה שאלה יותר מוזרה מהקודמת...
קבירת גופה זה לוא דווקא אמונה , אלא גם הכבוד האחרון שיכול להיות לבנאדם שניפטר..
בעיקרון, אם קבורה מבטאת כבוד לנפטר, השאלה הזו די צודקת, שהרי למי שאינו מאמין בהישארות הנפש, מרגע שהאדם מת, אין מקום לכבדו, שהרי הכל מודים שאין לכבד העדר...
אבל קבורה היא פעולה שעושים בני האדם שנשארו כאן, אחר לכתו של חבר, בפעולה זו הם מכבדים את "זכרו" הוי אומר, את מה שהוא מסמל בעיניהם.
הסמליות הזו עודנה קיימת גם כאשר האדם עצמו אינו קיים עוד כלל, אליבא דאותם אנשים.
תראה לאתאיסט פשוט לא איכפת הוא מת אחי
למשפחה שלו כנראה איכפת שיקברו אותו.
אני לדוגמא בעד שריפת הגופה למה שאני אשלם לכמה דוסים על חלקה לכמה אחרים שיגידו כמה דברים .
כמובן שלפני זה אני חותם אדי, ואולי אפילו תורם את הגוף למדע.
נערך לאחרונה על ידי subwave; 28-03-2011 בשעה 22:58.
אז נראה שיש לך בעיה עם כל הצער.
הקרובים שלך מימלא ימותו, וכשהם ימותו בעצם לא יישאר כלום, ולאיפה בדיוק הקרובים שלך אמורים לעלות ולתת לך כבוד אם אין לך מקום קבורה?
העצמות שלהם לא חשובות? ללא העצמות, אין הוכחות שבלעדיהם אתה לא מתייחס בכלל, ללא מצבות אין שמות של חללות שנרצחו על ידי בני זונות פסיכופתים, ובלי כל זה לא יהיה רחוק היום שיחזור הדבר הזה שוב