שלום ,
אני מוריד הורדות מ FILEFLYER לאחר שהכנסתי סיסמא ואז נגיד באמצע ההורדה מתנתק לי האינטרנט ואז שאני מנסה להמשיך את ההורדה מהמקום שעצרה אין אפשרות זה פשוט מוריד לי קובץ HTML ולא ממשיך אפילו את ההורדה מהתחלה , למה זה קורה עם FF ?
אשמח לעזרה .
שלום ,
אני מוריד הורדות מ FILEFLYER לאחר שהכנסתי סיסמא ואז נגיד באמצע ההורדה מתנתק לי האינטרנט ואז שאני מנסה להמשיך את ההורדה מהמקום שעצרה אין אפשרות זה פשוט מוריד לי קובץ HTML ולא ממשיך אפילו את ההורדה מהתחלה , למה זה קורה עם FF ?
אשמח לעזרה .
|
|
מוזר כשלי זה היה קורה הוא פשוט היה ממשיך את ההורדה. לא נראה לי שלמשהו פה יש תשובה בשביל לפי דעתי אין לך בררה אלא להתחיל מחדש.
אתה מוריד בצורה רגיל דרך הדפדפן אינטרנט שלך? יכול להיות שבגלל שאתה מוריד דרך אינטרנט אקספלורר (אם אתה משתמש בו כמובן) אז המנהל הורדות שלו לא מספיק חכם כדאי להמשיך את ההורדה אחרי שנעצרה.
נערך לאחרונה על ידי goku81; 31-03-2011 בשעה 00:27.
כנראה בגלל שהסיסמא נגמרה כנראה כשמכניסים סיסמא לקישור FF אז הוא מכין הורדה על שם הסיסמא ואם הוא רואה שהיא גמורה הוא לא נותר להוריד. אני לא יכול להגיד לך יותר מזה אחי מצטער.
אולי משהו אחר ידע משהו על זה....
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
למה אתה לא משתמש ב IDM? או מנהל הורדות אחר שיפתור לך את הבעיה הזאת? ולמה אתה סובל מניתוקים באמצע הורדות? מה זה דבר קבוע או שזה רק לפעמים קורה ואתה לא רוצה לאבד את ההורדות שלך?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
JDownloader שליטא!
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
תראה אני משתמש ב Download Internet Download Manager v6.04 הבעיה ששמתי סריאל זה היה מצוין פתאום גילה לי שהוא מזויף ולא נכנס לתוכנה , יש לכם סריאל כמו שצריך ?