חברים יקרים...
נמאס לי לקחת את החיים ברצינות,בגיל שלי(15)עם כל הלחץ בלימודים,בתיכון,עם החברה(שטסה עכשיו לכל החופש ואני מתגעגע אליה רצח!!!)
אם אני אתן לכל זה להרוס לי תחופש...הוא יהרס...
אני חולה,אני ישנתי 3שעות והלכתי להתרים לאנשים נזקקים כסף(משהו כמו 6-7שעות מהבוקר!),קמתי חולה-חזרתי חולה עוד יותר!
אבל מה אני אגיד לכם?...
אני לא רוצה להיות מדוכא,פשוט לא...הדבר שהכי יעזור לכם זה שירים מקפייייייייייייצים,תחנות רדיו-המועדפת שלי היא אקו(99FM)
ושלא תבינו אותי לא נכון,אני בדיכי בזמן שאני כותב אתזה !
אבל לא יודע למה...זה מוציא אותי מהדיכי...בעצם אני כן יודע למה!
ורק מי שייקרא עד הסוף יידע למה זה מוציא אותי מהדיכי....
עבר עלי יום באמת שחרא,לא ישנתי בלילה,יצאתי להתרמות,חזרתי הביתה(והמקום שבו התרמתי היה רחוק מאוווווווד אוטובוס+חצי שעה הליכה ברגל!!!!)
אז כן,קשה לי,חרא לי,אני מדוכא,אבל אני עם חיוך כשאני כותב אתזה...
לגבי העניין עם החברה? מצאתי איך לגרום לה לחשוב עלי כל יום ויום בזמן שהיא לא תהיה פה-ועוד בדרך מאווווווווווד מקורית!
לגבי זה שאני חולה? אני לא יודע מה לעשות עם זה...יעבור עד מחר אני מקווה....
העייפות? זה רק עניין של זמן עד שאלוהים ייקח גם אותי
מסקנה:
קחו תחיים בכיף,בסבבה,כל עוד אתם יכולים !
מפני שכשתגדלו....יהיו לכם צרות יותר קשות מלעבור טיול בצופים,או לא לראות את החברה לחודש או חצי חודש(כמו מה שקורה לי כרגע)....
השיר הזה יכול להעביר לכם תמסר....כן הוא עושה את שלו-אבל כמו שהמאמן שלי אומר:
"השחקן שנגדכם יכול להיות רוסי,בגובה 3מטר ועם ידיים של 2מטר-אבל הוא ישחק חזק לפי כמה שתתנו לו לשחק"
כלומר:
השחקן יכול להיות הכי טוב בעולם,אתם יכולים להיות ילדים קטנים ומכוערים שהיתרוצצו להם במשחק ויבכו לאבא ואמא...או שתהיו שחקנים קטנים עם מוטיבציה גדולה,ולא תתנו למראה שלו לגרום לכם לוותר,כי "אין דבר שעומד בפני הרצון"....
וזה מתקשר לנו לסיפור בכך ש:
אם תרצו להוציא את הדיכי(לפחות בגיל 15-שהצרות קטנות ואתם לא יודעים מה מצפה לכם בחיים)
אם תרצו להפוך למישהו שבנות יסתכלו עליו(גם כשיש לו חברה)ויאמרו לו בפנים:"אם לא הייתה לך חברה,הייתי רוצה להיות איתך"
אז אתם קראתם עד לפה
וכל מה שכתוב פה בא מניסיון אישי,ולא פעם ולא פעמיים מישהי אמרה לי(כןכן,גם כשיש לי חברה)שהיא רוצה להיות איתי !
אפילו אתמול מישהי אמרה לי אתזה-ואם הייתם מכירים אותי בתחילת השנה הייתם רואים ילד כזה:
1.ילד שאין לו בטחון
2.נראה טוב,עם גוף טוב אבל שוב-בלי בטחון
3.בתול שפתיים
4.לא מאמין לעצמו בשיט
וכן,כל הדברים האלה דיכאו אותי....
ואם תראו אותי עכשיו? תגלו אתזה
1.מילד שאין לו בטחון הפכתי לילד הכייייייי מקובל בשכבה-שבנות רוצות אותו בטירוף !
2.נראה טוב,גוף מעולה !!!!!! ועם בטחון עצמי להראות אותואבל לא יותר מידי שוויצר...
3.היתנשקתי בחודשיים האלה עם דיי הרבה בנות...
4.מאמין בעצמי-יכול ללכת אפילו למישהו בן 30ו ולומר לו מה אני חושב עליו.
ותאמינו לי...שאני ה-ילד דיכי !!!
מי שרוצה עזרה,בכל דבר שהו מוזמן לפנות אליי לפרטי/לכתוב בפורום הזה
והבטחתי שאני אענה על השאלה למה אני יוצא מהדיכי בכתיבה? כי אני מ-ש-ח-ר-ר !
משהו שהרבה ילדים לא עושים פה !!!!!!!!!!
אז תתחילו לחיות בגישה של "וואלה...הלילה הזה עוד צעיר,ואני אפילו יותר-הכל יכול לקרות וכל מה שיקרה:לטובה!"
מקווה שעזרתי![]()

ציטוט ההודעה