יש לי חברה כבר עוד מעט שנתיים ואני אוהב אותה הכי הרבה שבעולםם היא עוד מעט בת 17 ויש לה יום הולדת ואני רוצה לקנות לה משו מהממםםםםם והיא לא רוצה לעזור לי בבחירה אז אמרתי שהכי טוב זה להעזר בכם [= מה לקנות לה? (יש לי בערך 600-700 שקל למתנה)
יש לי חברה כבר עוד מעט שנתיים ואני אוהב אותה הכי הרבה שבעולםם היא עוד מעט בת 17 ויש לה יום הולדת ואני רוצה לקנות לה משו מהממםםםםם והיא לא רוצה לעזור לי בבחירה אז אמרתי שהכי טוב זה להעזר בכם [= מה לקנות לה? (יש לי בערך 600-700 שקל למתנה)
אני גבר ואני אוחל בננאות בחוסך!.
|
|
קניתי לה כבר שנה שעברה אני רוצה משו שהיא תגיד וואווווו![]()
אני גבר ואני אוחל בננאות בחוסך!.
תקנה לה משהו שהיא אוהבת ..
ספוילר:
תקנה לה איזה בושם נחמד או משהו..
ברור שאתה צריך לקנות לה משהו שהיא אוהבת, אפשר להציע לך מיליון ואחד דברים, השאלה היא מה הטעם של הבן אדם, מה שאף אחד פה לא יכול לדעת...
600-700 מה אתה משוגע?
מה היא אמא שלך?
תקנה לה משהו במקסימום 100 שקל.
אתה יכול לקנות איזה קאנבס עם הציור שלה עליו ועוד איזה בובה של לב מצמר כזה.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
אתה יכול לקנות לה שעון, שרשרת ועגילים איזה סט כזה.
ולא זה לא יעלה לך יקר בטח כמו שאתה חושב עכשיו במקום זהב אמיתי תקנה לה מצופה זהב קוראים לזה גולדפילד, זה ממש ממש יפה ניראה כמו זהב אמיתי אבל פשוט זה רק מצופה זהב..
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
חחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותי עלק אייפוד
תשמע אחי אהבתי תרעיון עם הקנבס של ההוא מלמעלה, אני מציע לך לקנות משו טוב !
אבל זה סתם תגובה מה שבאמת רציתי לומר זה רעיון שעשיתי לחברה שלי ביומולדת שלה ...
יצאנו לאכול וראינו גם סרט .. אמרתי לה מזל טוב והכל, היא לא אמרה כלום שלא הבאתי לה מתנה..
לפני כן ביקשתי מחברות שלה לשים לה את מה שקניתי לה בחדר על המיטה ואז היא חזרה הבייתה אחרי שיצאנו וראתה את הכל וזה
קיצר אחלה רעיון שבעולם