- ג'ון סינה הזכיר את הופעת הבכורה שלו ברסלמניה, שהתקיים בשנת 2004, בMTV.com.
הוא הזכיר את הקרב שהיה לו נגד ביג שואו על אליפות ארצות הברית, אבל שהמוזיקה שלו התחילה והוא עבר דרך המסך אל תוך הזירה, הוא הרגיש מבולבל.
"הייתי מודאג שהמכונית שלי תיגרר" אמר סינה.
- אלופת הנשים לשעבר בTNA,אוסום קינג, נצפתה היום בשדה התעופה באטלנטה בדרך לרסלמניה.
בעקבות זה, היום פירסם אוהד מהטלפון סלולרי, צילום של קונג ישנה בטיסה בדרך לאטלנטה.
*למי שאין מושג איך אוסום קינג ניראת בבקשה:

- FoxNews.com היה ראיון היום לקראת הרסלמניה 27 על מנת לקדם אותה, בראיון התמקדו Snooki ובאלברטו דל ריו.
דל ריו אמר:
"זה הולך להיות השיא של הקריירה שלי", אמר דל ריו, יליד מקסיקו. "המשפחה שלי, המדינה כולה שלי,הם הולכים להיות גאה בי, כי אני הולך לצאת לשם ולהפוך לאלוף העולם החדש. אני הולך למות בעודי מנסה להיות אלוף העולם במשקל כבד. "
- מטאליקה הודיעה אחר הצהריים לפייסבוק שלהם כי טריפל אייץ' ישתמש באחד השירים הכי אהובים על המעריצים שלהם לכניסה שלו למשחק נגד אנדרטייקר ברסלמניה 27 ביום ראשון הקרוב.
מעריצים רבים מעלים השערות שיכול להיות שזה השיר "For Whom The Bell Tolls."
- דיילי סטאר בבריטניה דיבר על אלוף TNA סטינג ועל כוכב UFC ברוק לסנר על ההצעה שאותה הם סירבו להופעה ב-WWE שבה היו מופיעים ברסלמניה 27.
להלן ציטוטים שלהם:
סטינג:
"לא הייתי אומר שזה שטויות במיץ עגבניות, זה לא נכון! זה קרב החלומות שהאוהדים היו רוצים לראות. זה היה קרוב. אני שמח שדברים התנהלו בדרך שבהם הם התנהלו. יש כל כך הרבה משתנים. בוא נגיד שדחיתי מאותן סיבות תמיד דחיתי. איזה דבר בי לא אאמין מה יקרה שם, מבוסס כולו על תיעוד המסלול עם בחורים אחרים WCW ואת כל מה שמתרחש לאחר וינס קנה את WCW. אני רגיל להיות צופה, אבל אני אהיה בין אלה ששואלים מה יקרה בין אנדרטייקר טריפל H. "
לסנר:
"הם היו חכמים מספיק כדי לדעת שאני מעורב עמוקות UFC, מה שאני עושה עכשיו. היאבקות אינה משפיעה על חיי כל כך הרבה. לוחם I'ma. WWE ימשך, והוא תמיד יהיה שם, אבל אני ב UFC עבור ככל שאני יכול לראות אם אי פעם היה הזדמנות בעתיד להיות ברסלמניה, אז אני מניח שאני צריך להגיד:. "לעולם אל תאמר לעולם".
- הדיווה לשעברשל ה WWE סרינה, תחזור ליפן כדי להיאבק עבור קידום SMASH של טאג'ירי מ 30 אפריל עד מאי 3.
- WWE יש הפתעה גדולה עבור WrestleMania, מראה חדש חם של סאני ב Axxess רסלמניה, הרבה יותר!
- המארח של רסלמניה XXVII הופיע הערב אצל פירס מורגן הלילה ב-CNN. פירס מורגן שאל את ג'ונסון אם הוא מתכנן היאבקות שוב.
"אני פתוח", אמר ג'ונסון.
מורגן שאל, "באמת?"
"מאוד פתוח לזה. בטח. תמיד הייתי פתוח לזה" השיב.
"כאשר עזבתי את היאבקות לפני שבע שנים, באותו זמן, קרו שני דברים. אני השגתי את כל מה שאני רציתי בהיאבקות ואני גם רוצה להיות שחקן טוב. כדי לעשות את זה, הרגשתי, שאני צריך להתרכז אך ורק במשהו אחד ומתחייב לפעול אך ורק למען המשחק. "
*קרדיט לי על התרגום כמובן...