יום טוב![]()
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 19:16.
|
|
קראתי את המאמר שלך והנה התשובות:
1. איזה סוג חשיבה הכי חזק אצליך מהרשימה? אני חושב חשיבה מאנית
2. האם סוג החשיבה הדומיננטי שלך הוא חיובי או שלילי לגביך? (אם תענה על שאלה זו יכול להיות שיעזרו לך). אני חושב שהוא מעולה אבל באמת שאני נגיד עושה איזה משהו אני בטוח שהוא נכון עבורי למרות שרוב הפעמים זה נכון אבל יש חלקים שלא נכון
3. איזה סוג חשיבה לדעתך הכי טוב מהרשימה? אני חושב שסוג החשיבה הכי טוב הוא חלק יצירתי וחלק מאני, עם זה אפשר להגיע לאן שרוצים
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 19:18.
אני די בטוח שהחשיבה המאנית + החשיבה יוצרת יספקו אותי להגיע לכל יעד כי למשל להצליח בחיים מבחנה כלכלית אם שני החשיבות האלה מפותחות אצלך אתה יכול להמציא איזה סטארט אפ אבל עזוב את הבחינה הכלכלית
נגיד בחינה חברתית חשיבה מאנית תעזור לך בזה שאתה יותר כריזמטי ונלהב, וחשיבה יצירתית תעזור לך יותר להתחבר לאנשים בצורות שונות
זה רק אני או שתשאל אותי עוד שאלה שתוביל את האשכול למה שאתה צריך?
יום טוב![]()
אני לא כל כך יודע מה אתה צריך כי אני אפילו לא מכיר אותך
מהפוסט אני באמת צריך לעבוד קצת על החשיבה היצירתית, להשקיע בזה ולחשוב קצת "מחוץ לקופסה"
יום טוב![]()
אני אנסה לפתח את החשיבה הזאת כאשר יעירו לי על דברים אני לא אלך ראש בראש ואני אנסה להבין למה בעצם הוא חושב ככה
וגם אם קורה לי מן מקרה כזה אני אנסה לדעת למה הוא קרה ואיך אני הולך לשפר אותו לפעמים הבאות
כל זה זה חשיבה יצירתית לא?
ויש לי גם שאלה אלייך, מה החשיבה שאתה מתמקד בה בעיקר?
יום טוב![]()
אוקיי אני יפתח פוסטים היום או מחר
וסוניק מה זה אלוגרמים ואיך לעזאזל פותרים קובייה הונגרית O.ם אני כל החיים מנסה לפתור את זה
עריכה: לפתוח פוסט על ביטחון עצמי ואיך לשבור את המחסום שלו זה מתאים לפורום?
נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 10-04-2011 בשעה 22:14.
יום טוב![]()
חח תודה עכשיו אני יפתח פוסט ואז יקרא את האלוגריתם
1. איזה סוג חשיבה הכי חזק אצליך מהרשימה? חשיבה יצירתית עם שילוב של חשיבה הגיונית
2. האם סוג החשיבה הדומיננטי שלך הוא חיובי או שלילי לגביך? (אם תענה על שאלה זו יכול להיות שיעזרו לך). היא חיובית לגבי, החשיבה היצירתית שבי מראה לי בדרך כלל את השאיפות והרצונות שלי, בין אם הם אפשריים או לא, החשיבה ההגיונית שלי מסדרת לי את הראש ומשאירה את הדברים שבאמת בלתי אפשריים בתור חלום או משהו לא הגיוני שאני לא ישקיע בו זמן רב ואת הדברים שיש עוד איכשהוא מצב שאפשריים אני משאיר בראש ומנסה לקחת צעד קדימה, המינוס שלי שהחשיבה היצירתית שלי גוברת על ההגיונית ולפעמים אני מוצא את עצמי עוסק בדברים מופרחים שלא יקרו/אפשריים/יכולים לקרות.
3. איזה סוג חשיבה לדעתך הכי טוב מהרשימה? אף לא אחת מהן, שילוב של כולן ביחד במידת הצורך זה המפתח
הרשתי לעצמי לענות על השאלה שלך.
לפי דעתי מה שאתה צריך זה הסקת מסקנות מהתגובות של האנשים האחרים פה, אתה בעצם מחפש ראות אחרת של הדברים, כי זה מעניין אותך או שאכפת לך מאנשים אחרים ואתה פשוט רוצה לעזור להם, דרך זה שאתה עוזר להם אתה גם עוזר ומפתח את עצמך וכנראה שזה מה שאתה מחפש
דבר ראשון, כל הכבוד על הפוסט המרשים
דבר שני, מה אתך, לא תשתף אותנו?
ולעניין:
1. סגנון החשיבה הדומיננטי אצלי הוא סגנון חשיבה הגיונית, אבל יש אצלי צד חזק של חשיבה יצירתית, ו-כן, גם חשיבה אובססיבית לפעמים.
2. החשיבה ההגיונית עם השילוב של חשיבה יצירתית הוא נהדר בשבילי, החשיבה האובססיבית, אהמ... לא תמיד, כמו שכתבת אני גם חושב שהיא נדרשת לפעמים בשביל להצליח במטרות בחיים, בפרויקטים שדורשים ריכוז מרבי, וכדומה, אבל מאידך לפעמים החשיבה הזו גורמת לי לשכוח מכל העולם ולהתרכז במשהו מסוים ולהתעלם מכל דבר אחר - מפריע לי, ובעיקר לסובבים.
3. מה החשיבה הכי טובה? אז אני חושב שהשאלה הזאת היא שאלה סובייקטיבית ומשתנת מאינדיבידואל אחד לשני, ישנם אנשים שיכולים להצליח רק עם חשיבה מאנית, וישנם כאלה שסוג החשיבה הזה הוא בשבילם הרס מוחלט, וככה בכל סוגי החשיבה,
אי לזאת ובהתאם לכך, אני חושב שהתשובה על השאלה הזאת נמצא בתשובה לשאלה הקודמת אצל כל אחד ואחד![]()
נערך לאחרונה על ידי ישראל; 13-04-2011 בשעה 09:36.
יום טוב![]()