allbiz.co.il/drinks4u/Page31153.asp?id=9508
שמעתי שזו אחלה וודקה שבעולם ואני ממש אוהב וודקות סופר פרימיום (בד"כ אני קונה סטולצ'י אליט שזה לא יקר כ"כ באזור בה300). מעניין אותי אם מישהו טעם כאן בלוגה גולד ויכול להמליץ? נראה לכם שווה 1350 ש"ח?
allbiz.co.il/drinks4u/Page31153.asp?id=9508
שמעתי שזו אחלה וודקה שבעולם ואני ממש אוהב וודקות סופר פרימיום (בד"כ אני קונה סטולצ'י אליט שזה לא יקר כ"כ באזור בה300). מעניין אותי אם מישהו טעם כאן בלוגה גולד ויכול להמליץ? נראה לכם שווה 1350 ש"ח?
|
|
טעמתי אבל אני לא יכול להגיד לך כלום.. כי אני שונא וודקות נקיות, ואם כבר שותה וודקה אז בטעמים, ובכלל אני אוהב יותר וויסקי..
אני לא יודע אם זה שווה את המחיר כי בעיניי כל וודקה היא כמעט אותו הדבר, אבל תחכה לעוד חוות דעת.
אישית לא טעמתי, אפשר לקרוא באמת חוות דעת באינטרנט .
לא טעמתי , מטעמי אני בכלל לא אוהב לשתות וודקה נקייה , גם רק מעורבבת וגם אני לא ישקיע כסף על וודקה יקרה כשאני מערבב . כמו שמעלי עדיף לקנות פרפקט או אקסולסיב או משהו זול.
אבל ככה בבית להריץ שוט צ'יסר , בכיף תהנה.
ו1350 ש"ח . זה -מוגזם- . לא מומלץ לדעתי . קנה סטולי עלית . תנסה היא בין המובחרות.
ואם כבר אתה משקיע כסף תשקיע בוויסקי
לא אוהב להשקיע הרבה כסף בוודקה אני שתיתי פרפקט נקי ואחרי שניה שתיתי גריי גוס נקי ולא הרגשתי הבדל מי יודע מה גדול ככה שלדעתי זה פיגור...בכלל פרפקט הוודקה הכי אהובה עלי משום מה
תקנה וויסקי טוב וזהו
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 01-04-2011 בשעה 03:35.
פרפקט האהובה עליך?
זה אצטון עם מים, אצלנו היא פשוט נוראית ועושה כזה האנגאובר שבא לך למות למחרת אה כולך בחום ורעידות
מעצב גראפי לכל מטרה.
Slats Slats Slats
פרפקט. חח
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:38.
לא יודע, אני מעדיף להשקיע בוודקה איכותית... לא כ"כ מת על וויסקי. וכמו שאמרתי הוודקה הסטנדרטית שאני שוטה זה סולטצ'י אליט (או סטולי אם אתה מעדיף). אם בא לי טעם אני קונה ואך גוך דאבל אספרסו שזה די אחלה, אבל לא ברמה של סטולצ'י. בכל מקרה מאוד בא לי על בלוגה... נראה לי אני אקנה בקבוק, נראה מה יהיה... אני יודע שתכל'ס אפשר באותו מחיר להביא בלו לייבל אבל כמו שאמרתי אני יותר בקטע וודקה... אגב אני אף פעם לא מערבב... רק נקי... סטולצ'י למשל זה כמו לשתות מים מהבחינה שזה לא שורף בפה בכלל ולמחרת אין האנגאובר בכלל... נראה איך יהיה הבלוגה אני אפרסם פה את התוצאות
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 01-04-2011 בשעה 16:47.