החלפתי מסך ל MSI U100 שקניתי ברשת
דגם המסך הוא אותו הדגם שקיים אצלי
התמונה שמתקבלת במסך מרוחה/מטושטשת (במה שנשאר מהמסך המקורי רואים תמונה ברורה) מי יכול לומר לי מה יכולה להיות הבעיה
![]()
החלפתי מסך ל MSI U100 שקניתי ברשת
דגם המסך הוא אותו הדגם שקיים אצלי
התמונה שמתקבלת במסך מרוחה/מטושטשת (במה שנשאר מהמסך המקורי רואים תמונה ברורה) מי יכול לומר לי מה יכולה להיות הבעיה
![]()
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ניסית להתקין דרייברים של כ.מסך?
האם הווינדוס מזהה את המסך שאתה משתמש בו?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
המסך שהוחלף פגום.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
תנסה כך
קליק ימני שולחן עבודה בחר מאפיינים>הגדרות> מתקדם >צג> פירוט כל המצבים ושם תשנה תרזולוציה למה שמתאים לך אם לא עוזר תתקין מחדש תדרייבר כרטיס מסך.
התחל הפעלה devmgmt.msc קליק ימני סרוק שינויים בחומרה.
לא עזר עדכן תדרייבר
אם גם זה לא עזר תסיר תדרייבר ותתקין מחדש עם המסך החדש
לפני שאתה מתחיל להתעסק עם זה תדאג ששחזור המערכת יהיה זמין אצלך ושיש לך נקודת שחזור
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
מ א ו ש ר
חבר'ה (דן וניסים), הבן אדם לא החליף כרטיס ולא שינה שום הגדרה, אלא אך ורק החליף את המסך.
המסקנה המסתברת והמתבקשת היא של אמיר - המסך פגום.
תודה רבה לכל המגיבים
גם הספק אישר את הדבר ומוכן לשלוח לי מסך חדש במקום
תודה שוב