שלום לכולם, החלטתי להפנות את לב האנשים כאן כדי שידעו מה זה שרת מצליח ואיך עושים אחד, דבר ראשון אשכול זה יראה לכם חופר אך כל מילה חשובה, שיהיה לכם בהצלחה, ואני מאוד מקווה שזה יפנה כמה דברים לאנשים כאן
תוכן עיניינים:
1.מצרכים לבניית שרת איכותי
2.מסע ניהולי
3.תוספות
4.טיפים
5.שידרוגים בשרת
6.שיווק
7.מועדפויות של האנשים
מצרכים לבניית שרת אמיו איכותי.
קודם כל בתחלית בניית השרתים בעל השרת מתחייב למחשב חזק או אחסון ! מומלץ שרת מאוחסן מאשר שרת על מחשב ביתי
לאחר מכן צריכים למצוא עונה שתהיה ככה:
נוחה לכם: 70%
אנשי הקהילה: %30
אחרי שבחרתם עונה, אתם צריכים לחפש את הקבצים הכי טובים והכי חסרי באגים, חפשו באתרים מחו"ל ולא אתרים מישראל, הידע שלנו בתכנות שרתים אפסי מאוד ליעד אלה שמהעולם.
אחרי שבחרנו עונה נברר עליה כמה דברים:
אם ניסו עליה שרת אחר
שחקתם בשרת ואיך הייתם מרוצים
דגשים חשובים
-אם יש לכם כסף ומאמץ אתם תצטרכו לקנות קבצים ולא סתם למצוא אותם ברשת, במידה ומצאתם ברשת אלה יהיו קבצים פחות איכותיים.
חשוב שיהיה לכם ידע גדול מאוד בכל תוכנות הSQL בניית שרתים, תחרשו על זה איזה חודשים יפים ככה ואתם מוכנים.
הכי חשוב לקרוא ולקרוא ולקרוא ולקרוא מדריכים גם אם זה נראה לכם שקראתם אחד ויש בוא אותו דבר כמו בשני קיראו שוב !, יש דברים שלא יציונו במדריך הראשון! חשוב מאוד להתחיל לראות מדריכים בוידיאו כדי להתחיל, בלי זה אין לכם מה להתעסק אם זה בכלל...
ואפילו אם באמת אתם ממש ממש ממש רוצים להצליח בכל העולם אתם תרכשו ידע של מתכנת, הוא יבנה לכם ויהיה איתכם לאורך כל הדרך, בחרו אלה מחו"ל, הכי טובים, והכי יקרים[ על שרות משלמים]
לפני שאתם פותחים את השרת לציבור אתם מתחייבים שהשרת יחזיק מעמד הרבה מאוד זמן, וכדאי גם להביא הוכחות ולא רק לדבר.
מסע ניהולי
כדי לנהל שרת אתם צריכים ידע בניהול, לא משנה במה, שיהיה אתכם ידע ניהולי, שתדעו איך להתקדם ובמקרה של קטטה, אי פעילות בשרת, תדעו איך להפעיל את האנשים, לא צריך ידע ניהול בעסקים ולא ידע ניהול משחק מריו, אלה ידע בסיסי.
לאחר שיש לכם את זה אתם מוכנים היטב לפתיחת השרת.
תוספות
אחרי שיש לנו את כל הדברים ואנו מוכנים לפתיחת השרת, אנחנו מחפשים את הדברים הכי יחודיים ואת הדברים הכי הכי טובים לשרת, כמו אתר יפה, איוונטים יחודיים, חשוב להגיד, יפה זה רק מבחוץ, צריך שהכל יהיה פשוט לאנשים.
צריך חנויות יפות, עירים יפים, עיצובים מושכי עין, בקיצור דברים איחודיים !
טיפים לניהול שרת
טיפ ראשון הוא מוטיבציה, לא להתעצל לפרסם, להיות פעיל, להפעיל את האנשים בשרת
טיפ שני, הוא הפרסום, פרסום הוא אחד הדברים החשובים ביותר בבנית שרת.
טיפ שלישי הוא היחודיות, ככל שיהיה יותר דברים שיש רק לכם, יבואו אליכם יותר ויותר אנשים
טיפ רביעי, לא לפוצץ במספר הצוות שלכם, לא להגיד זה שכן של סבתא שלי אז אני יתן לו GM רק אנשים מנוסים שכבר היו פעמים רבות
טיפ חמישי, שאתם רוצים לפרסם משהו, אך ורק אתם מפרסים את אותו דבר, אם זה את השרת, אם זה עידכונים לגבי השרת ואם אתם רוצים שיפרסמו אותכם תעבירו מידע למי שאתם רוצים שיפרסם.
שידרוגים בשרת
הדבר הזה הוא חשוב מאוד, אם אתם שואלים אותי זה הדבר החשוב ביותר בשרת !!
מה זה אומר שדרוגים, זה אומר לא לשבת ולחכות ולשעמם את האנשים שיקרה משהו, אלה תעשו אתם שיקרה משהו, אם זה איוונטים, אם זה פעילויות, וגם אם זה נראה לכם שאתם בשיא בשיא של ה"לייף" כרגע, זה לא טוב ! מתי שאתם מרגישים את זה אתם צריכים להשקיע ברגע הזה בשרת בצורה לא נורמאלית, אם לא יהיה לכם איוונטים, יהיה משעמם, אם יהיה משעמם, לא יהיה מה לעשות, אם לא יהיה מה לעשות, אנשים פשוט יצאו, ויגידו, שם אין מה לעשות אז למה שנחזור לשמה.
כל הזמן לחשוב על דברים מעניינים ולהכניס אותו לשרת בכל צורה שהיא, לא משנה איך, אם זה שרת משחק קונטר או סאמפ כאלה ואחרים אפשרי לשלב אותם אם השרת ולהגיד זה השרת שלנו, יש לנו שרתי משחק אתם מוזמנים לזה לזה ולזה.
כל הזמן לשדרג את השרת, אם זונה עונה ואם זה כל דבר אחר !
שיווק השרת שלכם
בחודש הראשון שאתם פותחים את השרת זה רק רק רק לפרסם, אפילו לתת פרסים לאלה שיעזרו לכם לפרסם, תפרסמו בכל דבר אפשרי, אם זה פורומים, ICQ מסנג'ר, אתרים, סקייפ, חברים מהשכונה, כל פורום שאתם מכירים, לעשות תחרויות פרסום
פשוט רק לשווק ולפרסם את שרתכם, לעצב לוגואים לשרת, אם פרטי השרת וכו'
מועדפויות של האנשים
העדפיות של האנשים בישראל קיום הוא שרת קל קל, בישראל קיימים כמה שרתים קלים ומצליחים מאוד, אבל יש שרתים קשים מצליחים עוד יותר ושרת אחד מהם זה אמיו ישראל, שהגיע לחו"ל, שבר את שיא המחוברים באמיו בישראל לראשונה.
אז בקצרה אני יגיד מה הכי כדאי שיבואו אליכם אנשים, תעשו מה שהכי הכי נוח לכם, אבל אתם צריכים לחשוב לפני, כי אם יהיה אקספי X ואז תשנו ל אקספי X רוב הסיכויים שאנשים יפרשו ! אז תחשבו מה אתם רוצים לעשות.
אם אתם שואלים אותי, שרת קל אחרי שאתה הופך לפול, אין מה לעשות ויהיה משעמם, יצאו אנשים ולא יחזרו, אז אם שואלים אותי אני אומר שרת בינוני שרת שיצליח הכי הכי כאן בארץ ובחו"ל, כמויות האקספי כיום:
100 - קשה
1000 - קשה בינוני
5000 - בינוני עד קל
9999 - הכי קל שאפשר
עוד משהו מאוד חשוב בשרת, זה הוא שם השרת "המותג" השם של השרת צריך להיות מקצועי, לא מועתק ולא ילדותי, לא להמציא שמות כמו ארמגדון אמיו או ספידרמן אמיו - דבר זה יראה חוסר מקצועיות קשה מאוד !
בחרו שם מקצועי כמו Tactical PreMu Imm וכו'.