Slats Slats Slats
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:50.
|
|
זה נראה חמוד אחי אבל תכלס מה תיסחב עם זה כל המסיבה? זה נראה די נטל הדבר הזה.
מה גם שאין לך יותר מדי מה לעשות איתו, סבבה "תרכב" עליו תוך כדי ריקוד...מתישהו זה ימאס לא? חח
סוס על מקל XD
אין איזה שם מקצועי לדבר הזה?[לסוס על מקל]
1. בכיף =]
2. חח מאפה השגת?
3. הוא מהאלה עם המקל פלסטיק או אחד רציני ?
4.רב הפעמים יכניסו אותך . אבל אני יכול לדמיין מצב שלא יכניסו
אם אומרים לך לא תגיד שזה מסיבה וצחוקים ושטויות ואתה נגד אלימות ותגיד שיש לך קרוב אתיופי, שלא יחשבו שאתה גזען
5. וואלה אחרי הסיבוב צחוקים הראשון שאנשים מתלהבים מהסוס נשאר החלק היותר מהנה. במקום נטל תהפוך אותו לחלק מהמסיבה.
בחור חכם כמוך ישתמש בדמיון, אין לי כח לפרט מה אני עושה איתו חח
6.משפט שלי 8)תראו באחת המסיבות טמבל שרוכב על סוס תגידו שלום
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
תיזהר שהסוס לא יגנוב לך ת'בחורות ואתה תישאר בלי כלום
http://farm4.static.flickr.com/3262/...953bb553_o.jpg
כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "
חחחחחחחחחחח PERSEE גזור אתה
נשמע כמו פיקוק הזוי וכיפי שיגרום לכל המסיבה להסתכל עלייך,שזה כבר פלוס,ואז כבר צריך לעשות את העבודה שלך.
אה ואני מאמין שבנות ירצו לגעת בסוס שלך חחח,אז כן הסטים יגיעו אלייך.
בקשר לסלקציה ודברים כאלה,ואלה לא הייתי לוקח תסיכון של להיתקע עם הסוס,למה אני לא מפקיר סוסים,ואז קיבלת COCK BLOCK מסוס וזה לא נשמע כיףאז תתקמבן בסלקציה..מועדון שאתה מכיר יחצנים\DJ וחוינה נוספת
זה דיי משהו להיסחב איתו..עדיף משהו עם אורות שיראו במסיבה.
בכל מקרה,אם תתחיל עם כמה בנות בכניסה והן יתלהבו מהסוס,יכניסו אותך מהר איתן ועם הסוס,תביא אווירה של כיף ויכניסו אותך.
^בדיוק.
אגב, עם הסוס הסטים פשוט נפתחים מאליהן , שפשוט אין לכם מושג
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח