כאשר דלת אחת המובילה לאושר נחסמת, תמיד נפתחת אחרת. לעיתים אנו עסוקים בבהייה בדלת הסגורה שאיננו רואים את הדלת האחרת שנפתחה.
קוראים לי סיגל, אני בת 23 ואני רוצה לשתף אותכם באיך מצאתי את הדלת אל האושר שלי.
אני ובעלי נשואים כבר שלוש שנים, תמיד חשבתי שאנחנו נמצאים במערכת יחסים מאושרת. בעלי עומר אוהב אותי, מכבד אותי, מפנק אותי, כך שאין לי תלונות.
עומר תמיד מחפש דרך לשמח אותי, איזו ארוחה רומנטית, נסיעה פתאומית לצימר, ביום הולדת האחרון שלי הוא תכנן נסיעה לחו"ל לחודש ימים לאיטליה, והוא יודע שאני מטורפת על איטליה.
אני מצידי עושה הכל כדי לרצות אותו, עומר עובד באיזו חברה גדולה ככה שמבחינת כסף אין לנו בעיה, ולמרות זאת אני עובדת במשרה חלקית, אחרי סיום העבודה אני מגיעה הביתה מכינה לו ארוחה ומסדרת את הבית. והכי חשוב, מה שעומר הכי אוהב זה מטפחת את עצמי, הוא אוהב להגיע לבית חם כשאני מחכה לו ונראית כמו מיליון דולר.
בשבילי לראות ככה זו לא בעיה, הגנים שירשתי מהוריי מאפשרים לי להראות טוב מבלי להתאמץ הרבה. אני 1.73, יש לי עיניים כחולות, שיער חום בהיר ארוך וחלק, החזה גדול עגול ועומד עם פטמות קטנות שבדר"כ זקורות וטוסיק טיפה רחב, עגול ומורם. בכל ערב הייתי לובשת איזה בגד חדש עם רמיזה מינית כזו או אחרת, היינו יושבים לאכול, בזמן הארוחה מתעדכנים במה עבר אחד על השני, מתכננים איזו סופ"ש או סתם מנהלים שיחת חולין. לאחר הארוחה עומר היה מוביל אותי לחדר והיינו מקיימים יחסי מין, עומר רצה להביא ילד, אך אני עדיין לא הייתי מוכנה ובסתר לקחתי גלולות נגד הריון. עומר לא הבין למה לאחר תקופה ארוכה שהוא כל כך מתאמץ להכניס אותי להריון לא יוצא שום דבר, מה שהיה גורם לו להתאמץ אפילו יותר, זה הפך כבר למנהג קבוע אחרי ארוחה סקס. הסקס היה טוב תמיד הוא היה דואג שאני אגמור ראשונה, אך אף פעם הוא לא נתן לי לרדת לו או אפילו לעשות אנאלי, מבחינתי זה היה טאבו.
אני לא מתלוננת על הסקס כי תמיד הייתי מגיעה לסיפוק, ועומר לא דרש יותר מי מה שקיבל, ככה שהייתי בטוחה שהכל טוב בנינו. רק שכל פעם שהיה מגיע המחזור (מסיבה ברורה לי מאליו) עומר היה נכנס לתקופה של הרהורים עצמיים, האם הוא גבר מספיק או שאולי יש לו בעיה כלשהי? הוא מעולם לא פקפק בי תמיד חשד בעצמו, ואני הייתי מרגיע אותו שלא נורא פעם הבא בטוח יצא. ידעתי שזה לא כך, אבל לא יכולתי לספר לו שאני עדיין לא מוכנה, מבחינתו אנחנו כבר השגנו כל דבר אפשרי, ואפשר להקים משפחה, יש לנו את הכל בכדי לתת לילדים שלנו כל דבר שיחפץ לבם, ולא להחסיר מהם דבר.
בתוך תוכי ידעתי שאני עושה דבר רע, אך לא ידעתי מה לעשות כי הוא לא יבין אותי, יש לי הכל אבל אני עדיין מחפשת תירוצים. וככה הינו חיים בשגרה יום יומית , מידי פעם הייתי מנסה ליזום משהו חדש במיטה, אבל עומר היה מסרב. ידעתי שהוא נמשך אליי, ולכן הסירוב לא היה בגלל משיכה, לאחר זמן מה הפסקתי לנסות להבין מה הסיבה לכך ופשוט קיבלתי את עומר כפי שהוא.
ערב אחד אחרי סקס עומר פשוט נשבר
-"סיגל אולי נלך לרופא שיבדוק אותי?, אני לא מבין כבר חצי שנה אני מנסה וללא שום תוצאה."
-"בוא ניתן לזה עוד צ'אנס, אם גם אז לא יצא שום דבר, אני אלך איתך"
עומר חיבק אותי חזק, הוא הצמיד אותי לגופו, ואני הרגשתי צמרמורת עוברת בגופי, היה לי קשה להתמודד עם המצב הזה, חצי לילה לא הצלחתי להירדם.מחשבות רעות עברו בראשי "מה יהיה עם עומר יגלה שאני לוקחת גלולות?" אני משקרת לו, אני בוגדת באמון שלו, הקשר שלנו לא ישרוד את זה, הוא נותן לי את כולו ואני לא יכולה לתת דבר אחד שליבו חפץ.
כשהתעוררתי בבוקר עומר כבר נסע לעבודה , הרגשתי כל כך רע שלא רציתי ללכת לעבודה, רציתי לקחת יום לעצמי,לנוח לחשוב על הכל, להתרחק מהכל. הודעתי לבוסית שלי שאני לא מרגישה טוב ושאני לא אצא לעבודה בימים הקרובים, היא רק דאגה לי ובקשה לעדכן אותה במצבי. יצאתי לעשות קניות לבית, ובעודי מטיילת בסופר ניסיתי לחשוב על דרך כלשהי לפצות את עומר. החלטתי להכין לו ארוחה מיוחדת היום ולנסות שוב ליזום משהו במיטה, חשבתי שאולי בגלל מה שקורה הוא כבר פחות יתנגד העיקר שבסופו של דבר אני אכנס להריון.
סיימתי לעשות את הקניות ורציתי ללכת סקס שופ לקנות שמנים ארוטיים, השארתי את פרטי הכתובת בקופה הראשית וביקשתי שהמשלוח יגיע עוד 4 שעות, יצאתי לסקס שופ קניתי שמנים שונים קניתי גם חומר סיכה, היו עוד הרבה דברים שכל כך אהבתי אבל לא רציתי להפיל בפעם הראשונה כל כך הרבה על עומר, שילמתי למוכר החביב ויצאתי לכיוון הבית.
כשהגעתי הביתה ריאתי את האוטו של עומר חונה בחוץ, זה היה נראה לי מוזר, עומר אף פעם לא חוזר כל כך מוקדם, אבל מצד שני חשבתי שהתמזל מזלי והיום נוכל לממש את מה שתיכננתי, פתחתי את הדלת הורדתי את נעלי העקב והתקדמתי לעבר המדרגות המובילות לחדר שינה שלנו בקומה השנייה, כשלפתע אני שומעת קול גניחות מגיע מהחדר שלי ושל עומרי, זה היה מוזר לי התקרבתי בשקט לראות מה קורה שם, והתמונה שנגלתה לנגד עייני השאירה אותי בהלם למספר דקות, עומר מזיין בחורה בתנוחת דוגי, מחזיק חזק את שיערה, אפשר לראות איך הראש שלה מוטה אחורה בגלל הכוח שעומר משקיע , והזין שלו טוחן לה את התחת, הבחורה גונחת בקולי קולות, אני שומעת את הרעש כשהאגן שלו פוגע בפלחי הישבן המושלם שלה.
לאחר שחזרתי לעצמי, לא ידעתי מה לעשות בחיים לא חשבתי שעומר יבגוד בי, הוא כל כך אוהב אותי, אבל המחזה שמול עייני כל כך חירמן אותי, כמה פעמים אני התחננתי בפני עומר להרגיש את הזין העבה שלו בתוך פי הטבעת שלי, כמה פעמים רציתי שהוא יקרע אותי מבפנים, והוא סירב ופה הבחורה אפילו לא מתחננת, עומר יוזם לבד. לא יכולתי להתאפק גל של החרמנות כיסה אותי, זזתי טיפה הצידה כך שאני עדיין אוכל לראות אותם מזדיינים, אבל שהם לא יקלטו אותי. היד שלי החליקה לתוך החצאית והחוטיני שלי, ולבד מצאה את הדגדגן, התחלתי לאונן את הדגדגן שלי שאני מלטפת אותו בתנועות סיבוביות, עומר יצא מהבחורה עדיין מחזיק אותה משיערה ומשך את ראשה לכיוון הזין, והיא מבלי לבזבז זמן יקר, התחילה למצוץ לו את הזין, היא פשוט בלעה לו את הזין, לאחר מכן היא הוציא את הזין יקרה עליו, והתחילה ללקק את הביצים בעודה עם היד מאוננות לו. ועומר לא מסתפק בכך הוא שוב מושך אותה בשיערה מחדיר את הזין חזרה לפה ומתחיל לזיין לה את הפה בפראיות "תמצצי זונה קטנה שלי, כן ככה, תבלעי אותו, תטמעי את התחת שלך".
האופן בו הוא דיבר אליה פשוט הטריף אותי החדרתי שתי אצבעות לתוכי התחלתי להחדיר אותם במהירות מופרזת, הרגשתי את הגמירה מתקרבת, נשכתי את השפה התחתונה שלי במאמץ לא להוציא שום צליל, זה היה כל כך קשה, הגמירה הייתה כל כך חזקה, נשענתי על הקיר מאחורי בכדי לא להתמוטט על הריצפה, לא שמתי לב למה קורה בחדר רק שמעתי את הגניחות של הבחורה מתחזקות ואת בעלי נוהם, ידעתי שהוא מתקרב לגמירה, הייתי חייבת לצאת מהבית מהר ככל האפשר, שהם לא יגלו שהייתי פה. בקושי הצלחתי לקום על הרגליים, עדיין הרגשתי את הרגליים שלי רועדות , בחיים עוד לא הייתי לי גמירה כל כך חזקה, והדבר שהכי הטריף אותי זה שגמרתי מלראות את בעלי בוגד בי.
ירדתי למטה לקחתי את הנעליים בידיי לא היה ביכולתי לנעול אותן כרגע, יצאתי ונעלתי את הדלת, הלכתי לפארק הקרוב לבייתי, מימנו אפשר לראות הבית התיישבתי שם מנסה להירגע, אך עדיין מרגישה את ההתכווצויות של השרירים בבטן התחתונה, לאחר כחצי שעה ראיתי את אותה הבחורה יוצאת מהבית, לקחתי נשימה עמוקה והלכתי לבית, שנייה לפני שנכנסתי הסתכלתי על השעון השעה 14:00, זו השעה שאני בדר"כ חוזרת הביתה, הרגשתי נבגדת כי זה נתן לי להבין שזו לא הפעם הראשונה שעומר עושה את זה, אם הוא כבר הגיע לתיזמון כזה מושלם.
נכנסתי הביתה
-"עומר? נשמה? אתה בסדר? למה אתהה בבית בשעה שכזו?"
-"רציתי להפתיע אותך, חזרתי היום יותר מוקדם"
הרגשתי את הזעם רותח בתוכי, אבל החלטתי לנצל את המצב אולי בגלל רגשות האשמה הוא יהיה מוכן לוותר על העקשנות שלו, ואני אוכל לקבל את הזין שלו כמו שהשרמוטה הזו קיבלה לפני, כל כך רציתי אותו בתוכי.
שוב עליתי במדרגות למעלה לכיוון החדר, עברתי את הנקודה בה עמדתי לפני כמה דקות ואוננתי כמו מטורפת, הרגשתי את הגוף שלי מתכווץ.
נכנסתי לחדר וראיתי את עומר מתלבש, הסתכלתי על המיטה הוא כבר הספיק להחליף מצעים,נגשתי אליו וחיבקתי אותו מאחורה, נצמדתי עם כול גופי לגופו, רציתי להרגיש כל ס"מ בגוף שלו, ידיי התחילו מטיילות על החזה שלו, הוא הסתובב אליי, נישק אותי בעדינות על שפתיי "אני רואה שהתגעגעת אליי"לא עניתי לו רק הנהנתי לחיוב עם הראש.
הוא חזר לנשק אותי באותה עדינות, אבל אני לא רציתי את העדינות הזו, כבר נמאס לי מימנה רציתי להרגיש אותו אגרסיבי כמו שהוא היה לפני חצי שעה, דחפתי אותו קלות לעבר המיטה, אך נשאר לעמוד במקומו, ולאט לאט הוא השכיב אותי על המיטה, האדישות הזו הרגה אותי, החלטתי לקחת את המשוכות לידיי, בזינוק מהיר קפצי עליו, התיישבתי ברכיבה עליו והתחלתי לנשק אותו בלהט, תחילה בצוואר לאחר מכן עברתי לחזה שלו וממשיכה לרדת למטה לכיוון הזין שלו, כל כך רציתי להרגיש את הזין עמוק בתוך הגרון שלי, כל כך רציתי שהוא יזיין את הפה שלי כמו שהוא מעולם לא זיין את הכוס שלי, רק הספקתי להוריד את המכנס שלו, הלשון שלי עוד לא נגע בזין שלו, הוא תפס אותי מהר ומשך למעלה
-"מה את עושה?, חשבתי שכבר סגרנו את הנושא הזה, אני לא רוצה שתרדי לי!!"
מה שהוא אמר פגע בי מאוד, פעם חשבתי שהוא פשוט לא אוהב את זה, אבל אחרי היום אני יודעת שזה לא כך, התעלמתי מי מה שהוא אמר ושוב התחלתי לרדת לכיוון הזין שלו
-"סיגל דיי עם השטויות, בואי נוריד לך את הבגדים, ונעשה סקס כמו אנשים נורמליים"
לא הבנתי מה הכוונה שלו אנשים נורמליים, "מה לא נורמלי ברצון לרדת לגבר שלך?" המשפט הזה פשוט שיחרור את כל היצר הפנימי שלי, רכנתי מעליו, ביד אחת לחצתי על החזה שלו מפעילה כוח בגדי לרתק אותו למיטה, ביד השנייה תפסתי את הלחיים שלו, קירבתי את פניי ולפניו וסיננתי מבעד לשיניים "עכשיו אתה תיתן לי להרגיש את הזין שלך בתוך הגרון שלי, מובן?" עיניו של עומר נפערו הוא לא הבין מאיפה זה באה לי בפתאום
-"סיגל מה נסגר איתך? את בסדר?"
-"אני מרגישה מעולה! ואם אתה רוצה שאני ארגיש עוד יותר טוב, אתה תעשה את מה שאני אומרת לך!!"
מבלי לחכות לתגובה שלו הכנסתי את הזין שלו לתוך הפה, התחלתי למצוץ אותו התאווה, ניסיתי לדחוף אותו עמוק לתוך הגרון שלי, כאשר יד אחת שלי מטיילת על החזה שלו והיד השנייה משחקת עם הביצים שלו, פתאום הרגשתי איך עומר בכוח שולף את הזין מפי, הרגשות רייקנות התפזרה בגופי.
-"סיגל אני לא יכול לעשות דבר כזה"
-"איזה דבר? אני לא מבינה אותך, הרי אני מבקשת את זה מימך, זה מרצוני, למה את הלא יכול?"
-"אני פשוט לא יכול"
לא הבנתי מה לא נותן לו להמשיך, מה עוצר אותו, למה הוא לא מוכן לתת לי מבוקשי?
-"את הזונה היא יכולת לזיין ואותי אתה לא יכול? במה אני גרוע מימנה? תסביר לי!"
הוא הסתכל עליי, לא מאמין למה שאוזניו שומעות, אני יודעת על כך שהוא בגד בי.
-"אני לא יכול, את לא מבינה, אני לא... לא יכול עשות את זה לאמא של הילדים לעתיד שלי"
-"מה??"
-"לא מגיע לך יחס כזה, מה את לא מבינה, את טהורה מבחינתי"
לא הצלחתי לשלוט בעצמי, נתתי לו סתירה מצלצלת ורצתי לדלת, אני לא מאמינה שהוא לא מזיין אותי ככה רק בגלל שאני אהיה אמא של ילדיו, הדבר הזה שבר אותי, הלכתי ברחוב חשוך לא ידעתי לאן לפנות בשעה שכזו, מה שבטוח הביתה לא רציתי לחזור. בסופו של דבר מצאתי את עצמי יושבת על ספסל ובוכה כמו ילד ביום היוולדו, אני לא יודעת כמה זמן בכיתי ככה, לפתע הרגשתי יד על הכתף שלי, זה היה בחור בערך בן 27, בחור נאה גבוה, שיער שחור, את עיניו לא הצלחתי לראות בגלל החושך, אך מבנה גופו היה חסון.
-" גברתי הכל בסדר? קרה משהו? את צריכה עזרה?"
-"לא, שום דבר לא בסדר, ואף אחד לא יוכל לעזור לי"
הבחור לא ידע מה לעשות, הוא ראה שאני במצב לא טוב, הוא הבין שלא טוב להשאיר אותי לבד ככה, לבסוף הוא ארז את האומץ וחיבק אותי, זה היה חיבוק כל כך נעים, הייתי צריכה אותו, הרגשתי את הגוף החם שלו נצמד לשלי, וזה סחף אותי.
נצמדתי אליו הכי חזק שרק יכולתי, הסתכלתי בעיניו והוא הבין הכל, הוא התחיל נשק אותי בלהט, הלשון שלו חדרה באגרסיביות לתוך פי וזה הרגיש לי כל כך טוב, שאני פשוט שחכתי איפה אני נמצאת ושאני בכלל לא מכירה את הבחור. הידיים שלו התחילו ללטף לי את החזה ולאט לאט התחיל לפרום את הכפתורים בחולצתי, אני תפסתי את ידו ודחפתי מתחת לחצאית, לא יכולתי לחכות עוד רגע אחד אחרי כל היום הזה, הייתי חייבת להרגיש זין בין הרגליים שלי, הבחור הזיז את התחתון הצידה והחדיר שתי אצבעות לתוך הכוס הנוטף שלי, הוא התחיל להחדיר את האצבעות בכוח מנסה להכניס כמה שיותר, ואני נאנחת בקול רם, לא עניין אותי שאנחנו נמצאים בחוץ, כנראה זה רק הדליק אותו עוד יותר, הוא פתח את הרוכסן של מכנסיו ושלף את הזין שלו, הוא לא היה ארוך במיוחד אבל הוא היה עבה,יותר עבה משל עומר, הוא משך את הראש לי לכיוון הזין שלו, אני התחלתי ללקק לו את הכיפה מעבירה לשון רטובה, יורדת על הבסיס וחוזרת חלילה, ברגע שזה נמאס עליו הוא שוב תפס אותי והלביש את הפה שלי על הזין שלו, הפעם הוא לא הרפה הוא המשיך להחזיק אותי ולקבוע לי את הקצב בו אני מוצצת ויונקת את הזין, מנסה להחדיר את הזין עמוק לתוך הגרון שלי, ההרגשה הזו היית הכל כך נפלאה, סוף סוף הרגשתי זין שממלא את הפה שלי, וכל אותו הזמן הבחור המשיך להחדיר לי אצבעות לתוך הכוס.
הרגשתי גל של אורגזמה מכסה אותי, הגוף שלי איבד כל שליטה, כל שריר ושריר התכווץ הרגשתי איך הגל הזה סוחף אותי ואני מאבדת את הקשר למציאות. הבחור לא בזבז את הזמן הוא הרים לי את החצאית מעל המותניים הזיז את החוטיני הצידה שלא יפריע לחדירה, הרגשתי את החיכוך של הזין שלו על הדגדגן שלי, הוא התחיל להחדיר את הזין העבה שלו לתוך הכוס שלי, לאט לאט מרחיב את הכוס שיוכל לקבל את כל הגודל הזה בתוכו, הוא התחיל לבצע תנועות אגן קדימה ואחורה כאשר בכל פעם עוד ס"מ מהזין שלו נכנס פנימה, הרגשתי שאני מעופפת בעננים, הבחור זיין אותי מאחורה בזמן שאני עומדת מכופפת בפישוק רחב באמצע פארק, בחיים לא חשבתי שאני אגיע למצב כזה ועוד אהיה מרוצה מזה.
הבחור המשיך לפמפם אותי בכל הכוח, הרגשתי שאני כבר לא יכולה לעמוד על הרגליים בגללה דחיפות שלו, אבל לא רציתי לעצור, רציתי שזה ימשך לנצח.
פתאום נזכרתי בעומר ובבחורה ההיא, ואיך שהוא זיין אותה, אני גם רציתי להרגיש ככה, הדפתי את הבחור מאוחר, הוא לא הבין למה, אך הרגע שפישקתי את פלחיי הישבן שלי וחשפתי בפניו את החור של התחת שלי, הוא לא היה צריך מילה נוספת, הוא ירק לי פי הטבעת, הרגשתי איך הוא מורח את הרוק על החור של התחת וישר לאחר מכן הרגשתי את הכיפה החמה שלו, מנסה לפלח את דרכה פנימה, הייתי רק בעיה קטנה, הייתי בתולה בישבן, בגלל שעומר אף פעם לא הסכים לזיין אותי בתחת.
אך הבחור לא וויתר הוא המשיך ללחוץ על הזין שלו בכדי שיחדור, זה כאב נורא דמעות זלגו על פניי, אבל הייתי כל כך נחושה להרגיש את הזין שלו בתוך התחת שלי שלא הוצאתי ציוץ.
לאחר מאמץ משותף שאני מפשק את הישבן הכי חזק שאני רק יכולה והבחור לוחץ על הכיפה שכבר תחדור פנימה, זה סוף סוף קרה הרגשתי משהו נקרע בתוכי, בהחלט הגודל שלו לו מתאים בשביל לבתל ישבן צר כמו שלי, אבל היום כבר לא היה לי אכפת, הבחור התחיל לזוז בתוכי באיטיות, הוא ראה שהוא מכאיב לי , וכנראה לא רצה לגרום לי לעוד כאב, אבל אני רציתי להרגיש את כל האורך שלו בתוכי, תפסתי אותו עם ידיו ופשוט התיישבתי חזק על הזין שלו, הרגשתי סוף סוף איך זה שזין נמצא בתוך החור של התחת, איך הוא לוחץ על הדפנות מבפנים, ולא טעיתי בכך שרציתי זאת, זו הרגשה כל כך נפלאה. הבחור התחיל לנוע בתוכי יותר מהר, הוא תפס אותי בשתיי ידיו באגן ובכל פעם הלביש אותי על הזין שלו, אני כבר צעקתי מרוב הנאה, אני אף פעם לא חוויתי הרגשה כזאת ממלאת מבפנים, אבל רציתי יותר אגרסיביות, תפסתי את ידו ושמתי על השיער שלי, הבחור הבין את מה שאני רוצה, הוא תפס את השיער שלי משך חזק לאחור מה שגרם לי כמאט להתיישר והוא לחש לי "את אוהבת את זה חזק אהה? אני אתן לך את זה הכי חזק שלא תרצי שזה יגמר" הוא המשיך למשוך בשיער שלי אך החדירות שלו הפכו למהירות יותר, חדות יותר, הכי חשוב אגרסיביות יותר, הרגשתי שהוא לא מרחם על התחת שלי, הוא עזב את השיער שלי ותפס את הגרון, הרגשתי שהוא חונק אותי קלות, ראיתי שהוא פוקח עין על כך שאני נושמת, וזה רק העצים את הגמירה שלי "כן כן כן זיין לי את התחת, התחת הזה שלך, תעשה איתו מה שבא לך" פתאום הרגשתי את הזין שלו מתפתל בתוכי, הרגשתי זרם חם של זרע נורה בתוכי, הבחור המשיך לפמפם לא נעצר, אני שומעת את הנשימה הכבדה שלו בתוך האוזן שלי.
-"איך קוראים לך נימפומנית קטנה?"
-"סיגל" עניתי לו בחיוך מסופק
-"אני דניאל, רוצה להמשיך במקום קצת פחות פתוח?"
-"בכיף"
וככה נכנסתי בדלת לאושר החדש שלי.