כשאני רוקד עם בחורה. מאחור כזה כשאני מאוחריה במותניים רוקדים וזה.. צריך לשאול אותה כמה דברים אני יודע.
אז מה צריך לשאול? לא פירטתי יותר מדי כי אין לי כח לחפור פשוט..
כשאני רוקד עם בחורה. מאחור כזה כשאני מאוחריה במותניים רוקדים וזה.. צריך לשאול אותה כמה דברים אני יודע.
אז מה צריך לשאול? לא פירטתי יותר מדי כי אין לי כח לחפור פשוט..
|
|
. מאחור כזה כשאני מאוחריה במותניים רוקדים וזה..
קודם כל תפסיק לעשות את זה כי זאת שיטה של ערסים שלא מביאים אף אחת (ואם כן אז היא כונפה שמנה שאף אחד נורמלי לא מסתכל עליה)
חחח תפסיק לרקוד מאחורי הבחורה, זה שיטה של ערסים וטיפשים, אף אחד לא מביא בנות שנראות טוב ככה.
תנסה דברים חדשים ואל תשאל איזה כי יש המון דברים שאפשר לנסות.
טיפ - לא לגשת לבחורה מאחורה לעולם.
גשו מולה, עם חיוך והמון ביטחון.
תחשבו לשניה שאתם בחורה, מישהו בא ונוגע בכם מאחורה, לא ראיתם מי זה, ואתם כל היום צופים בשידורים של רפי גינת בכלבוטק.
מי אמר שזה לא איזה סוטה?! זה מלחיץ אותן.
לא לגשת מאחורה.
xan-
החיים יפים
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 17:33.
החיים יפים
במועדונים אני פשוט הולך לאזורים שיש שם רק בנות עם עוד חבר זורם ופשוט רוקד לכיף... ואז מה שקורה שהבנות פשוט מתחילות לרקוד איתי או שהן ממש ממש נפתחות כלפי. חוסך מלא עבודה. זה גם למה אני מעדיף לבוא למועדונים עם יותר בנות...
אגב, אני בחיים לא מדבר בזמן שאני רוקד... אתה כולך רוקד לכיף, ואז בא מישהו לדבר איתך ומפריע לך באמצע, איך אתה היית מרגיש?
חוץ מזה, קשה להסביר אבל אין לי שיטה מיוחדת שבה אני מגיע למועדון, מתחיל לרקוד עם בחורה עושה ככה וככה ובום סוגר.
בדרך כלל, אני פשוט מסתובב, פותח סטים לכיף, רוקד איתן (ולא, לא מאחורה). מה שיוצא שיש לי פוטנציאל עם הרבה מאוד בחורות, ככה שברגע שאני יוצא נניח לנוח או מתיישב על הבר הסיכוי שאני רואה סט שאני מכיר יותר גדול. משם כבר יותר קל להזרים עניינים.
לא יעיל במיוחד אני יודע, אבל בינתיים עובד בשבילי אחלה.
הלכתי עם חבורה של ילדים.. ואמרו לי לבוא מאחורה וזה עבד חחח אמרו לי לרקוד מאחורה ואז אחרי כמה זמן לסובב אותה.. לאיודע מה איתכם לי זה עבד מצוין.. ואני לא ערס. קיצר לא עניתם לי על השאלה...
מה אני שואל?!
החיים יפים