אייי טוב קודם כל נתחיל מהשם.. לי קוראים טל . מראה ממוצע וגובה ממוצע לא ידוע עם זה נחוץ חח עיניים חומות שיער חום ארוך ופרוע (: הסגנון חיים שלי משעמם מאד לדעתי ואני לא יודע איך לשנות אותו. אני לומד אומנות לחימה מושלבת ואני רק מתחיל אבל לדעתי זה דרך טובה לפרוק כעסים.. האקסית שלי נפרדה ממני (מודה) פרידה מאד קשה.. עד היום אני לא מצליח להתגבר עליה וכל יום רק חושב עליה ורק היום גיליתי שיש לה חבר חדש.. :\ ערס. מפחיד..

אחחח היא הייתה חושנית כזאת היא ידעה איך לפתות באמת.. אפילו אחרי שקראתי קצת מאמרים הבנתי שהיא עשתה עליי כמה שיטות.. האורך חיים שלי בדרך כלל הוא המחשב. אני יוצא לעתים רחוקות באמצע השבוע, בחופשים אני מפציץ (אני יוצא כל הזמן לא למסיבות אבל לחברים,לגלוש וכו') אממ אין לי כל כךךך הרבה חברים אני מודה יש לי
חבר אחד טוב שהוא כמו אח בשבילי והוא מקובל ונראה טוב ובנות אשכרה מצטלמות איתו מרוב שהוא כזה "מושלם" חחח.. אני עכשיו מרגיש מין בבלאקאאוט כזה.. אני לא יודע לאן להתקדם פה.. אני מפחד לצאת לשטח אני מפחד לגשת אני חושבבב שכל בת שמדברת איתי מתחילה איתי וזה מבאס תחת כל פעם שמישי מדברת איתי אני חושב איזה 500 צעדים קדימה על זה שאני והיא עושים סקס..מצטרפתים,וכו'. התנשקתי פעם ראשונה השנה. אני כמעט לא יוצא .. ואני חרמן מת. אני לא יודע לאן להתקדם מפה.. אני צריך חומר והשראה.. :| אני לא יוצא למסיבות כי לאיודע אני מתבייש כנראה לאיודע חח.. וזהו .. :\ זה אני .. משעמם יחסית.. האא ועוד פרט חשוב.. אני משוגע, אני משוגע רצח (: כשאני במצב רוח הנכון אני יכול לעשות הכל! באמת אני מתחכם מאד וציני ומצחיק ומשוחרר (: אבל זה או רק בבצפר או כשאני יוצא עם חברים שזה פעם ב.. :\\ אז זה אני. טל.. AKA ASTRONAUT... אני קורא לעצמי ASTRONAUT כי אני מעופף חח אני סטלן מה אני אעשה