קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [אתגר] החוקים משתנים
    על ידי Maor בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-09-2008, 20:21
  2. [בקשה]המלצה על משחק....
    על ידי idoli בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 20:44
  3. [בקשה] משחק אסטרתגיה
    על ידי Edo בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 23:59
  4. משחק פצצתי מפקד צבאות
    על ידי <<YaRoN>> בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 14:17
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

☮☮☮משחק מועדונים,צוברים SP מ-0,החוקים משתנים...☮☮☮

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ברירת מחדל ☮☮☮משחק מועדונים,צוברים SP מ-0,החוקים משתנים...☮☮☮

טוב אז מקווה שהבנתם מהכותרת על מה הרעש,אם לא,אתם 2% מהאוכלוסיה שעדיין לא מבין אותי.אבל זה כבר נושא לדיון אחר.

כמו שהכותרת אומרת אנחנו נדון על NIGHT-GAME,ככה שמי שאין לו מושג בנושא ולא הגיע לרמת ההשתחררות והכיף במסיבות-שבבקשה לא יגיב,לא מקטע רע,פשוט בגלל שהוא יותר יוזיק מיועיל.לכולנו-שכן רוצים להחכים..:]

משחק מועדונים כמו שכולנו יודעים הוא משחק שבנוי על SP והמון ממנו,ז"א אם אני רוצה להביא סגירה הלילה[מי שחושב כרגע על נשיקת לילה טוב,כנראה מתאים לקטגורייה למעלה..] כדאי לי לבוא עם מעגל גדול-כע הDJ גם נחשב, זה הזמן שהביץ'שילד פרוס והAFC מלקקים..
    למה פתחתי את האשכול הזה? בגלל שאת כל זה אני לא מחדש לאף אחד שנהנה במסיבות ומגיע לסגירות[הסדר חשוב..],אממה אני מדבר על מצב שהחיים שלכם לא הכי סבבה,והמעגלים שהקמתם התפרקו או וואטאבר,ולמרות זאת אתם רוצים להשאר במקום של ה"חיית מסיבות" שהורגלתם אליו תמיד-אפילו שאתם לא מגיעים כחבר של הDJ וחצי מהמועדון שם עין עליכם נותנים כניסה, איך עושים אתזה??

הסרטון שלמטה יעזור לכם להבין איך פועלת הדינמיקה הקבוצתית מהרגע שנכנסתם למועדון,ואיך תהפכו לבחור עם הSP הכי גדול במועדון.

הסרטון הזה נבדק ונוסה ככה שתגובה של"זה לא עובד מניסיון" או כל שטות אחרת רק תוכיח נקודה על הכותב שלה.
    הבנתי שבמשחקי מועדונים אדם ליונס מככב בגדול,בכנות,הצצתי במשו קטן שלו[המשחק עם החגורה שבנות עוברות מתחת]וזה לא נראה לי מתאים למשחק כאן בארץ..טוב אולי למועדון סלסה במיאמי עם הרבה מוחיטו ברקע..
    ואני שואל איזה עוד דברים קיימים?חומרים[לא לזה מפגרים,מגיעים לסטלה טבעית..:]?משחקי מועדון וטיפים שיעזרו להגיע לSP מקסימלי..
    פיווטים-איך מאלתרים אותן?איך לוקחים אותן לסטים אחרים?איך ? אם אין לי SP התחלתי גבוה[עוד 3 חבר'ה שבאים איתי לא כזה נחשב..]

איך גורמים לכל החרא הזה למעלה לעבוד?כי דוגרי לא בזיין שלי לפתוח 2786 סטים רק כדי להביא SP,והאמת אני גם לא חושב שזה יעזור
    בנות קולטות מתי אתה נהנה ומתי אתה בא ויורה לכל הכיוונים.וחוצמזה המטרה העיקרית היא להנות הסגירה היא רק בונוס.

יאללה תאתגרו אותי...:]
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 03-04-2011 בשעה 00:43.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 12:47.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

^ מגיע עוד שניה,רק תגיד אם הווידאו שדחפתי באמצע הפוסט עולה,למה לי הוא לא מופיע P:

אחרי עריכה:הסרטון לא עולה כמו שראיתי,אני צריך לזוז,למי שיש גישה לנושא שיצרף את הכתובת למקום הנכון.

לא משנה הכל הסתדר.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 03-04-2011 בשעה 08:02.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

פתוח לדיון, אם למישהו יש משהו להוסיף, לחדש, לכו על זה זה הערב שלכם (טרייד מרק על המשפט).

אני חושב שהסרטון הזה עבר פה כבר פעם מתישהו (או שאני ראיתי אותו איפשהו ושחכתי כבר), ובכל מקרה אדם ליונס אם כבר ציינת אותו
    מעביר כחלק מהקורסים שלו שיטה שנקראת "מטה גיים", שעובדת בצורה מאוד דומה למה שמראים כאן, מה שכן מדובר בהרבה "עבודה קשה" ומהרגע שאתה נכנס למועדון אתה רק "עובד".

חשוב גם לזכור ששתי כוסיות שרוקדות איתכם צמוד ועושות לכם מסאג באמצע המועדון לא שוות ל 10 כונפות שדיברת איתן כמה מילים במועדון, ואם אתה נכנס מראש עם קבוצה של בנות, אף אחד לא יודע מאיפה אתם מכירים, ככה שבפועל 3 דקות של שיחה עם סט משועמם של כוסיות בכניסה (לפני שהן נכנסות הן הרבה פחות "מתגוננות", משום מה) יהיה שווה הרבה יותר מ20 שניות של שיחה עם 3 בחורים שאף אחד לא יזכור אותם כל הערב...

גם יש פה נושא של "טיפוס", יש גבול לכמה אתה יכול להיות "בחור כיפים" שמסתובב במועדון (לפחות לטעמי, כן? אני מעדיף 3 שיחות שמובילות לאנשהו מאשר 40 סמול טוקים) וכולם נותנים לו כיף. אבל יש אנשים שאוהבים את זה , ואין ספק שזה עובד...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,392 | הודעות: 8,172,979 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect