קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 08:54
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 28-10-2005, 15:37
  3. [קונה]משתמש לאתר:TB...מי שמציע הכי קצת אז אני קונה ממנו
    על ידי the_master בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 22:41
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-10-2005, 15:03
  5. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 13-10-2005, 20:46
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

נמאססס ממנו 17.2

ברירת מחדל נמאססס ממנו 17.2

זה הולך להיות קצת ארוך..
    אבא שלי הוא פשוט זבל.
    הוא בן אדם דפוק, בלי חברים, לא סיים בית ספר אפילו, יש לו עבודה מעפנה שיש לו שם ותק גדול וכאלה שעובדים שם הרבה פחות ממנו התקדמו כבר יותר ממנו כי גם שם לא סובלים אותו, והכי גרוע - לא מפסיק לאיים ולהרביץ.
    זה כבר עניין ישן מאוד אני זוכר שמאז אז שהייתי ילד קטן (6-7 אולי אפילו שהייתי ממש קטן ואני אפילו לא זוכר) הוא תמיד היה מרביץ על שטויות ובמרביץ אני לא מתכוון למכה ביד, אני מתכוון למכות שבאמת היינו בוכים מכאב כי הוא פשוט חולה נפש מטומטם.
    שנאתי אותו תמיד ותמיד שנאתי את השעה שהוא חוזר מהעבודה כי ידעתי שעוד פעם עכשיו יהיה רעש ובלאגן ולמה זה ככה והוא ככה ולא מפסיק לחלק הוראות תעשו ככה וככה.
    אני תמיד מבואס שהוא בבית, לא מסוגל לדבר איתו, כל הזמן הוא מאיים שאם לא יעשו משהו אז אין מחשב ואין טלוויזיה וכל מיני.
    היום לא רציתי לעשות משהו שהוא אמר, הוא כיבה לי את החשמל בחדר ואמר לי לא לגעת במחשב, הלכתי להדליק את זה הוא כיבה את זה עוד פעם עד שזה הגיע למכות רצניות בין שנינו ואני לא ילד קטן בן 17.2 עכשיו אז כן זה היה מכות רציניות.
    הוא פשוט בן אדם מגעיל, יש לו חרא עבודה והוא בקושי מרוויח משהו אבל לא ישאר לשעות נוספות או משהו כדי שלנו יהיה טוב יותר, הוא ת-מ-י-ד חושב קודם על עצמו, תמיד הוא ישקיע יותר על עצמו, אם ניהיה במצב קיצוני לדוגמא שאין אוכל לגמרי וזה רק אנחנו הילדים והוא אז הוא עדיין ידאג רק לעצמו.הוא קמצן ומגעיל ברמות קשות. אם אני יבקש ממנו כסף למשהו הוא לא יתן אבל אם הוא ירצה לקנות איזה חרא שהוא יתלהב ממנו הוא ישר ילך לקנות.
    הוא רב עם כולם לא רק איתי. בבית גם אף אחד לא ממש אוהב אותו, גם בעבודה כמו שאמרתי לא אוהבים אותו ורבים איתו הרבה והוא לא מבין שהבעיה היא אצלו, וגם בכללי כמו שאמרתי הוא פשוט מגעיל ואף אחד לא סובל אותו עובדה שאפילו חברים אין לו הוא פשוט לא יודע להתנהג.
    להתלונן עליו זה בעיה כי אז אני לא יודע מה יקרה מבחינה כלכלית אם יעשו לו משהו בכלל, לא יודע מה לעשות.. עוד מעט גם ככה אני כבר מתגייס ואחרי שאני יעזוב את הבית אין מצב שאני ישאר איתו באזשהו קשר שאפילו לחתונה או לא יודע מה אני לא יזמין אותו כי כל יום שעובר השנאה שלי כלפיו רק גוברת.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

טוב שאתה פורק את זה, אני בטוח שזה שיחרר בך את הכעסים והעצבים.
    כל פעם שיש לך כאלו דברים לפרוק, תפרוק אל תשמור בבטן.
    אתה אומר שאתה בן 17 ? כבר עכשיו תתחיל לחסוך לך כסף, תעבוד בחופשים וסופי שבוע, אם אתה רוצה גם אחר הצהריים מידי פעם ובגיל 18-19 תשכור דירה עם שותף או שניים וצא לדרך חדשה.
    אי אפשר לשנות אנשים כאלה כמו אבא שלך, זאת דרך החיים שלהם, ככה חינכו אותם וככה הם מחנכים את הילדים שלהם.
    נערך לאחרונה על ידי VOCA; 09-04-2011 בשעה 21:58.

לשעבר 'Like

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כן זה די עוזר..
    הלוואי שהייתי מוצא עבודה חיפשתי אבל לא כל כך הצלחתי. אני צריך לקחת לי מתישהו איזה יום ולהתחיל לחפש בכל מקום..
    אני מת למצוןא עבודה כדי שאני לא יצטרך לבקש ממנו כלום ואפילו זה יעזור לי להיות פחות איתו
    נערך לאחרונה על ידי anonim; 09-04-2011 בשעה 22:07.

משתמש משקיע
    לייקים
    8
    נקודות
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי anonim צפיה בהודעה
    כן זה די עוזר..
    הלוואי שהייתי מוצא עבודה חיפשתי אבל לא כל כך הצלחתי. אני צריך לקחת לי מתישהו איזה יום ולהתחיל לחפש בכל מקום..
    אני מת למצוןא עבודה כדי שאני לא יצטרך לבקש ממנו כלום ואפילו זה יעזור לי להיות פחות איתו
    אני בתור התחלה הייתי מנסה להסתדר איתו גם אם הוא מעצבן
    הוא אבא שלך אחרי הכל.ואחרי זה אתה תתצטער שהיית עצבני עליו(בלי כוונה לפגוע או משהו)
    ותעשה כמו ששון אמר(זה פתרון מעולה)

אני לא יכול להסתדר איתו. לא סתם כמו שכתבתי אף אחד שצריך להיות איתו ביום יום לא מסתדר איתו
    ומה זה להסתדר הוא כל הזמן עושה דברים כדי לעצבן. כל דבר שהוא יודע שמעצבן אותי הוא פשוט בא ועושה ד-ו-ו-ק-א דברים ממש מפגרים וקטנים שיכולים לעצבן כל אחד הוא עושה את זה בכוונה

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

ואיפה אמא שלך בעניין הזה?
    ניסית לשבת ולדבר איתו? לבוא לקראתו במקום נגדו?
    הוא אומנם לא בסדר ואני יכול להבין שהוא מתוסכל וכועס, אבל זה לא נותן לו לגיטימציה להתנהגות כזאת.
    ואתה לא צריך לריב איתו על זה...הוא אבא שלך וכמה שהוא דפוק אתה צריך לכבד אותו כי אתה גר בבית שלו.
    הכי הרבה שאתה יכול זה לדבר איתו ולבקר אותו, אבל לכבד את הכללים והחוקים שלו ומה שהוא אומר כי אתה תחת הקורת גג שלו.
    מה שאתה כן יכול לעשות עם דיברת איתו וזה לא עובד, זה באמת ללמוד בעדיפות ראשונה כדי לא לגמור כמוהו, במקביל אם תוכל לעבוד, תעבוד, תרוויח כסף...
    ובצבא כבר אני מאמין שתסדר כי הצבא ידאג לך להכל אם תצטרך.
    הכי חשוב שתשקיע בלימודים כי הלימודים זה העתיד שלך.
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 09-04-2011 בשעה 23:06.

משתמש מתקדם האוואטר של golda
    שם פרטי
    גולדה
    לייקים
    21
    נקודות
    255
    משפט מחץ
    גולדה באטרף (וחפשו אותי בפייסבוק!!)

כואב לקרוא את זה. זה בלתי נסבל כל הזמן לחיות בחשש מהרגע שהאבא יגיע מהעבודה. אבא שלך בטח מתוסכל מהמצב שהוא נמצא בו בחיים אבל זה ממש לא פר שהוא מוציא את התסכול עליך.

יש לי חבר שהיה במצב קצת דומה רק שהבעיה הייתה עם אמא שלו (שהייתה מרביצה וזה). אחרי הצבא הוא מצא עבודה, הכיר מישהי, התחתן וכמובן שעזב את הבית. היום הוא אדון לעצמו עם משפחה משלו. העצב שלי היא שאמא שלו שרטה אותו קצת יותר מידי ככה שהוא לפעמים תוקפני מידי כלפי אשתו.

שמע, אתה רק בן 17. בעוד כמה שנים (למרות שזה נשמע הרבה) יהיה לך קל לצאת לדרך עצמאית ויהיו לך עשרות רבות של שנים לפצות את עצמך על התקופה הגרועה הזו. רק תזכור לא להיכנס לאותה תבנית אלימה עם המשפחה הגרעינית העתידית שלך.

אני מקווה שאתה מקפיד בעניין הלימודים בתיכון כי זה יעזור לך בעתיד להתפתח ככה שלא תמצא את עצמך בעבודה בעייתית כמו אבא שלך.

משתמש ותיק האוואטר של FuckTheSystem
    לייקים
    1
    נקודות
    100
    משפט מחץ
    אני היי בנטורל לא עושה ביד בכלל :P

כמו שאמרת אתה עוד מעט מתגייס תנסה להוציא מהצבא חייל בודד יסדרו לך דירה + תוספת למשכורת לפחות משהו..

משתמש מכור האוואטר של Sapir.
    שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

תיראה בסך הכל הוא רק מסכן..
    כמו שאתה אומר החיים שלו לא הכי טובים שיש והוא בטח משתגע מיזה.
    אין לך משפחה קרובה שאתה והאחים שלך יכולים לעזוב ולגור איתם?
    אתה יכול לפנות למשטרה אני מאמינה שהם לא ישאירו את האחים שלך לבד אבל לך תדע שלא יקחו אותכם למשפחה אומנת או משהו בסגנון.
    אין לך מה להיכנס עם בן אדם כזה ראש בראש הרי כל מה שתעשה ותדבר איתו לא יכנס לו לשכל.
    פשוט תשתדל לא לענות לו במילא אתה עוד מעט מתגייס ותעזוב את הבית. (רק תשגיח על האחים שלך).

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

תוריד לו מכות אבל מזה מכות, שבור לו כל עצם ועצם בגוף, תהרוס לו תחיים, שבור את כל הבית שלא ישאר לו כלום, קח לו את כל הכסף ותכניס אותו למינוס של החיים ותברח אחי..תתחיל להכיר אנשים שיסדרו אותך, ליצור קשרים וכו'..תסדר לעצמך דירה חיים..משהו

אני רואה שהוא מפריע וכל גורם שמפריע יש לעקור מהשורש ולחסל ללא רחמים. גם אם הוא הבנאדם הכי קרוב אליך.

הוא סתם אפס מתוסכל שמושפע מהמערכת ונכשל בחיים אז הוא מוציא את זה על אחרים. אין לי רחמים לאנשים כאלה, בא לי לפרק להם תצורה בעצמי. אם היה לי אבא כזה היטלר היה קם לתחיה בשביל ללמוד ממני על העינויים שאני הייתי עושה לו. את היצור הזה צריך להשאיר עם החיים הכי מסריחים שאפשר להיות, לירוק לו בפרצוף ולברוח לו.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 10-04-2011 בשעה 09:10.

משתמש משקיע האוואטר של MaximumRed
    לייקים
    93
    נקודות
    1

שמע, אני מכיר את המצב הזה אומנם לא אישית אבל קרה מקרה - ושמעתי הרבה סיפורים.
    תחשוב שבן אדם צריך לפרנס משפחה, כל חודש חשבונות חשמל, מים, אוכל, שכר לימודים לילדים, דלק למכונית\או אטובוסים.
    ועוד..הבן אדם עובד אני מאמין 8 שעות ביום, מגיע מותש מהעבודה והוא מצפה שכולם יעבדו ויאכילו אותו.
    אני לא מסכים עם זה אבל ככה בן אדם כזה מצפה.
    בנוסף, הבן אדם חושב רק על עצמו כי הוא המפרנס בבית, והוא מאמין שמגיע לו להתפנק שהוא רוצה.

תגיד, לאביך יש מחלה כלשהי? והנקודה מופנת למחלת הסוכרת...
    אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אן-רוס
    לייקים
    26
    נקודות
    242
    משפט מחץ
    אנו יוצרים את המציאות בה אנו חיים.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    תוריד לו מכות אבל מזה מכות, שבור לו כל עצם ועצם בגוף, תהרוס לו תחיים, שבור את כל הבית שלא ישאר לו כלום, קח לו את כל הכסף ותכניס אותו למינוס של החיים ותברח אחי..תתחיל להכיר אנשים שיסדרו אותך, ליצור קשרים וכו'..תסדר לעצמך דירה חיים..משהו

אני רואה שהוא מפריע וכל גורם שמפריע יש לעקור מהשורש ולחסל ללא רחמים. גם אם הוא הבנאדם הכי קרוב אליך.

הוא סתם אפס מתוסכל שמושפע מהמערכת ונכשל בחיים אז הוא מוציא את זה על אחרים. אין לי רחמים לאנשים כאלה, בא לי לפרק להם תצורה בעצמי. אם היה לי אבא כזה היטלר היה קם לתחיה בשביל ללמוד ממני על העינויים שאני הייתי עושה לו. את היצור הזה צריך להשאיר עם החיים הכי מסריחים שאפשר להיות, לירוק לו בפרצוף ולברוח לו.
    אתה חושב שבמידה והוא יכה את אביו הוא ירגיש טוב עם עצמו?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    69

מה עבר עליך טיילר?
    זה אבא שלו, ומה אתה מחרטט לו תשכל על לעזוב את הבית לפי החוקה בנאדם עד גיל 18 לא יכול לצאת מהבית אם ההורים לא מרשים.
    ומה זה תשיג קשרים? הוא מתקשר ל144 ומבקש קשרים? קשרים מוצאים בצבא לא משיגים.
    פשוט תחכה עד שתתגייס ותספר למשקית ת''ש בבסיס שתהיה על מה שאבא שלך עושה והצבא כבר יסדר אותך בדירה לבד או עם עוד חייל.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

ציטוט נכתב במקור על ידי dvir1_dvir1 צפיה בהודעה
    מה עבר עליך טיילר?
    זה אבא שלו, ומה אתה מחרטט לו תשכל על לעזוב את הבית לפי החוקה בנאדם עד גיל 18 לא יכול לצאת מהבית אם ההורים לא מרשים.
    ומה זה תשיג קשרים? הוא מתקשר ל144 ומבקש קשרים? קשרים מוצאים בצבא לא משיגים.
    פשוט תחכה עד שתתגייס ותספר למשקית ת''ש בבסיס שתהיה על מה שאבא שלך עושה והצבא כבר יסדר אותך בדירה לבד או עם עוד חייל.
    אתה מבין שאתה וטיילר מדברים ברמה שונה לגמרי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    69

לא.. ואני גם לא מבין מה אתה רוצה מהחיים שלי..

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,547 | הודעות: 8,174,134 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect