קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [CSS] בעיה באת יצירת Layout מי Divs
    על ידי DEONOISE בפורום שפות צד לקוח
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-03-2012, 12:43
  2. [שאלה] מתח מיני...
    על ידי Cutey בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 26-05-2010, 15:02
  3. [בעיה] כתוב ösåöå וכל מיני במקום עיברית
    על ידי lizliz24 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-03-2010, 17:47
  4. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 27-07-2007, 16:34
  5. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 13-07-2007, 01:23
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

בעיה עם יצירת מתח מיני

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

ברירת מחדל בעיה עם יצירת מתח מיני

אני יקצר את העניינים.
    בודדתי את המטרה , ישבנו על ספסל , בניתי קינו , השיחה הייתה זורמת (היא המשיכה את השיחה כשנתקעתי קצת) , וברגע מסוים אמרתי לה "אני ממש מתאמץ לא לנשק אותך עכשיו"
    התשובה שלך הייתה : "זאת תהיה בעיה , כי היה לי חבר במשך שנה ועדיין לא התגברתי עליו , ואני עדיין לא מכירה אותך מספיק"
    עכשיו , הבעיה כפי שאני רואה אותה היא מתח מיני לא גבוה במיוחד , וחוסר בבניית נוחות..
    אפשר להגיד שלא קראתי מאמרים כבר הרבה זמן , אז מישהו יכול להביא לי מאמרים טובים על שתיהם , כדי לרענן את זכרוני ? (חיפשתי ולא מצאתי , יש בלנקייה על בניית נוחות , אבל אני צריך בבקשה משהו יותר רציני..)
    תודה (:

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

לא אומרים דברים כאלה...
    אתה הפלת את עצמך.
    אתה צריך להגיע למצב שקינו זה לא ביג דיל בינכם.
    ושיש חיבור הבנה והאדה משני הצדדים.
    אם רק היא נמשכת אליך ולא נתת לה שום סימן שאתה נמשך אליה בגלל סיבות לגיטימיות...
    אז היא תגיב כמו שהיא הגיבה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

החיים חלומיים!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 16:50.

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

תודה על התגובות , XSONICX אם אמרת שפעלתי יפה (דרך אגב עשיתי את מבחן הזרימה , עם הקינו בידיים , והיא בהחלט הגיבה טוב , הרימה והורידה את הידיים שלה בהתאמם למה שאני עושה) , היא תירצה = מה אני צריך לעשות ?
    מה אני צריך לעשות עכשיו אם אני רוצה איתה קשר רציני , לא הרסתי לעצמי ב100 אחוז?

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

מזל טוב! סוףסוף שאלה שמדברת על בעיית תקיעה ממשית בסטים! אני מאושר!

ועכשיו להסבר מפורט: עשית הכל טוב ופישלת רק בסוף. תתנחם בעובדה שזה רק סט אחד, ואמירוש דפק הרבה יותר סטים בחלק הזה עד שהוא למד להתמודד עם כל בעיה שיכולה להיווצר D:
    את המשפט הזה אומרים רק אחרי שאתה יוצר מתח מיני. אחרי שאתה רואה שיצרת משיכה, יש קינו והשיחה זורמת כמו שאמרת- מה שאני אוהב לעשות זה:

ללכת לקיר ולהשען עליו עם הגב. להביא אותה למצב שהיא מחבקת אותך או שמה את הידיים שלה על הכתפיים שלך (אני פשוט לוקח את הידיים שלהן ושם על הכתפיים שלי, ושם את הידיים שלי על המותניים שלהן). עכשיו בין השפתיים שלכם מפרידות רק כמה סנטימטרים. אתה צריך שתסתכלו אחד על השני בעיניים יותר מכמה שניות. אחרי שאתם מסתכלים אחד על השני, אני פשוט מלטף לה את השיער טיפה, נוגע בצוואר, עושה מבט משולש- מסתכל בעין שמאל, עין ימין ובפה. אם היא לא נרתעת אתה יכול לנשק אותה.

אם היה לך גיים טוב עד פה, זה יעבוד. אם לא אז...

TROUBLESHOOTING:

-בזמן שאתה נשען על הקיר והיא מחבקת אותך (לפני הנשיקה), אני אוהב להמשיך לדבר כדי להרגיל אותה לסיטואציה. נוצר פה מתח מיני לאט לאט כי אתם מאוד קרובים. אפשר ואף מומלץ להסתכל עליה ולהגיד "אני מנסה לנחש מה את חושבת עליי" ולחייך (קרדיט לTHENUTS).

- אם כשאתם מתחבקים היא לחוצה, או אומרת "זה מוזר", "זה מטריד", זה רק אומר שהתקדמת מהר מדי בקינו ולא יצרת מספיק נוחות. אל תמשיך בקינו. תדבר איתה ותיצור נוחות וA3 ( "תספרי לי 3 דברים מעניינים עלייך" וכד', יש הכל בספר של מיסטרי.)

- יש בחורות שמפחדות/נלחצות להסתכל לאנשים בעיניים/נוטות להתחמק ולהסתכל לצדדים. מה שאני עושה זה תופס להן את הפנים, מזיז אותן לכיווני ואומר "אני אוהב שמסתכלים לי בעיניים כשאני מדבר" או "אני לא אוהב שלא מסתכלים לי בעיניים".

-אם היא לא זורמת/ מסובבת תראש, תמשיך לדבר (בגלל זה החלק של הדיבור אצלך צריך להיות מעולה. אתה צריך להיות מסוגל לדבר שעות). אולי לא יצרת מספיק נוחות ואולי גם לא חירמנת אותה מספיק. תמיד אתה יכול להוסיף לרוטינה הזאת נשיקות בצוואר לפני. זאת אחריות שלך לבדוק מה עובד לך הכי טוב.

-אם אתם מחובקים והיא מצמידה את הכוס שלה לזין שלך ומתחילה לזוז ולהתנהג כאילו אתה מוט של חשפניות, אז אתה בכיוון הנכון...

בהצלחה בהמשך,
    אמיר.

לא אומרים דברים כאלה...
    בטח שכן. אני גם אומר לבחורות שאני מת לזיין אותן. הכל תלוי בתזמון ובאיך אתה אומר את זה.
    נערך לאחרונה על ידי mir123; 02-04-2011 בשעה 17:58.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

איזה יופי!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 16:51.

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

תודה רבה רבה על התגובות (:
    אני אנסה לקבוע איתה להיפגש ואנסה ליישם את כל הכלים שנתתם לי פה

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

קיבלת תגובות יפות, ואחת קצרה ממני כי אני ממש חייב לזוז - בדר"כ התמודדות עם התנגדות כזאת תגרור טעויות, הדרך הכי קלה היא להסכים איתה (כי לכאן או לכאן, זו ההרגשה שלה ואין דרך אחרת), ואז לגרום לה להסכים בעקיפין עם העובדה שלעבור הלאה זה לפעמים התרופה הכי טובה, אולי להציע משהו בנוגע לאיזשהו "חיבור" שאתה מרגיש, אם היא מסכימה, ותיגש שוב לנשיקה, היא לא יכולה להגיד לך שוב את אותה התשובה, זה יוצר דיסוננס עם ההסכמה הקודמת שלה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect