יום טוב![]()
בהחלט שלאורח חיים ישנה השפעה!
לאורח חיים ישנה השפעה אך קטנה מאוד.
לאורח חיים אין באמת השפעה עלינו (הסבר בבקשה).
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 19:19.
|
|
אני גם חושב כמוך אבל אתה נסחפת עם זה לגמרי![]()
יום טוב![]()
תודה על הפרסום.
וכול הכבוד על זה שאתה לא מתייאש להשקיע פה.
יום טוב![]()
סוניק בו תדבר איתי רגע בפרטי אני רוצה לרשום היום מאמר אבל אני מרגיש שאין לי על מה..
יום טוב![]()
אתה מנסה למכור פה משהו?........ העצה הכי טובה שאני יכול לתת זה להרים משקולות.
אני לא חושב שהקצנת בכלל, אפילו לא עם המפות חשיבה והתשחצים.
בערך 3 שנים אחורה עד לפני חצי שנה לא הייתי עושה ספורט, הייתי אוכל מלא אוכל לא בריא, הולך לישון בין 12- 1 בימי לימודים והייתי מעשן, אורח החיים הזה פגע בי בצורה משמעותית, הן מבחינה פיזית והן מבחינה לימודית, הייתי חולה כל הזמן, לא היה לי כוח לבית הספר אז לא למדתי, התעודות שלי עד לפני שנה היו על הפנים, הייתי רב עם אנשים על כל שטות, לא מקשיב בשיעורים, הייתי שחיף, אבל שחיף ברמות מטורפות, אני יכול להגיד שאני זוכר את עצמי לפני שנה בערך במשקל 52 קילו ו מטר 76, הייתי מאוד עצבני כל הזמן ושגרת היום שלי התהפכה.
ומעל לחודש וחצי במצטבר לא הגעתי לבית הספר בלי שום קשר לבעיות בריאותיות.
לפני בערך כחצי שנה הורדתי בצורה משמעותית את הכמות שאני מעשן והיום אני לא מעשן כמעט בכלל, התחלתי לוותר על כל האוכל הלא בריא ודרך אגב המאכל שאני הכי אוהב עכשיו זה סלט מתובל היטב, נכנסתי לאימונים להכנה לפני הצבא "גביש" והתחלתי לישון בשעות יותר מוקדמות, לא ממש מוקדמות, אבל יש לי יותר שעות שינה עכשיו, אני עושה הרבה ספורט, אני כבר לא שחיף, אני מטר 84 ושוקל 70 כבר שזה הבדל עצום לעומת מה שהיה לפני, אני תיקנתי את הציונים שלי השנה והממוצע שלי הוא אחד מהגבוהים בכיתה, אני מרגיש טוב, אני קם ומרוצה מעצמי, אני מרגיש טוב שאני אוכל בריא, שאני מתאמן, שאני חי את החיים כמו שאני באמת צריך, כי הפוטנציאל היה בתוכי כל הזמן ואני אפילו לא חשבתי על זה.
בכל מקרה אחרי כל החפירה הזאת, אורח החיים משפיע במידה רבה על האדם ושינוי אורח חיים יכול לגרום לשינוי משמעותי בדרך החיים, בחשיבה ובכל כך הרבה דברים אחרים.
יום טוב![]()