קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סקר] מה יותר טוב V62 או V83 *ולמה אתם אוהבים אותו יותר*
    על ידי ASAFGB1 בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 08-06-2011, 22:08
  2. מה השם שלכם והאם אתם אוהבים אותו?
    על ידי Stain בפורום דיבורים
    תגובות: 49
    הודעה אחרונה: 14-10-2010, 14:03
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 20-08-2008, 22:13
  4. איזה ספורט אתם אוהבים/מעדיפים?
    על ידי aSwp בפורום סקרים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-05-2007, 19:40
  5. [העדפות פסיכומטרי] איזה בצפר אתם מעדיפים ?
    על ידי DaRk GoD בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-09-2005, 18:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

איזה וויסקי אתם מעדיפים?ואיך אתם אוהבים אותו?

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ברירת מחדל איזה וויסקי אתם מעדיפים?ואיך אתם אוהבים אותו?

אני אוהב את שלי עם סגריה,בכוס[שונא צ'ייסר]עם 2 קרח שותה לאט לאט ומרגיש את הטעם בגרון.

ומותג אני עדיין לא כ"כ סגור על עצמי אבל מהניסיון הקטן שיש לי איתו"ג'יימסון"לוקח בגדול.טעם עדין ורך, יורד בול בגרון.

ואתם?..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אם אני שותה וויסקי אני אוהב את הג'ק דניאלס NO.7 עם שתי קוביות קרח לשתות לאט ובכיף...

אם נגיד יושבים משפחה וזה ויש משהו יותר איכותי בלו לאבל או ג'ק דניאלס סילבר...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    שם זין על לחם !

לבחור אחד או כמה סוגים ומשקאות יחידים ? זה בלתי אפשרי.
    יש לי איזה עשרות משקאות שאני אוהב ובין המוצלחים שביניהם אפשר למצוא:
    גלן פידיך 21, גלן פידיך סנו פוניקס (מהדורה מיוחדת מחו"ל), גרין-בלו לייבל, לגלובין 16, ג'יימסון גולד רזרב.

שותה בלי קרח. אנשים קרח הורג את המשקה ומשנה תטעם שלו. כדי לכם לנסות בלי גם אם זה טיפה חזק מידי (אני לא יודע, יש חלק ששותים עם קרח כי זה חזק להם), ואז אתם תתרגלו-ותשתו את הטעם האמיתי של הוויסקי.
    נערך לאחרונה על ידי Ne Yo; 27-03-2011 בשעה 22:00.

משתמש ותיק האוואטר של Mslipknot
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

ג'ק דניאלס,שיבס.
    לא משנה איזה.
    אבל ג'ק דניאלס וישבס זה איכות.
    עם קרח בכוסית.
    ולפעמים בלי קרח.
    האמת זה די חלש בשבילי,אני רגיל לוודקה מגעילה נקייה לפעמים...אז לא ממש אכפת לי איך.
    נערך לאחרונה על ידי Mslipknot; 27-03-2011 בשעה 23:23.
    )לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
    LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
    LokomotivKid
    http://9gag.com/icecreamman?success=1
    קישוריית המדריכים של Mslipknot

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Ne Yo צפיה בהודעה
    לבחור אחד או כמה סוגים ומשקאות יחידים ? זה בלתי אפשרי.
    יש לי איזה עשרות משקאות שאני אוהב ובין המוצלחים שביניהם אפשר למצוא:
    גלן פידיך 21, גלן פידיך סנו פוניקס (מהדורה מיוחדת מחו"ל), גרין-בלו לייבל, לגלובין 16, ג'יימסון גולד רזרב.

שותה בלי קרח. אנשים קרח הורג את המשקה ומשנה תטעם שלו. כדי לכם לנסות בלי גם אם זה טיפה חזק מידי (אני לא יודע, יש חלק ששותים עם קרח כי זה חזק להם), ואז אתם תתרגלו-ותשתו את הטעם האמיתי של הוויסקי.
    תביא מה בא לך.. -איך ג'וני ווקר?יצא לי לשתות את האדום לא מזמן וזה לא בא לי טוב.והג'יימסון גולד הזה זה הרגיל כאילו? כי אני מכיר רק את הבקבוק הירוק שניראה כמו בירה היניקן.. וניסיתי בלי קרח זה לא יורד חלק אני פשוט אוהב קר לא בגלל החוזק.

