טוב זה המדריך הראשון שלי בכסף ברשת אז אל תתחילו להתלונן תנו לי ת'כבוד בבקשה
נתחיל בנות!
טיפים איך להתקבל לאתרי הורדות
טוב בטח כולם יודעים שלהתקבל לאתרי הורדות גדולים עם הרבה כניסות זה ממש קשה. אז החלטתי להכין מדריך ככה שיהיה לכם יותר קל להתקבל.
אז זאת הרשימה שהכנתי, ואני בטוח ב99% שאם אתה תשלחו את הבקשה לעלות לצוות מעלים לפי הרשימה הזאת יקבלו אותכם.
1. חוקי האתר שאליו אתם רוצים להתקבל
-לפני שאתם מנסים בכלל להתקבל לאתר הורדות כל שהוא, חייבים לקרוא טוב טוב את החוקים של האתר.
- למלא את כל הטופס שהאתר מחייב אותכם בהגשת הצעה לעלות לצוות מעלים, ולחזור עליו לפני שמפרסמים.
2. אסתטיקה
- כאשר הטופס שלכם נראה יפה ובכתב כזה או כזה נראה טוב יותר לעין, לכן יש סיכוי שהמנהלים יעלו דווקא אותכם כי פשוט הטופס נראה יפה.
- מאוד מומלץ להוסיף כמה שיותר תמונות\ סרטונים.
- כמה שיותר ארוך-יותר טוב: כאשר המנהלים רואים שהטופס ארוך וכתוב הרבה זה באמת מראה שמישהוא ישב על זה והשקיע.
3. תוכן ודוגמות
- מאוד חשוב שתמלאו את כל הטופס שצריכים לעלות ולא לדלג על שורות.
- תמיד מבקשים להביא דוגמות של התוכן שאתם מעלים, מאוד חשוב שתביאו כמה שיותר דוגמות בשביל שיראו שאתם מעלים הרבה.
- מומלץ להביא את ההורדות שלכם לפחות ל2 שרתים שיראו שאתם לא באתם סתם להרוויח כסף (רק בטופס שמביאים דוגמות)
4. רמת הלשון
- הסיקורים שאתם מביאים בדוגמות של מה אתם מעלים חייבים להיות בלשון בנוני כדי שכל הקהל שבא להוריד קובץ מסויים יבין היטב את הסיקור.
- לא מומלץ להשתמש בטופס שלכם בסלנג כמו: "ת'כלס" "אחושילינג" "ואללה" וכמובן לא בקללות.
- בכל הטופס מומלץ להשתמש במילה "תודה" ובמילה "בבקשה" כמה שיותר.
5. למה מגיע לכם
- בכל אתר הורדות מופיע בטופס השאלה הזאת: "למה אתם חושבים שמגיע לכם?" לכולם מאוד קשה לענות על השאלה הזאת. מומלץ לציין את הידע ה"רב" שלכם בנושא, כמה אתם אוהבים לשתף אנשים בקבצים, כמה אתם אוהבים את האתר שאליו אתם מנסים להתקבל וכו...
כאן מסתיים המדריך שלי ומאחל לכולם בהצלחה!
אם יש שגיאה במדריך או צריך להוסיף משהוא בבקשה תגיבו כאן.

ציטוט ההודעה