נכתב במקור על ידי
md-designers
1. בפעילות ספורטיבית המח מפריש דופמינים,סרוטנינים, אדרנלין ועוד...חלק מההפרשה היא דווקא אפקט של "סיפוק מיני".
זה תחום נורא אפור. שים לב שאחריי ריצה טובה אתה מרגיש כמו אחריי אורגיה של 3 שעות עם 2 כוכבות פורנו ואתה 1.
בנוסף: ספורט תחרותי מוריד את החשק המיני וכנ"ל פעילות אירובית מסיבית (פה נגיד ריצה של +10 ק"מ).
2. דווקא לראות שידורים חוזרים של "חברים" זה תמיד בריא. יותר בריא לצחוק ולשמוח מכל דבר אחר שרשמת במאמר.
צחוק זאת התרופה לכל המחלות שלנו. שמחה זה המגנט הכי טוב לכל הדברים הטובים שנקבל.
3. לגביי הנשימות. אני מסכים איתך ב100%. לך תלמד לעשות מדיטציה מה אתה מלמד אנשים לנשום חצי דקה.
שלא יחנקו בטעות למוות.
4. תזונה נכונה חשובה מאד. חלבונים מן החי(בשר\דגים) זה מאד חשוב, לבניה וחיזוק השרירים.
סידן מהסוג הטוב(לא חלב), לא פחות חשוב. בשביל לשמור על עצמות חזקות ובריאות. חשוב להוסיף
שחלבון בלי פחמימות לא שווה כלום. אתה יכול לאכול ביום קילו של ביף וזה לא יעזור לך בשיט.
דבר ראשון לא להגזים עם כלום בענייני אוכל. ספורטאים הם אלו שבאמת אוכלים כמויות גדולות של חלבון,
כי במהלך האימון השריר "נפצע" והחלבון "משקם" אותו ובכך בעצם מפתח\מנפח אותו.
אך החלבון זקוק לפחמימות בכדי לצור אפקט יוצר. לכן תזונה נכונה היא תזונה נבונה.
וזה מוביל אותי לנקודה הכי חשובה שלא דיברת עליה בכלל וזה כואב. לא לי. אבל בדוק למישהו, איפשהו שם.
קחו הכל בפרופורציות !
גם את הפיקאפ הזה שלכם, גם אכילת חלבון, גם נשימות, גם שינה, גם את הזמן וכל דבר אחר בחיים.