יש לי AA
יש לי AA
נערך לאחרונה על ידי yetinger; 11-10-2012 בשעה 02:20.
|
|
|--המראה המושלם למסיבות--
נייק שוקס
ג'ינס כהה וצמוד
חולצה של פולו
כובע של סרסור
תאמת אחי..
נעליים לבנות
ג'ינס כחול
וT-shirt יפה
-----------------------
יש משהו שיכול להתחרות בקלאסה?
חחחח טוב אני אחכה לרציניים... תודה בכל זאת![]()
אני לא יודע חחח אני פשוט מה שיפה עליי..
אחי,אם יגידו לך בננה על הראש זה מדהים,וכולם ירשמו את זה,אתה לא תלבש בננה על הראש נכון?לא תרגיש עם זה בנוח.
אין טיפים לאופנה,לא מוצא מדריכים חוץ משורה וחצי:תתלבש יפה,לפי הסטייל שאתה מתחבר אליו,אני אישית לובש לפעמים בגדים של סטלנים מהתחת אני נראה כמו ג'אנקי גזור מת אבל נוח לי עם זה,וזה מה שאני משדר.
ברור שלמסיבה עדיף איזה גינס ומכופתרת יפה\טשרט מגניבה וכו'.לך לחנויות תסתובב בקניון ותשאל את המוכרות אם עולה להן לראש איזה משהו שמתאים לך,על הדרך גורם לך לפתוח סט:]או לפחות להתאמן על אינטרקציה עם נשים![]()
לא יפריע לבחורה אם תפתח איתה כשאתה לובש טרניג אחי..
תלבש מה שאתה אוהב, רק תראה כמו בן אדם. הכי חשוב שתאהב את מה שאתה אוהב, אל תלבש משהו שבחורות יאהבו.
Take me high, take me HIGHER
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 12:20.
עד כמה שידוע לי מהרבה בנות שאני מכיר, כרגע "סטייליסטים" לובשים פחות או יותר מה שטיילר אמר
כובע מצחיה מעניין, שרשרת/טבעת, טי שירט יפה או חולצה מכופתרת חצי סגורה/פתוחה, ג'ינס צמוד שמועך תביצים, נעליים שטוחות (של סקייטרים כאלה, ואנס וכו') או גבוהות (חפש בגוגל supra skytop למשל) ותכלס זה העניין
לפעמים מתלווים משקפי שמש
ולמי שאין כוח לזה ומלא כסף לבזבז, עיקר העניין זה ללבוש בגדים שמחמיאים לך (בלי ג'ינס שעושה לך תחת או שמוציא אותך ראפר מברוקלין, לא חולצות שכמעט רואים לך תפופיק ולא כאלה ששוב עושות אפקט כאילו קפצת מברוקלין), להתאים צבעים (יש דברים כמו אסור חום עם שחור, לא יודע אני אישית מנחש שאני לא מערבב דברים שאסור וזה יוצא טוב) בלי לשלב יותר מדי מהם - להתמקד על 2-3 צבעים בלבוש שלך ולא יותר.
חוץ מזה תמיד נחמד להוסיף משהו מעניין, איזה כובע שמתאים לבגדים או שהוא סתם מגניב, טבעת או שרשרת כמו שאמרתי, שעון וכו'
לבוש הוא תלוי בן אדם
אם אתה נמוך ורזה כדי ליצור אשליה של גובה תצטרך להשתמש בבגדים צרים ולא רחבים (כמו של שחקני כדורסל/ראפרים)
ובד"כ גם באותו גוון צבע(כאן זה תלוי בצבע העור שלך ... בכללי אם אתה שחום עור(כמוני) הרווחת) כדי ליצור מין אחידות.
אם אתה גבוהה ורזה תרצה להשתמש ביותר צבעים כדי לא ליצור את אפקט השרוך.
לכן ... תן קצת פרטים על עצמך...
תודה לכולם
טיילר, אני לא הולך לחקות אותך, אבל סתם שאלה, מאיפה אתה קונה ג'ינסים ומכופתרות? ג'ינסים לא כזה קריטי לי, אבל עם מכופתרות אף פעם לא הלכתי ואין לי אפילו אחת![]()
תשמע אני מחזיק מעצמי אחד שמתלבש ממש טוב, בערך בסגנון שטיילר תיאר שם למעלה.
בקשר לחולצות מכופתרות, באמת שלא חסר, לך לרוברטו יש שם בכל הסגנונות, יש גם בקסטרו כמה יפות.
ג'ינסים אני אוהב מדיזל, אבל אם יקר לך יש בכל מיני מקומות ג'ינסים ממש יפים, אבל בכל מקרה, שהג'ינס יהיה צמוד למטה, אל תקנה
מאלה שמתרחבים בקרסוליים.
מה שאני עושה זה פשוט. לוקח חבר או ידידה שאני אוהב תסגנון שלהם, ומסתובבים בכל מיני חנויות, מודדים, רואים מה יפה וקונים,
אל תהיה מקובע על מותג.
העיקר שיהיה לך סגנון אחי, תוסיף אקססוריז שאתה אוהב ושמתאימים ללבוש שלך, ותאהב מה שאתה לובש.
נערך לאחרונה על ידי gm446; 08-04-2011 בשעה 10:50.
שלום, לכל מי שמעוניין עיצוב או בניית אתר ברמה גבוהה בחינם שיפנה אלי. (עבודות קודמות בפרטי)
אז למה בחינם אתה שואל את עצמך? בגלל שאני צריך להגדיל את תיק העבודות שלי למשהו רציני יותר.
כן, אולי בגיל 15.
אם אתה מדבר על קווים מנחים ליום יום הייתי ממליץ לעבור על קטלוגים של החברות להלבשה של גברים, בדר"כ השילובים מוצלחים והבגדים לא יקרים מידי (וגם לא צריך להסתובב, אם אתה כמוני, אתה לא אוהב לעשות קניות ואני באופן אישי מקבל עקצוצים אם אני צריך להתחיל להסתובב בין יותר מידי חנויות).
איפה משיגים אותם?
יש באינטרנט קטלוגים של חברות מישראל?
כובע סנייה היה פה
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 25-05-2011 בשעה 18:57.