ציטוט נכתב במקור על ידי Mslipknot צפיה בהודעה
    ג'ק דניאלס,שיבס.
    לא משנה איזה.
    אבל ג'ק דניאלס וישבס זה איכות.
    עם קרח בכוסית.
    ולפעמים בלי קרח.
    האמת זה די חלש בשבילי,אני רגיל לוודקה מגעילה נקייה לפעמים...אז לא ממש אכפת לי איך.
    שתיתי גם ג'ק דניאלס[הבלאק ג'ק] אבל הוא מהיותר חזקים בקטגוריה,שיבס עדיין לא יצא לי-הבנתי שהוא גם חזק [כמו הג'ק].
    וזה דיון על איכות אחי לא סטלה,עדיין לא יצא לי ליפול מוויסקי,מה שאני לא יכול להגיד על וודקה..

***למי שיש תמונה של סידרה [כל הג'יימסון לדוגמא,או הג'ק דניאלס וכו..] עם מה שייך למה,מוזמן להביא זה יעשיר את כולנו ויהיה נחמד לראות על מה עברנו ומה אנחנו חושבים עליו..:]***
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 28-03-2011 בשעה 19:01.

משתמש מתקדם האוואטר של or855
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    מי שמעשן לבד, מת לבד!

אני אוהב את שלי כמו שאמרתה עם סיגריה בצד, כוס של וויסקי [ לא צ'יסר.. ] ג'ק דניאלס וישבס עם 2 קוביות קרח

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    100

שיש תקציב אז בלו לייבל ושאין אז גרין לייבל ואם ממש אין תקציב אז גולד לייבל

משתמש ותיק האוואטר של Frenzy
    שם פרטי
    שפיץ
    לייקים
    35
    נקודות
    1,483

כל וויסקי שהוא בורבון ועולה מעל 200 שקל מתאים לי
    2 קוביות קרח בכוס אולדפשן

מעצב גראפי לכל מטרה.

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "לאחר כל לילה חשוך, יש יום בהיר."

בלאק לייבל, רד לייבל. כמו שהוא.
    נערך לאחרונה על ידי ShmuelAvera; 28-03-2011 בשעה 22:17.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
    ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies

.The Notorious B.I.G

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    שם זין על לחם !

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    תביא מה בא לך.. -איך ג'וני ווקר?יצא לי לשתות את האדום לא מזמן וזה לא בא לי טוב.והג'יימסון גולד הזה זה הרגיל כאילו? כי אני מכיר רק את הבקבוק הירוק שניראה כמו בירה היניקן.. וניסיתי בלי קרח זה לא יורד חלק אני פשוט אוהב קר לא בגלל החוזק.

שתיתי גם ג'ק דניאלס[הבלאק ג'ק] אבל הוא מהיותר חזקים בקטגוריה,שיבס עדיין לא יצא לי-הבנתי שהוא גם חזק [כמו הג'ק].
    וזה דיון על איכות אחי לא סטלה,עדיין לא יצא לי ליפול מוויסקי,מה שאני לא יכול להגיד על וודקה..

***למי שיש תמונה של סידרה [כל הג'יימסון לדוגמא,או הג'ק דניאלס וכו..] עם מה שייך למה,מוזמן להביא זה יעשיר את כולנו ויהיה נחמד לראות על מה עברנו ומה אנחנו חושבים עליו..:]***
    אם אתה אוהב את זה קר אז פשוט תשים במקרר לפני שאתה שותה, אבל לא לעשות את זה יותר מידי פעמים כי אז זה משבש את הטעם של הוויסקי.
    הרד לייבל גם אם היית משלם לי לא הייתי שותה, זה חרא של דבר.
    הג'וני ווקר הוא בעיקר מותג ולכן הוא עולה יותר כסף-כי אתה משלם גם על הפרסום שלו. למרות זאת אני חושב שלמתחיל בשתיית וויסקי הגרין עד הבלו לייבל יכול בהחלט לספק.
    חשוב להגיד שיש טובים ממנו אבל גם אותו אני אוהב. אני יותר טיפוס של סינגל מאלטים.

