נכתב במקור על ידי
משתמש אנונימי
בואו נגיד שכולנו מיצינו אהבה, כאב, שנאה, ולבסוף אדישות המובילה לוויתור על הבת זוג.
הסדר שרשום למעלה נכתב בדיוק בסדר בו מתנהלת מערכת יחסים נורמטיבית בין בני זוג, וזה על סמך מערכות יחסים בין אנשים בכל הארץ, ואני מאמין שגם בעולם.
מה שלא מסתדר לי פה הוא למה.. למה בעצם לא ניתן לדלג על הכאב, על השנאה, ועל האדישות?
אני מודע לכך שיש כל כך הרבה תשובות, וכבר עכשיו אתם מריצים בראש את התגובה למה שאתם קוראים, אבל קחו דקה אחת לחשוב על מערכת היחסים האחרונה שלכם. איך היא הייתה? אתם רואים את הרגעים איתה..? את החיוכים שלה..? את הפעמים שהיא אמרה את שמכם..
קו המחשבה זורם, מערכות יחסים מתנהלות, אנשים חיים - אך בכל הסיטואציות עליות ומורדות!
"עם אהבה גדולה מגיעה אחריות גדולה" - אי אפשר לחשוב על מערכת יחסים אחת שלא חוותה כאב.
בואו נדבר תכלס, אהבה היא דבר נפלא! אבל הכאב הזה... הצעקות, המילים לא במקום, המשמעות לכל מעשה ומעשה.. מילים, מעשים, מחשבות, נגיעות, עזיבות, בגידות.. ו...ו....ו.... חלללללאאאאאאאאאסססססססססססס!!!!!!!!!!!!!!!1
בואו נעצור. - אהבה גורמת לאושר שלא ניתן לתאר, אך מלווה בכאב!
האם אדם צריך לחשוש מלהתאהב? איך אפשר לאהוב מלתחילה אם אתה יודע מראש שאתה הולך גם לסבול!
אהבה הופכת לקו מחשבה - והיא מופנת לכלל הנשים. פתאום לא כל בחורה שונה, אלא כולן אותו דבר.
שנאה!!!
מה שבטוח השנאה מתגברת, האדישות מצטרפת לתהליך - זה הזמן לשכוח!
שלא אכפת, שוכחים מהר..
אבל שאכפת... כן... שאכפת.... זה כבר סיפור אחר, לזמן אחר.. לפריקה אחרת...