שם המתלונן + פרופיל: Sagi_1 http://www.iatraf.co.il/member.php?u=209410
שם המשתמש כלפיו מופנת התלונה + פרופיל: HAVNER http://www.iatraf.co.il/member.php?u=211257
אשכול המכירה \ קנייה \ הימור : זה לא ממש אשכול... זה יותר בהודעות חברים של כל אחד מאיתנו... אבל זה התחיל מהאשכול הזה:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=733126
פירוט התלונה: הוא ביקש על דולרים באשכול... בסדר פניתי אליו ואחרי שיחה קצרה הוא אמר שלא צריך תיווך ושהוא לא רמאי ושיש לו כבר מוניטין חיובי אז בסדר.. הסכמתי... הוא רצה שאני אתקשר למספר 0142-52-54-33-444 ואני אשים שם את הקוד 278902 ובסופו # בסדר התקשרתי וזה הוא אמר 10 שקל חייבו אותי על 11.20 אמרו לי בשיחה כולל מע"מ אמרתי בסדר לא נורא העיקר הוא ישלח לי 2$ בPayPal.
אחרי שעשיתי את מה שהוא ביקש דיברתי איתו בפייסבוק והוא אמר שזה לא הגיע אליו (לפי טענתו היה אמור להגיע אליו כסף בפוקר בפייסבוק) ושהוא לא שולח לי כי הכסף לא הגיע אליו ושהוא לא יודע אם אני סקאמר או לא ואין לי הוכחות וכל הבולשיט הזה... עכשיו, אני לא יודע למה זה לא הגיע אליו, אולי הוא נרשם לדבר הזה של הפוקר מפייסבוק אחד ודיבר איתי מפייסבוק אחר (שאגב יש בו רק 16 חברים, מחשיד טיפה..) או לא יודע מה. אני שילמתי, חייבו אותי על הכסף של השיחה, ואני רוצה את מה שמגיע לי.
סכום נק': 2$ בPayPal (אם לא יהיה לו, אוכל לקבל 1500 נקודות בפורום. או זה או זה).
תמונות \ הוכחות \ דברים אחרים שיעזרו לנו לעזור לכם : זה תמונה שצילמתי מהטלפון שלי שאכן שוחחתי עם המספר המדובר שאותו ביקש:
אשמח אם תטפלו בעניין ואקבל את מה שמגיע לי
תודה מראש,
שגיא.







ספוילר: 

