קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 201
    הודעה אחרונה: 21-04-2007, 17:22
  2. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 28-01-2006, 12:48
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 25-01-2006, 21:06
  4. כמה זמן אדג' יחזיק באליפות הWWE לדעתכם?
    על ידי H3LL^C@bR4 בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 21-01-2006, 23:47
  5. שאלה לגבי השידורים של הWWE
    על ידי avihai בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25-12-2005, 20:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

התקופה "ההיא" בתולדות הWWE

משתמש מתחיל האוואטר של The GM
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    "Death Is A Good Day To Live For"

ברירת מחדל התקופה "ההיא" בתולדות הWWE

ובכן...כפי שרובכם יודעים הWWE כיום היא לא התקופה הכי אקסטרימית והתקופה הפחות עניינית.

הבא וניזכר בWWE \ WWF של פעם...

WWF

זוהי התקופה הנחשבת בתולדות היסטוריית ההיאבקות בהנהלת וינס מקמהן.
    בWWF כיכבו מתאבקי עבר, כגון: A.J סטיילס , אנדרה הענק , ביג דדי V , בוקר T , בראט הארט , בריאן קנדריק , בריט'יש בולדוגס , קרליטו , כריס בנואה , Y2J , אדי גררו , מייק טייסון, שון מייקלס, טריפל H, אנדרטייקר , קיין , האלק הוגאן , קורט אנגל ועוד רבים אחרים נהדרים !

כל מתאבק אשר התאבק WWF התאפיין ביכולות נדירות במיוחד, כיכבו ברוסטר הזה היי פליירס מעולים [A.J סטיילס , בריאן קנדריק.....וכ'ו] וכמובן כמה מתאבקי power נהדרים [ טריפל H , אנדרה הענק....וכ'ו].

התקופה ההיא הייתה תקופה מזהירה במיוחד, בתקופה ההיא מתאבקים העיזו, הם הקריבו את עצמם למען הWWF ועשו כל מה שביכולתם על מנת להחזיק את הקהל על קצות האצבעות שלו ברגליים.

מתאבקים כמו:

Hacksaw Jim Dugan

British Bulldogs

Roddy Piper

Hulk Hogan

החזיקו את הWWF על הרגליים, הם הפכו היאבקות רגילה לאומנות בידורית טלוויזיונית אדירה!
    הם ידעו איך לתת קרב טוב שלא יישכח להרבה שנים, ההיי פליירים עפו באוויר, הpowers העיפו את האחרים מעל לכלובים ענקיים, שברו זירות, קפצו ושברו סולמות, כסאות, את שולחן השדרנים ומה לא?

ומכאן אני מגיע לWWE

הWWE בתחילה לא היו תוכנית PG, הם דגלו באקשן שיווצר בזירה, כמה שיותר דם = יותר טוב!
    וינס הבין שהקהל המבוגר לא אוהב שהילדים שלהם צופים בתוכניות אלימות, ולכן שינה את תדמית הWWE והפך אותה מהיאבקות בידורית מקצועית לבדיחה! אין דם = יותר כסף!
    וינס מקמהן לא טיפש, הוא ידע זאת ולכן החליט להפוך מתאבקים שהיו בהיל טרן לפחות רעים, ומי שנימצא בפייס טרן, יהיה אהוב הקהל.
    לאט לאט, מתאבקים כמו :

Rob Van Dam

Stone Cold Steve Austin

The Rock

Sting

Shawn Michaels

Boogeyman

ועכשיו גם הוא...

EDGE

החלו לפרוש מהWWE והעניין בWWE החל לצנוח.
    כל החוויות שצופי WWF היו רגילים אליהם, היו ואינם..
    ניכרה אכזבה עמוקה בקרב אוהדי הWWE וגימיקים ילדותיים כמו של ג'ון סינה או של ריי מיסטיריו החלו לקחת חלק חשוב בWWE הבידורית המודרנית...

ועכשיו שאלת המליון דולר - עד מתי ועד לאן זה הדרדר?

הWWE לא נימצאת בתקופה זוהרת כלל! אפילו הרסלמניה של היום היא מאכזבת!
    מה הגילוי הגדול? שהורסווגל פתאום יודע לדבר?
    זהו? זאת ההתפעה שלה חיכינו 27 שנים?
    אם המצב כזה, מה יקרה עוד 10 שנים אם הWWE ימשיך לעמוד וTNA לא תעקוף אותם ברייטינג ובשואו?

דיון חופשי.
    נערך לאחרונה על ידי The GM; 15-04-2011 בשעה 18:51.
    ...Rated R Superstar Edge
    ! Thank You

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של goku81
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

וואי השקעה ענקית אחי! כול הכבוד

לדעתי אתה צודק אחי! וזה מה שאני אומר תמיד - כול המתאבקים הגדולים של האירגון עוזבים לאט לאט והעניין מתחיל לרדת. מה שמצחיק בזה שחלק עזבו והגיעו בסוף לTNA ובתקופה הקצרה שלהם שם יותר נהנים מכול הזמן שהיו בWWE.
    אני לא מכיר את הWWF כי זה לא היו הימים שלי וגם לא כול הWWE כי התחלתי ב2006 אבל אני יכול להגיד ששנת 2006 של DX, הפדיה של אדג'..., פיוד קטלני עם סינה על אליפות העולם! רויאל ראמבל 2007 שטייקר ושון נשארו אחרונים יצר מטח גדול!, חזרה של ג'ריקו ועוד הרבה היו דברים גדולים ואני לא יודע אם נחזור אליהם. עד 2008 היה מעולה. אני מאמין שבעוד כמה שנים (אני לא יכול להגיד 10) TNA יעלו מאיפה שהם נמצאים עכשיו יגיעו רחוב כי הם רוצים לתת אירגון האבקות בלי בולשית ויכול להיות שבעוד כמה שנים צופי הרסלינג יתחלו לשניים לרסלינג PG המיוחד של הWWE (מתחת לגיל 10) ולריסלינג של TNA (מעל גיל 13)
    לTNA לא חסר מתאבקים - הרוסטר שלהם יותר מעניין משל הWWE (אחרי שג'ף, מאט, RVD, הנדרסון, פלר, האלק הוגאן, פולי וקורט הגיעו בין 2006-2010) חוץ מזה שיש להם מתאבקים מעולים כמו AJ, סמואה גו', כריסטופר דניאל , Team 3D , MCMG .... ועוד מלאה אחרים שיכולים לכבוש את הWWE מבחינת רסלינג אבל האמצעים של הWWE הרבה יותר גדולים.

TNA צריכים לעשות שינוי חזק בקראייטיב, לצאת מאורלנדו לעיר גדולה יותר בשביל שבעתיד יעברו לאימפקט זון גדול יותר כמו של הWWE. הם לא יכולים להתקע במקום אחד במיוחד כי את האוהדים של אולנדו הם כבר כבשו וכשהם יוצאים לערים אחרות הם כובשים צופים ואוהדים חדשים וזה מה שיעזור להם לגדול.
    נערך לאחרונה על ידי goku81; 14-04-2011 בשעה 11:30.

לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי goku81 צפיה בהודעה
    וואי השקעה ענקית אחי! כול הכבוד

לדעתי אתה צודק אחי! וזה מה שאני אומר תמיד - כול המתאבקים הגדולים של האירגון עוזבים לאט לאט והעניין מתחיל לרדת. מה שמצחיק בזה שחלק עזבו והגיעו בסוף לTNA ובתקופה הקצרה שלהם שם יותר נהנים מכול הזמן שהיו בWWE.
    אני לא מכיר את הWWF כי זה לא היו הימים שלי וגם לא כול הWWE כי התחלתי ב2006 אבל אני יכול להגיד ששנת 2006 של DX, הפדיה של אדג'..., פיוד קטלני עם סינה על אליפות העולם! רויאל ראמבל 2007 שטייקר ושון נשארו אחרונים יצר מטח גדול!, חזרה של ג'ריקו ועוד הרבה היו דברים גדולים ואני לא יודע אם נחזור אליהם. עד 2008 היה מעולה. אני מאמין שבעוד כמה שנים (אני לא יכול להגיד 10) TNA יעלו מאיפה שהם נמצאים עכשיו יגיעו רחוב כי הם רוצים לתת אירגון האבקות בלי בולשית ויכול להיות שבעוד כמה שנים צופי הרסלינג יתחלו לשניים לרסלינג PG המיוחד של הWWE (מתחת לגיל 10) ולריסלינג של TNA (מעל גיל 13)
    לTNA לא חסר מתאבקים - הרוסטר שלהם יותר מעניין משל הWWE (אחרי שג'ף, מאט, RVD, הנדרסון, פלר, האלק הוגאן, פולי וקורט הגיעו בין 2006-2010) חוץ מזה שיש להם מתאבקים מעולים כמו AJ, סמואה גו', כריסטופר דניאל , Team 3D , MCMG .... ועוד מלאה אחרים שיכולים לכבוש את הWWE מבחינת רסלינג אבל האמצעים של הWWE הרבה יותר גדולים.

TNA צריכים לעשות שינוי חזק בקראייטיב, לצאת מאורלנדו לעיר גדולה יותר בשביל שבעתיד יעברו לאימפקט זון גדול יותר כמו של הWWE. הם לא יכולים להתקע במקום אחד במיוחד כי את האוהדים של אולנדו הם כבר כבשו וכשהם יוצאים לערים אחרות הם כובשים צופים ואוהדים חדשים וזה מה שיעזור להם לגדול.
    בעניין TNA אתה צודק...בגלל שהם נתקעים במקום אחד זה בהחלט מקשה עליהם להתפתח לפתוח את עצמם לציבור הרחב..
    המתאבקים בTNA הרבה יותר מרשימים מאשר המתאבקים בWWE, אבל הWWE אוהבת להכניס מתאבקים חדשים להיאבקות..
    ראה דוגמה - התוכנית של סטיב אוסטין "Tough Enough" - שמעודדת אנשים צעירים להתאבק..

בTNA אין את זה... - למי שיש ותק בהיאבקות או את מי שמכירים כבר...תופס חלק חשוב בTNA...
    ! Thank You

שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

כן אבל זה בגלל שTNA רוצים לעלות למעלה ולהגיע לרמה של הWWE ובגלל זה הם משתדלים להביא כמה שיותר שמות חמים וכוכבי WWE לשעבר.ומשום מה אני מרגיש כאילו יש משהו תקוע בTNA כמו דלת שאתה מנסה חזק והיא לא נפתחת... . הWWE הוא אירגון שגדול מTNA בהרבה שנים והוא מבוסס וקיום לאט לאט הם מפסידים את הכוכבים הגדולים שלהם ולכן הם מתמקדים בדור הצעיר וזה מה שאנחנו עדים אליו בצורה חזקרה בשנתיים האחרונות עם NXT, Tough Enough וכול המתאבקים החדשים שהגיעו.
    נערך לאחרונה על ידי goku81; 14-04-2011 בשעה 19:18.

לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

נכון...זה נראה באירגוני פיתוח קטנים למתאבקים...

אבל מה שיפה בTNA זה שTNA מעדיפה לקחת את מי שכבר מעולה ולפתח אותו..

הWWE כבר לא מחזיקים כמעט מתאבקי עבר...מי כבר נמצא שם? אנדרטייקר? טריפל H? ביג שואו? וזהו! אולי עוד שניים וזהו!

הTNA מלאה במתאבקי עבר אפילו הכרוזים אצלהם ותיקים, כמו טאז....

הWWE גם בתקופת PG לעומת TNA שנמצאת באימפקט....יש קצת יותר עניין בTNA וTNA יודעים את זה...

אני מבין למה הוגאן הלך לTNA, TNA הייתה כלום לפני שהוא הגיעה, ואחרי שהוא הגיעה, תראה מה היא נהייתה? ארגון שכמעט משתווה לWWE!
    ! Thank You

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

אחי אתה צודק בהחלט... כשהתחלתי לצפות ב-WWE האהבתי את זה בגלל הדם והזוהר והמתאבקים... אבל כיום אין דם ואין מתאבקים טובים... המתאבקים הטובים כמו טריפל אייץ ואנדרטייקר הפכו לזקנים וכמו שון מייקלס והרבה פרשו ובכך WWE יורדת... הרסלמניה 27 שכל העולם חיכה לה הופכת להיות הגרועה ביותר! וינס עשה טעות... שנה שעברה באו הרבה יותר צופים מהשנה כי יש כמה שוינס שבר את לב ההאבקות שלהם והכריח אותם בכאילו להפסיק לראות... אני חושב שאם ה-WWE היו נשארים עם הדם וכל שאר הדברים ולא עוברים ל-GP היה לנו את אחת הרסלמניות הטובות ביותר בהיסטוריה... ואחי שחכת שגם האלק הוגן פרש מה-WWE בשנת 2006 בערך... הוא עבר ל-TNA כמו סטינג ו-RVD... אני אסכם את כל מה שכתבתי: WWE היו צריכים להישאר עם דם במקום ללכת על PG!!! וינס חשב שהוא עושה יותר כסף ותהילה אך הוא הוריד את הרווחים של ה-WWE ממה שהם היו לפני ה-PG!!! וזה נכון.

הפינום חזר... והוא בליגת AWL

ניצחונות/הפסדים/תיקו

הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1

לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי royope צפיה בהודעה
    אחי אתה צודק בהחלט... כשהתחלתי לצפות ב-WWE האהבתי את זה בגלל הדם והזוהר והמתאבקים... אבל כיום אין דם ואין מתאבקים טובים... המתאבקים הטובים כמו טריפל אייץ ואנדרטייקר הפכו לזקנים וכמו שון מייקלס והרבה פרשו ובכך WWE יורדת... הרסלמניה 27 שכל העולם חיכה לה הופכת להיות הגרועה ביותר! וינס עשה טעות... שנה שעברה באו הרבה יותר צופים מהשנה כי יש כמה שוינס שבר את לב ההאבקות שלהם והכריח אותם בכאילו להפסיק לראות... אני חושב שאם ה-WWE היו נשארים עם הדם וכל שאר הדברים ולא עוברים ל-GP היה לנו את אחת הרסלמניות הטובות ביותר בהיסטוריה... ואחי שחכת שגם האלק הוגן פרש מה-WWE בשנת 2006 בערך... הוא עבר ל-TNA כמו סטינג ו-RVD... אני אסכם את כל מה שכתבתי: WWE היו צריכים להישאר עם דם במקום ללכת על PG!!! וינס חשב שהוא עושה יותר כסף ותהילה אך הוא הוריד את הרווחים של ה-WWE ממה שהם היו לפני ה-PG!!! וזה נכון.
    בעקרון אתה צודק.
    אבל בחלק האחרון אתה טועה..

וינס הרוויח הרבה יותר כסף משנים שעברות...הכל רק בגלל המרצ'יינדז...הם נמכרים כמו לחם בחנות של הWWE..
    והוא מרוויח מיליונים מהם..
    ! Thank You

שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי The GM צפיה בהודעה
    נכון...זה נראה באירגוני פיתוח קטנים למתאבקים...

אבל מה שיפה בTNA זה שTNA מעדיפה לקחת את מי שכבר מעולה ולפתח אותו..

הWWE כבר לא מחזיקים כמעט מתאבקי עבר...מי כבר נמצא שם? אנדרטייקר? טריפל H? ביג שואו? וזהו! אולי עוד שניים וזהו!

הTNA מלאה במתאבקי עבר אפילו הכרוזים אצלהם ותיקים, כמו טאז....

הWWE גם בתקופת PG לעומת TNA שנמצאת באימפקט....יש קצת יותר עניין בTNA וTNA יודעים את זה...

אני מבין למה הוגאן הלך לTNA, TNA הייתה כלום לפני שהוא הגיעה, ואחרי שהוא הגיעה, תראה מה היא נהייתה? ארגון שכמעט משתווה לWWE!
    אני מאמין שהאלק הוגאן וריק פלר לא ממש אוהבים את הPG של הWWE וראו בTNA פוטנציל ענק לכן באו. הם לא באו בשביל כסף או פרסום אלא רק בגלל האהבה שלהם לבזניז והרצון הבלי פוסק שלהם להשקיע בו.
    יש להם את החומר אבל חסר בו משהו , משהו מאחורי הלקעים שיתן את הפוש האחרון וציינתי את זה כמה פעמים.

לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אני מאמין שהאלק הוגאן וריק פלר לא ממש אוהבים את הPG של הWWE וראו בTNA פוטנציל ענק לכן באו. הם לא באו בשביל כסף או פרסום אלא רק בגלל האהבה שלהם לבזניז והרצון הבלי פוסק שלהם להשקיע בו.
    יש להם את החומר אבל חסר בו משהו , משהו מאחורי הלקעים שיתן את הפוש האחרון וציינתי את זה כמה פעמים.
    מה שחסר זה צוות כותבים דרמטי...
    הכותבים בWWE הם מעולים, או לפחות היו מעולים..
    פעם הם כתבו את כל מה שקרה בWWF ובWCW...
    ועכשיו הם בכל מיקרה מנסים לעשות כל דברים ענקיים אבל פשוט לא מצליח להם..

בTNA צוות הכותבים נוראי! הם לא יכולים לקדם את העניין שלהם לרמה של הWWE...
    ! Thank You

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    50

איך הייתי רוצה לחזור לשמה
    אז היה אכפת מהקהל ומההיאבקות עצמה היום רק כסף אכפת מהם
    נ.ב
    מתחת לתמונה של הרוד ווריירס כתוב שזה בריטיש בולדוג

לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

*תיקנתי..
    הייתי בטוח שבריטיש בולגוס נראים ככה..
    ! Thank You

שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי The GM צפיה בהודעה
    מה שחסר זה צוות כותבים דרמטי...
    הכותבים בWWE הם מעולים, או לפחות היו מעולים..
    פעם הם כתבו את כל מה שקרה בWWF ובWCW...
    ועכשיו הם בכל מיקרה מנסים לעשות כל דברים ענקיים אבל פשוט לא מצליח להם..

בTNA צוות הכותבים נוראי! הם לא יכולים לקדם את העניין שלהם לרמה של הWWE...
    בWWE הכתיבה טוב זה שלא הולך להם זה טיפה בגלל הPG, חוסר בכוכבים גדולים שעזבו והעבודה שלא כול הזמן הולך כמו שרוצים. תוכנית שנמשכת בלי סוף לא יכול להביא לך מה שאתה רוצה כול הזמן ותמיד היה ירידות ועליות. בTNA הכותבים לא משהו מיוחד והם כול הזמן חושבים שלעשות חזרה מפתיע או היל טרנים ופייסים טרנים רבים זה מה שיתן הרבה שוהו אבל זה לא נכון. הם לא צריכים לעשות דיביוט מפתיע לכול מתאבק שמגיע! לדוגמא : אם הם היו מפרסמים שRVD מגיע לTNA אז הריטינג היה עולה יותר מתחיל התוכנית.
    הTNA עושה יותר מדי היל טרנים ופייס טרנים למתאבקים וכול שנה יוצרת 4 קבוצות חדשות של מתאבקים??! שלא לדבר על זה שעושים לי קרב קלוב לפני לוקדון שזה הורס את הקונספט של הPPV.
    הWWE עושים כול הזמן קרבות Single ןTag רגילים בשביל שבPPV המיוחדים שלהם כמו TLC, אקסטרים רולז, HIAC וכול זה היה הרגשה גדולה יותר ולא עוד משהו רגיל..., אבל אני אוהב שהTNA עושים קרבות שונים ולא תקועים כול הזמן כמו הWWE - זה אחד היתרונות בTNA רק לא להרוס את הקונספט של הPPV.
    נערך לאחרונה על ידי goku81; 15-04-2011 בשעה 21:35.

לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

בWWE הכתיבה טוב זה שלא הולך להם זה טיפה בגלל הPG, חוסר בכוכבים גדולים שעזבו והעבודה שלא כול הזמן הולך כמו שרוצים. תוכנית שנמשכת בלי סוף לא יכול להביא לך מה שאתה רוצה כול הזמן ותמיד היה ירידות ועליות. בTNA הכותבים לא משהו מיוחד והם כול הזמן חושבים שלעשות חזרה מפתיע או היל טרנים ופייסים טרנים רבים זה מה שיתן הרבה שוהו אבל זה לא נכון. הם לא צריכים לעשות דיביוט מפתיע לכול מתאבק שמגיע! לדוגמא : אם הם היו מפרסמים שRVD מגיע לTNA אז הריטינג היה עולה יותר מתחיל התוכנית.
    הTNA עושה יותר מדי היל טרנים ופייס טרנים למתאבקים וכול שנה יוצרת 4 קבוצות חדשות של מתאבקים??! שלא לדבר על זה שעושים לי קרב קלוב לפני לוקדון שזה הורס את הקונספט של הPPV.
    הWWE עושים כול הזמן קרבות Single ןTag רגילים בשביל שבPPV המיוחדים שלהם כמו TLC, אקסטרים רולז, HIAC וכול זה היה הרגשה גדולה יותר ולא עוד משהו רגיל..., אבל אני אוהב שהTNA עושים קרבות שונים ולא תקועים כול הזמן כמו הWWE - זה אחד היתרונות בTNA רק לא להרוס את הקונספט של הPPV.
    זאת בדיוק מה שקרה בWWF...מה שקורה בTNA עכשיו...בדיוק קרב בWWF...
    אבל הPG המקולל הזה הרס הכל!
    היה קרב סולמות ושולחנות וכיסאות והשם יודע מה!
    הם בנו תדמית! הם בנו תשוקה! הם בנו בידור!
    אבל עכשיו בגלל כל הגורמים שהזכרנו..
    זה הרס הכל...
    ! Thank You

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,476 | הודעות: 8,201,069 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect