~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סיקור המשחק Travian - משחק אונליין מרובה משתתפים מבוסס דפדפן. Travian הינו משחק אסטרטגיה בזמן אמת אשר מעסיק 3 מיליון גיימרים קיימים בעולם. משחק הדפדפן, טרויאן (שמו בעברית) מקורו במשחק גרמני אשר תורגם למעל 40 שפות שונות והוא מציע משחק אסטרטגיה-צבאי אודות האימפריה הרומית.
את המשחק טרויאן אפשר לשחק בעזרת דפדפן אינטרנט בלבד וגם בעזרת טלפון סלולארי אשר תומך בשפת Java. המשחק שווק באופן מאסיבי באינטרנט, ואין גולש אינטרנט אשר לא נתקל בבאנר שלו באחד מהאתרים בו הוא גולש. כל שחקן ב-Travian מקבל כפר קטן אשר אותו מנהל כשליט Roma, Gaul, Teuton, או במקביל בעברית הגאלים, הטאוטונים או הרומאים. במשחק Travian ממליצים לשחק תחילה עם האימפריה הרומית, כי איתם הכי קל להתחיל לשחק ב-Travian.
במשחק תוכלו לאתר משאבים (18 במספר) אשר בעזרתם תוכלו לפתח את הכפר שלכם ולגדול. המשאבים שלכם גדלים בכל שעה בכמות מסויימת בתלות בכמות המשאבים שאותם אתם צורכים. בעזרת המשאבים ב-Travian תוכלו לבנות סוגים שונים של בניינים, אמצעי לחימה, חיילים ועוד. המטרה במשחק טרויאן להגיע ל-World Wonder לרמה 100 ולהשיג את גידול האוכלוסיה הגבוה ביותר. כאשר מישהו מצליח להשיג את היעד הוא מוגדר כמנצח במשחק.
לכל יחידה בטרויאן יש יכולות התקפה, הגנה ובנייה שונות, אשר משתפרות עם הזמן תוך כדי צבירת ניסיון בהתקפה על כפרים ולחימה עם צבאות אחרים. אני באופן אישי שיחקתי מעט ב-Travian ואני חייב להגיד שהוא ממכר מאוד. כנסו לאתר של טרוויאן, אז תתחילו מאיפה שהפסקתם. הישראלי בעברית כדי להתחיל לשחק. כמובן אם תתנתקו מהמערכת, כל המאפיינים שלכם נשמרים בשרתי החברה, כך שברגע שתתחברו שוב למשחק.
ישנם ארבעה סוגי משאבים: עץ, טיט, ברזל ויבול או באנגלית Wood,Clay,Iron,Crop.
סביב הכפר שלך ישנן 18 אדמות אשר מחולקות לחוטבי עצים, בורות טיט, מכרות ברזל ושדות יבול.
המשאבים דרושים כדי לבנות, לשדרג ולאמן יחידות.
תוכל לשדרג את אדמות המשאבים. ככל שהשלב שלהן יהיה גבוה יותר, כך ייצור המשאבים יגדל.
כדי לאחסן את המשאבים שייצרת תצטרך לבנות מחסן ואסם.
המטרה הסופית בכול שרת היא לנצח, בסופו של המשחק צריך לבנות פלא עולם או באנגלית World Wonder.
הפלא מצריך כמויות אדירות של משאבים וחיילי הגנה מפני הנטרים הפולשים ומפני שחקנים אחרים.
אף שחקן, מוכשר ככל שיהיה, לא יכול לבנות את הפלא בכוחות עצמו וכך נוצרות בריתות וקשרים בין ילדים ואנשים שעד לפני רגע היו נלחמו זה בזה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קרדיט לי על הכתיבה והכול אין להעתיק!
אפשר להגיב על הסיקור בבלוג
טרוויאן, טרויאן, TRAVIAN,כפר, חייל,סוס,פלא עולם,שוקת מים,אורווה,מגורי חיילים,קופת אוצר,אוצרות,לוחם גרזן,פלנקס,זהב,מועדון זהב,קרופר,מיני קרופר,מולטי האנטר,תומך,שרת 1,שרת 2,שרת 3,שרת 4,שרת 5,שרת מהיר,
שגרירות,אקדמיה,שוק,משרד סחר,סתת,שדה יבול,שדה טיט,שדה ברזל,שדה עץ,צריכת יבול,טחנת דגנים,מאפיה,בית מלאכה,ארמון,מגורים מלכותיים,אחוזת גיבור,נפחייה,נקודות מפגש,מפעל לבנים,מנסרה,בית יציקה,נקיק,לוכד,
חומה,גדר,חומת עפר,משבצת טורניר,פלנקס,אימפריין,לגיונר,פרטוריאן,אקוו טס לגטי,בליסטרת אש,קאטה,נוגחים,אייל ניגוח,אקוויטס אימפרטוריס,אקוויטס קיסריס,סנטור,לוחם חנית,לוחם גרזן,סייר,פלאדין,אביר טאוטוני,איל ניגוח,
בליסטרה,צ'יף,לוחם חרב,נווט,רעם טאוטטס,דרואידרידר,האדואן,איל ניגוח,קטפולטה,צ'יפטן,עץ,טיט,ברזל,יבול