ג'יימסון גולד רזרב-http://www.melandrose.com/istar.asp?a=6&id=91161&utm_source=Vinquire&utm_medium=WineFeed&utm_content=James on+Irish+Whiskey+Gold+Reserve&utm_campaign=base&v_traceback=c0223_2053_f0327_031 6
    כמובן שבארץ זה לא המחרים (כ-800 שקל אם אני לא טועה),אז אישית אני לא הייתי קונה בארץ.

ג'וני ווקר:

רד לייבל (Red Label) - ויסקי בן 3-5 שנים, המותג הצעיר של החברה.

בלאק לייבל (Black Label) - ויסקי בן 12 שנים, מותג שעל פי הרוב מומלץ ביותר(מכיוון שהוא לא יותר מידי יקר). אישית אני פחות אוהב.

גרין לייבל (Green Label) - ויסקי בן 15 שנים. זהו ויסקי מסוג בלנדד מאלט שייחודו בכך שהוא מורכב מתערובת של מספר סוגי ויסקי סינגל מאלט, שהבולטים ביניהם הם טאליסקר, קראגנמור וקאול אילה.

סווינג (Swing) - ויסקי שגילו אינו מצוין אבל הערכה היא שהוא בן 17 שנה.

גולד לייבל (Gold Label) - ויסקי בן 18 שנים.

בלו לייבל (Blue Label) - מותג היוקרה של חברת ג'וני ווקר. כמו כן שנת המינימום של הבלנד הצעיר ביותר אינה מצוינת, חברת ג'וני ווקר מודעת לכך והיא טוענת שאינה מוכנה לציין זאת כדי לא לתת יותר מדי מידע על המותג אך ההערכה הרווחת היא שהצעיר במרכיביו בן 27 שנים, ואילו הזקן במרכיביו בן 50-60 שנים.

ג'יימסון:

ג'יימסון (הגרסה הרגילה, המוכרת ביותר לציבור הרחב) - 40% אלכוהול בויסקי אשר זוקק שלוש פעמים. צבעו זהוב קש והוא מתאפיין במתיקות רכה המאוזנת על ידי ניחוחות פירותיים. טעמו אינו מורכב יחסית וקל לבלוטות הטעם וסיומת עדינה ויבשה המתובלת בטעם העץ של החבית.

קרסטד 10 (Crested ten)- ויסקי זה הוא הויסקי העממי ביותר לאחר מותג ג'יימסון הרגיל. טעמו מתקתק הרבה יותר ואניני טעם טוענים שטעמו פשוט אך הסיומת שלו חזקה הרבה יותר מאשר זו של הג'יימסון הרגיל.

ג'יימסון 12 בשתי גרסאות: הגרסא המוכרת בשם ג'יימסון 1780 - ויסקי בעל צבע כהה יחסית. בלנד של וויסקים המיושנים במשך לפחות 12 שנים המציג גוף מלא ומתובל וסיומת מתקתקה והמזכירה מעט בורבון (תוצאה של היישון בחביות שרי). שימוש באחוז גבוה של מאלט ויישון ארוך גורמים לויסקי להיות עם טעם עדין הרבה יותר. הגרסה הפחות מוכרת אשר משווקת בצורה מוגבלת היא הJameson 12- Special Reserve - גם היא בעלת צבע כהה יותר ובה עורבבו סוגי ויסקי שיושנו בחביות עתיקות יותר.

ג'יימסון גולד (גירסת הזהב) - ויסקי עם צבע הדומה לצבע הזהב. בלנד של סוגי ויסקי שיושנו לפחות 10 שנים בחבית מסוגים שונים. טעמו של המאלט בולט מאוד במותג זה.

ג'יימסון 18 - ויסקי במהדורה מוגבלת של יותר מ 2,000 חביות בשנה. זהו ויסקי יוקרתי שכמעט ואינו ניתן להשגה בישראל.
    מותגים נוספים שנוצרו במהלך השנים הם: רדברסט (Redbreast) וספיישל רזרב "רדיו 100 השנים", אשר נוצר בהוקרה לאיטלקי ג'וליאלמו מרקוני, ממציא הרדיו, אשר אימו הייתה אירית ובת למשפחת ג'יימסון.

תמונות תחפש באינטרנט אין שום בעיה.
    נערך לאחרונה על ידי Ne Yo; 30-03-2011 בשעה 18:05.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

Ne Yo-
    שאפו גבר.. -כמה ידע יש לך,אתה ברמן או משו?
    יש לי כמה שאלות :
    1.אם תוכל לפרט לגבי הסינגל מאלט הזה-מהזה אומר ["סינגל"= יחיד] "מורכב מזן אחד" או "מעורבב"?..
    2.יש לי תקציב של 100-120 ש"ח. איזה וויסקי אתה ממליץ לקנות במחיר הזה?ואיפה יש חנות נורמלית בסביבות רמת גן ת"א?

תודה בכל מקרה...
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 30-03-2011 בשעה 23:27.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    שם זין על לחם !

תודה אחי. לא זה פשוט ידע שיש לי שהצטבר.

1)

סינגל מאלט (Single Malt) הוא ויסקי העשוי מ- 100% לתתשעורה מסוג יחיד. לעתים נדירות מצוין על הבקבוק "מאלט טהור" (Pure Malt) אך השימוש בסימון הזה משמש לרוב דווקא לתערובת של מספר סינגל-מאלטים, שנקרא Vatted Malt עד לפני כמה שנים, להבדיל מ"בלנדד" שמכיל גם ויסקי חיטה או תירס או שיפון.

סינגל מאלט מחויב בתהליך ייצור של זיקוק דודי (Pot Still), ולא זיקוק רציף (הקרוי גם "קולונה"). סינגל מאלט מאופיין בטעמים ממוקדים יותר מאשר בלנדד, ולרוב ישנה הקפדה יתרה על חומרי הגלם ובידול הטעמים מאלו של מזקקה אחרת. לעומתו הבלנדד ויסקי מכיל עושר רב יותר של טעמים אך בעלי פחות ייחוד (בלנדד עשוי להכיל 15 - 25 זיקוקים שונים). סינגל גריין הוא סינגל מאלט על בסיס חיטה, והוא לרוב בטעם עדין וספיריטי ובעל פחות אופי ועניין, ולכן ויסקי חיטה לרוב מזוקק בתהליך הרציף כדי לשמש בסיס לבלנדים (גריין פחות מומלץ מכיוון שהוא מיוצר בתהליך זול-חומרים זולים, ולכן נחשב פחות טוב).

טעמו של הסינגל מאלט מושפע ומאופיין לפי אזור מוצא, והמפורסמים, העשירים והמגוונים שבהם מיוצרים בסקוטלנד. ניתן למצוא גם סינגל מאלטים המיוצרים ביפן, ארצות הברית, אירלנד וארצות אחרות. מסורתית היו טועמים מחלקים את אופי הוויסקי לפי ארבעה אזורים גאוגרפיים עם מאפייני טעם שונים. תאגיד השיווק דיאג'ו המשיך לחלק את סקוטלנד למספר אזורי ייצור ויסקי לצורכי שיווק והסברה והחלוקה החדשה היא זו שלרוב משתמשים בה כיום:

ספיי סייד (speyside) - בין נהרות הספיי והליווט מתפצלים הרבה יובלים ששמם מוכר משמות המזקקות (יובלים כגון פידיך, אלגין וכדומה). באזור יש 46 מזקקות שמאופיינות בטעמים מתקתקים עם מעט עשן ולפעמים בעלי ארומות פרחוניות. ווסיקי לדוגמה: Macallan, cragganmore, Glenlivet, Glen Grant, Mortlach.

ויסקי מהאי איילה (Islay) - ויסקו שיוצר באי בדרום מערב סקוטלנד, מאופיין בטעמים עשירים של מלח ים ויוד בגלל עושר האצות, הכבול של האי ומשום הסופות המכות בו תדירות. עקב הטעם הייחודי התגברה הדרישה מיצרני הבלנדים לייצר את הלתת ברמות עישון מהגבוהות בסקוטלנד ובשוק הוויסקי בכלל (50 - 60 חלקים למיליון), אך לא כל המזקקות מעשנות את הלתת בהגזמה. יש המחשיבים את המעושנים האלו כוויסקי ל"מתקדמים" עקב הטעם העשיר. בסך הכל פעילות על האי 8 מזקקות ואחת נוספת (פורט שארלוט) מושקת מחדש ב-2009 אחרי שפורקה בשנת 1929. השמות הם: Lagavulin, Caol Ila, Bruichladdich, Kilchoman, Ardbeg, Bowmore, Laphroaig, Bunnahabhain
    איים - כוללים את האיים סקאי (Skye), ג'וּרה (Jura), אורקני (Orkney), מאל (Mull) ובעתיד גם שטלאנד (Shetland) - לרוב יהיו ויסקי עדינים למרות שיש יוצאי דופן (Talisker, Ledaig) בעלי מליחות ועישון מודגשים. האופייניים האחרים בסדרה זאת הם: Isle of Jura, Scapa, .Highland Park.

היילנדס (Highlands) - אזורי ההרים בסקוטלנד, יש המחלקים אותם גם להרים המרכזיים ולאלו הצפוניים. מזקקות רבות התמקמו שם בעקבות רדיפות של גובי מס בריטיים והמיקום הגבוהה וההררי הקשה על הגעה אליהם, ועל כן זהו השני בעושר המזקקות שלו אחרי ספייסייד. הוויסקי לרוב יהיו עדינים עד מעושנים למחצה, ומעט פרחוניים. מזקקות מייצגות: לדוגמה: Clynelish, Dalwhinnie, Glenmorangie, Glen Ord,

לוולנדס (Lowlands) - האזור מישורי הנמצא בדרום סקוטלנד ובערך בגובה פני הים. משקאות הוויסקי אלגנטיים, פשוטים ועדינים בטעמים ולרוב מיוצרים בזיקוק משולש (כנהוג באירלנד). כאלו הנמצאים לחופי הים לעתים יהיו מעט יותר מליחים. באזור נשארו רק ארבע מזקקות פעילות:GlenKinchie, Bladnoch, Auchentoshan ומזקקת סינגל גריין Girvan.

ולגביי הוויסקי יש לך כמה שעוד טובים יחסית למחיר שאתה נותן (כי כמובן שהוויסקים היותר משובחים מה שנקרא עולים בין 300-800), אבל אני צריך לדעת איזה סוג אתה אוהב..
    נערך לאחרונה על ידי Ne Yo; 31-03-2011 בשעה 15:59.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Ne Yo צפיה בהודעה

ולגביי הוויסקי יש לך כמה שעוד טובים יחסית למחיר שאתה נותן (כי כמובן שהוויסקים היותר משובחים מה שנקרא עולים בין 300-800), אבל אני צריך לדעת איזה סוג אתה אוהב..
    החכמתי...:]
    לגבי הטעם:אני יודע שהג'יימסון הרגיל מאוד כבש אותי[גם הגרסת זהב שלהם יצא לי לשתות-אבל זה מעל התקציב שלי..]חלק,ורך - מצד שני אני יושב עם אנשים ככה שלדעתי טיפה חוזק לא יזיק,אני מתכוון לג'ק כמובן,אבל הוא גם יחסית יקר[250 ממה שמצאתי],שניהם הולך דיי טוב
    השאלה על מה אתה חושב שיש עוד אופציה למחיר שלי שבערך נכנס לטעם של שני האלה.ואל תגיד רד לייבלP:..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    שם זין על לחם !

חחח רשמתי שגם אם תשלם לי אני לא ישתה את הרד לייבל-זה מגעיל

אז ככה. אני גם מאד נהנה מהג'יימסון האירי שלי (שאגב היה הוויסקי הראשון שטעמתי) אז אני חושב שלי ולך יש פחות או יותר את אותו טעם.

אני הייתי ממליץ לך לקחת גלן פידיך 12 (סיגנל מאלט). גם מותג ידוע אז באוטומטי חברים שלך יתלהבו, וגם טעים ומשתלם למחיר.
    http://www.allbiz.co.il/drinks4u/Page25772.asp?id=5555

או ג'וני ווקר בלאק - http://www.allbiz.co.il/drinks4u/Page7757.asp?id=1605 - למרות שזה פחות הטעם שלי, יכול להיות שאתה תאהב אותו.

או את הג'יימסון שאתה מכיר ואוהב.

שמחתי לעזור.

שיבס 12 אחלה וויסקי שבעולם ואחד האהובים עלי וגם לא יקר מדי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,623 | הודעות: 8,202,216 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect