טוב אז מקווה שהבנתם מהכותרת על מה הרעש,אם לא,אתם 2% מהאוכלוסיה שעדיין לא מבין אותי.אבל זה כבר נושא לדיון אחר.
כמו שהכותרת אומרת אנחנו נדון על NIGHT-GAME,ככה שמי שאין לו מושג בנושא ולא הגיע לרמת ההשתחררות והכיף במסיבות-שבבקשה לא יגיב,לא מקטע רע,פשוט בגלל שהוא יותר יוזיק מיועיל.לכולנו-שכן רוצים להחכים..:]
משחק מועדונים כמו שכולנו יודעים הוא משחק שבנוי על SP והמון ממנו,ז"א אם אני רוצה להביא סגירה הלילה[מי שחושב כרגע על נשיקת לילה טוב,כנראה מתאים לקטגורייה למעלה..] כדאי לי לבוא עם מעגל גדול-כע הDJ גם נחשב, זה הזמן שהביץ'שילד פרוס והAFC מלקקים..
למה פתחתי את האשכול הזה? בגלל שאת כל זה אני לא מחדש לאף אחד שנהנה במסיבות ומגיע לסגירות[הסדר חשוב..],אממה אני מדבר על מצב שהחיים שלכם לא הכי סבבה,והמעגלים שהקמתם התפרקו או וואטאבר,ולמרות זאת אתם רוצים להשאר במקום של ה"חיית מסיבות" שהורגלתם אליו תמיד-אפילו שאתם לא מגיעים כחבר של הDJ וחצי מהמועדון שם עין עליכם נותנים כניסה, איך עושים אתזה??
הסרטון שלמטה יעזור לכם להבין איך פועלת הדינמיקה הקבוצתית מהרגע שנכנסתם למועדון,ואיך תהפכו לבחור עם הSP הכי גדול במועדון.
הסרטון הזה נבדק ונוסה ככה שתגובה של"זה לא עובד מניסיון" או כל שטות אחרת רק תוכיח נקודה על הכותב שלה.
הבנתי שבמשחקי מועדונים אדם ליונס מככב בגדול,בכנות,הצצתי במשו קטן שלו[המשחק עם החגורה שבנות עוברות מתחת]וזה לא נראה לי מתאים למשחק כאן בארץ..טוב אולי למועדון סלסה במיאמי עם הרבה מוחיטו ברקע..
ואני שואל איזה עוד דברים קיימים?חומרים[לא לזה מפגרים,מגיעים לסטלה טבעית..:]?משחקי מועדון וטיפים שיעזרו להגיע לSP מקסימלי..
פיווטים-איך מאלתרים אותן?איך לוקחים אותן לסטים אחרים?איך ? אם אין לי SP התחלתי גבוה[עוד 3 חבר'ה שבאים איתי לא כזה נחשב..]
איך גורמים לכל החרא הזה למעלה לעבוד?כי דוגרי לא בזיין שלי לפתוח 2786 סטים רק כדי להביא SP,והאמת אני גם לא חושב שזה יעזור
בנות קולטות מתי אתה נהנה ומתי אתה בא ויורה לכל הכיוונים.וחוצמזה המטרה העיקרית היא להנות הסגירה היא רק בונוס.
יאללה תאתגרו אותי...:]

ציטוט ההודעה