מה זה פארטי כווסט ומה עושים בו אם אפשר הסבר אם תמונות אני ישמח!!!
מה זה פארטי כווסט ומה עושים בו אם אפשר הסבר אם תמונות אני ישמח!!!
|
|
יש יותר מדי Party Quests או בקיצור PQ.
אני לא ממש יכול לפרט לך על כל PQ
אך יש את הרשימה הבאה:
Pq Henesys-להרוג מפלצות בזמן הקצר כדי שלא יפגעו בארנב שמיצר עוגות שאתם צריכים.
Pq Kerning-עוברים את השלבים בעזרת הריגת מפלצות ועמידה על מקומות נכונים.
Pq Coloseum-נלחמים אחד בשני(מי שהורג יותר מפלצות ומקבל יותר נקודות)ומקבלים נקודות.
Pq Subway-הורגים הרבה מאוד מפלצות בכמה שלבים ואז מקבלים הרבה מאוד אחוזים.
Pq Monster Carnival-כאן מדריך
Pq Dojo-הורגים בוסים בשלבים ומשגים נקודות שאותם אפשר להחליף בחגורות.
Pq Astaroth-הורגים סוג של בוס(צריך לעשות משימות של אחרי המשימות של הכובע לרמה 18)
Pq Ludibrium(Cracked Dimensional-הורגים מפלצות,עונים על שאלה,עוברים מעל קופסאות טלפורטים ואז מגיעים לבוס(אחרי 35 פעם שאתה עושה את הPQ אתה מקבל Broken Glasses שאלו משקפיים שבורות)
Pq Elin Forest-הPQ הזה הוא רק לעבודות מקטגוריית EXPLORERS,נלחמים במפלצות מגיעים לבוס(ואם אתה אוסף מספיק דברים שיוצאים מהבוס אתה מקבל עגילים די טובות)
Pq Muhsroom kingdom-זה לא כל כך PQ אבל...אתה נכנס עם פרטי של איש אחד ויותר הורגים את הBOX ומי שלוקח את הקופסא מקבל או שיקוי או חפץ טוב(החפצים שיוצאים הם לרמות 30-35 והם מיוחדים ואי אפשר למכור אותם)
Pq Pirate Pq-הורגים מפלצות בשלבים,משיגים מפתחות,לאחר מכן נלחמים בבוס(כל 100 מפלצות שהרגתם בPQ אתם מקבלים 10 מגילות,100 מגילות ואתם יכולים להשיג את כובע הפיראט הרגיל)
Pq Romeo And Julia-זה PQ די מפורט...הנה סרטון:
Pq Of Fog Sea=שתי קבוצות נלחמות במפלצות ולאחר מכן שתי הקבוצות נלחמות נגד הבוס,ומי שראשון הורג מנצח.
Pq Netty Pyramid-כאן אתה הורג הרבה מפלצות ועושה כמה שפחות MISS ליטי שאי אפשר להרוג,ואז אתם מקבל הרבה אחוזים(בבונוס יכולים לצאת מהקופסאות הרבה דברים שווים)
Pq Van Leon-לרמה 70 אתם הורגים את הבוס ANI,ברמה 120 ומעלה אתם הורגים Van Leon(סוגים של בוסים)
Pq Monster Park-בעוד די הרבה זמן בגלובאל,אתה הורג מפלצות ועובר שלבים ומקבל EXP טוב.
Dragon Rider-לא ממש זוכר עליו,אבל כנראה אתם הורגים סוג של בוס על דרקון.
זהו...בערך...(זה מה שאני זוכר)
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
תראה אחי מרמה 30 עד 50 אני ממליץ לך את CPQ ברמה 50-60 תהורג בNLC וברמה 60-70 PPQ